تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798571227




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روحانی: مخالف را به معاند تبدیل نکنیم/ هنوز لازم است درباره آزادی بگوییم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روحانی: مخالف را به معاند تبدیل نکنیم/ هنوز لازم است درباره آزادی بگوییم
چه کسی انقلابی است و انقلابی‌بودن چیست؟/همه ما برای استقلال،‌ آزادی و جمهوری اسلامی به خیابان آمدیم، اما هنوز لازم است درباره آزادی بگوییم و بنویسیم و آن را تفسیر کنیم و هنوز هم درباره استقلال و جمهوریت نظام سخن بگوییم/باید کاری کنیم مخالف، معاند نباشد. هر کسی دارای اندیشه و فکر خاص است و ما نمی‌توانیم همه را در یک اندیشه و فکر خاص قرار دهیم/باید نقاد برای آینده زندگی خود نگرانی نداشته باشد و فضای جامعه به‌گونه‌ای باشد که نقاد نه خوفی دارد و نه ترسی.
آفتاب : رییس جمهور اظهار داشت: هر کسی دارای اندیشه و فکر خاص است و ما نمی‌توانیم همه را در یک اندیشه و فکر خاص قرار دهیم.


به گزارش آفتاب، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در مراسم سی و سومین دوره جایزه کتاب سال که عصر امروز با حضور نویسندگان و فعالان حوزه فرهنگ و هنر برگزار شد؛ با بیان اینکه بسیار خوشحالم در روز پیروزی انقلاب اسلامی در جمع شما اصحاب قلم و فرهیختگان جامعه هستم، اظهار داشت: در تاریخ علم و در تاریخ دانشگاهی کشورمان، کتاب جایگاه ویژه‌ای دارد. ممکن است امروز در برخی از کشورها، روزنامه، مجله، رساله و مقاله بسیار تاثیرگذار باشد و در کشور ما نیز چنین است، اما در تاریخ علم کشورمان، همواره کتاب جایگاه خاص و ویژه دارد.


او با بیان اینکه افتخار ما این است که معجزه پیامبرمان کتاب است و یکی از نام‌های قرآن، کتاب است، متذکر شد: ما دارای کتاب آسمانی هستیم که شروع آن با خواندن و قرائت است و افتخار می‌کنیم به دینی که همواره ما را به علم و دانش دعوت کرده است و برای علم مرزی نشناخته است؛ چنانچه برای هنر و اخلاق نیز مرزی وجود ندارد.


رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره دین اسلام گفت: دین ما همان دینی است که به ما گفت هر جا حکمت و دانش و معرفت است، به دنبال آن باشید. روحانی با یادآوری خاطراتی از انقلاب اسلامی تاکید کرد: ما در آستانه جشن‌های انقلاب هستیم اما هنوز در بسیاری مفاهیم اتفاق نظر وجود ندارد، لذا لازم است انقلاب را معنا کنیم و انقلابی بودن را تفسیر کنیم.




































رییس جمهور این پرسش را مطرح کرد که چه کسی انقلابی است و انقلابی بودن چیست؟ و افزود: همه ما برای استقلال،‌ آزادی و جمهوری اسلامی به خیابان آمدیم، اما هنوز لازم است درباره آزادی بگوییم و بنویسیم و آن را تفسیر کنیم و هنوز هم درباره استقلال و جمهوریت نظام سخن بگوییم.


رییس دولت یازدهم خاطرنشان کرد: البته همیشه نظرات مختلف و همچنین منتقدان وجود دارند و عیبی هم نیست، اما باید کاری کنیم مخالف، معاند نباشد. هر کسی دارای اندیشه و فکر خاص است و ما نمی‌توانیم همه را در یک اندیشه و فکر خاص قرار دهیم.


رییس شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه اساسا اگر کلمه اختلاف، به معنای تضارب آرا باشد و نظری نقد شود، باعث رشد اندیشه و فکر خواهد بود، گفت: افتخار می‌کنیم متعلق به کشوری هستیم که از دیرباز اهل کتاب و کتابخانه بوده است.


او با بیان اینکه اگر به قرن‌های قبل برگردیم، جوامع ما دارای افتخارهای عظیم بودند، گفت: ما حتی در برخی کشورهای همسایه و در بعضی شهرهای هندوستان کتابخانه‌هایی داریم و چندین جلد کتاب خطی به زبان فارسی در آنها وجود دارد که این موضوع نشان می‌دهد مردم اهل فکر و اندیشه بودند.


رییس جمهوری با ذکر این نکته که  در  اقتصاد، شاخص‌های روشنی در رونق اقتصادی تا رشد اقتصادی و تورم بیکاری  و ده‌ها شاخص دیگر داریم؛ یادآور شد: امروز نیز یکی از شاخص‌های توسعه کشور کتاب و کتابخوانی است و بی‌تردید کتاب می‌تواند از شاخص‌های رشد جامعه در همه بخش‌ها باشد.


روحانی به سخنان جنتی در مورد وضعیت نشر و کتاب اشاره و تصریح کرد: آن‌طور که وزیر ارشاد بیان کرد حال کتاب و طبع و فروش آن چندان خوش نیست، اگر حال کتاب خوش نباشد، یعنی در مسیر رشد و تعالی جامعه با مشکل مواجه هستیم. چرا در نشر و طبع و نوشتن کتاب و در خواندن کتاب امروز دچار مشکل هستیم و چرا تیراژ کتاب پایین است؟ وقتی تیراژ کتاب پایین است، ناشر، مولف و کتابفروشی‌ها دچار مشکل می‌شوند، با این وضعیت چطور باید جامعه را به کتابخوانی تشویق کرد؟


او با بیان اینکه کتاب باید در صحنه رقابت قرار گیرد، اظهار داشت: همه باید برای این مسیر رقابت تشویق شوند. این رقابت نه رقابت در سطح کشور، بلکه رقابت در سطح منطقه و سطح جهان باید باشد.


رییس دولت یازدهم با بیان این موضوع که یک زمانی وقتی کتابی از یک نویسنده در مصر و قاهره منتشر می‌شد، بلافاصله در قم به دنبال ترجمه و خواندن و ترجمه و تفسیر آن بودند، گفت: امروز هم اگر وارد رقابت نشویم، نمی‌توانیم وارد مرحله‌ای قرار بگیریم که کتاب ما تحول‌آفرین باشد.


رئیس جمهور افزود امروز از برکت فضای جدید و مجازی، تتبع و جست‌وجو آسان شده است، اما آیا تالیف و سخنِ نو گفتن و تولید علم و گفتنِ اندیشه نو،  در حال افزایش است؟


براساس گزارش ایلنا، روحانی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم تالیف و سخن نو گفتن و تولید علم افزایش پیدا کند، باید فضا را در جامعه باز کنیم. باید نقاد برای آینده زندگی خود نگرانی نداشته باشد و فضای جامعه به گونه‌ای باشد که نقاد نه خوفی دارد و نه ترسی.


رییس دولت تدبیر و امید افزود: باید فضای پژوهشگاه و دانشگاه و فضای طبع و تحقیق را بازتر کنیم و همه را تشویق کنیم و قبول کنیم که هیچ کس در بیان نظر معصوم نیست. هر سخنی می‌تواند نقد یا کامل شود و در فضایی می‌توانیم نقد و صحبت کنیم که هیچ کس به فکر حذف دیگری نباشد.


ادامه دارد ...









تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن