واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون رئیسجمهور در امور روستایی و مناطق محروم خبر داد
اختصاص 2 هزار میلیارد تومان بودجه آبرسانی به روستاها در سال جاری/حدود 6 هزار و 200 روستا با تانکر آب رسانی شدند/ خدمات روستاها برای مردم از زبان مردم بیان شود
معاون رئیسجمهور در امور روستایی و مناطق محروم گفت: بالغ بر 2 هزار میلیارد تومان از صندوق ذخیره ملی برای آبرسانی به روستاهای کشور در سالجاری اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، سیدابوالفضل رضوی بعد از ظهر امروز در حاشیه افتتاح پروژههای مختلف عمرانی و زیرساختی در شهرستان نکا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در زمان گذشته و در رژیم سابق، روستاهای ما از نعمت آب شرب بسیار بسیار کم برخوردار بودند و اکنون تمامی روستاهای بالای 20 خانوار ما، در کشور که 38 هزار روستا را شامل میشوند و این تعداد از روستاها دارای آب لولهکشی هستند. وی با اعلام اینکه در دو سال 93 و 94 به دلیل خشک شدن منابع آبی در روستا با مشکلات مختلفی در آبرسانی به روستاهای مختلف کشور روبرو بودهایم، افزود: با توجه به کمبود آب و خشک شدن منابع آبی، حدود 6 هزار و 200 روستا با تانکر آب رسانی شدند که در استان مازندران نیز شاهد این مسئله بودیم. معاون رئیسجمهور در امور روستایی و مناطق محروم ادامه داد: امسال به دلیل کمبود آبی که محسوس بود بالغ بر 2 هزار میلیارد تومان از صندوق ذخیره ملی برای آبرسانی به روستاها در نظر گرفته شد که 500 میلیون دلار آن از صندوق ذخیره ملی و 500 میلیارد تومان در ردیف ملی برای آبرسانی روستاها در سال 94 قرار داده شده است که در طول تاریخ بینظیر است. رضوی ادامه داد: در زمان قبل از انقلاب از محرومیتهای فراوانی در بخش روستایی برخوردار بودیم اما اکنون از نعمت گاز، برق، آب و بسیاری از امکانات در روستاهای خود برخورداریم که در بخش آسفالت جادههای روستایی 80 درصد روستاهای بالای 20 خانوار ما دارای جاده آسفالته هستند. وی با اعلام اینکه گازرسانی به روستاها نیز با قوت دنبال میشود، خاطر نشان کرد: در بخش گازرسانی به روستاها در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، روستایی نبود که لولهکشی گاز داشته باشد اما به برکت این نظام اکنون حدود 60 درصد از روستاهای بالای 20 خانوار ما دارای شبکه گازرسانی و گاز هستند. این مسئول همچنین با اشاره به اینکه برقرسانی در روستاها در قبل از انقلاب اسلامی ایران، بسیار ناچیز و در استانی محدود بوده است، افزود: در قبل از انقلاب اسلامی ایران، روستاهایی که برقکشی شده و برقرسانی شده بودند شاید در کل کشور کمتر از 100 روستا بود و امروز 9/99 درصد روستاهای بالای 20 خانوار و زیر 20 خانوار ما در کل کشور از نعمت برق برخوردارند. رضوی ادامه داد: خدماترسانی بهداشت و درمان در روستاها نیز بینظیر بوده است و تقریباً تمام روستاهای ما جشن اتمام خانههای بهداشت را جشن گرفتند و امروز مهمترین مسئله تحصیل روستاییان در دانشگاهها است که از هر 5 خانوار روستایی یک تحصیل کرده در دانشگاه داریم و شرایط تحصیل در مدارس و دانشگاه فراهم شده است. وی بیان کرد: مدارس شبانهروزی از ظرفیتهای بسیار خوبی است که روستاییان میتوانند در این مدارس از شرایط تحصیل مناسب برخوردار شوند و در همین راستا از حامیان مدارس شبانهروزی در کشور در همایشی تجلیل شد و لذا اثرات انقلاب اسلامی در روستاها بسیار موثر بوده است و خدمات مختلف و با ارزشی ارائه شده است که باید با اطلاعرسانی درست این خدمات برای مردم از زبان مردم بیان شود.
94/11/18 - 16:46
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]