واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور: کمبود نیروی متخصص، مشکل مهم آموزش و پرورش استثنایی است معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بیان کرد: با توجه به بازنشسته شدن یک هزار نفر از نیروهای آموزش و پرورش استثنایی در سال جاری و آینده، کمبود نیروی متخصص از مهم ترین مشکلات در این بخش است .
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ بهمن ساعت 14:45
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا - استان بوشهر؛ مجید قدمی در آیین افتتاح ساختمان آموزش و پرورشی استثنایی استان بوشهر با اشاره به اینکه برای تامین نیروی انسانی متخصص به دنبال مجوز از سازمان مدیریت و برنامه ریزی هستیم اظهار کرد: در آزمون استخدامی جدید 125 نفر جذب این سازمان آموزش و پرورش استثنایی شدند که با توجه به آمار بازنشستگان این سازمان ناچیز است.
وی شمار کارکنان این مدارس در کشور را 22هزار نفر اعلام کرد و گفت: در زمان حاضر 127 هزار و 950 نفر معادل 1 درصد از 13 میلیون دانش آموز کل کشور در یک هزار و 600 مدرسه استثنایی مشغول به تحصیل هستند. معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور یادآور شد: هزینه سرانه هردانش آموزاستثنایی چهار تا پنج برابر یک دانش آموزعادی است که مجموع خدمات ارائه شده به این گروه از دانش آموزان به صورت رایگان است.
قدمی در باره طرح سنجش سلامت تحصیلی دانش آموزان گفت: یک میلیون و 200 هزار دانش آموز زیر پوشش طرح سنجش سلامت قرار گرفتند که در قالب این طرح نزدیک به هفت هزار نفر از دانش آموزان با نیازهای ویژه در گروههای مختلف شناسایی و به مدارس استثنایی معرفی و دانش آموزان ناشنوا و نابینا نیز به مدارس عادی معرفی و زیر پوشش آموزشهای تلفیقی قرار گرفتند.
وی اظهارکرد: همچنین در قالب طرح سنجش سلامت تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان نزدیک به 29 هزار دانش آموز دیرآموز نیز شناسایی و در کنار دانش آموزان عادی مشغول به تحصیل شدند.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور افزود: دراین ارتباط براساس هماهنگی های انجام شده با معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش معلمان این گروه از دانش آموزان آموزشهای لازم در زمینه آشنایی با نحوه تعامل و آموزش به دانش آموزان دیرآموز را فرا می گیرند.
وی در مورد خدمات آموزش و پرورش استثنایی به این دانش آموزان گفت: طرح خدمات حمایتی به دانش آموزان استثنایی از جمله این طرحها است که در این ارتباط خدمات دارویی، واکر، سمعک، ویلچیر و جراحی های لازم ارائه می شود.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: امسال برای طرح خدمات حمایتی دانش آموزان استثنایی 30 میلیارد ریال اعتبار مصوب شد که تاکنون 15 میلیارد ریال تخصیص یافته است.
قدمی اضافه کرد: براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته کتابهای درسی دانش آموزان استثنایی بموقع در اختیار آنها قرار گرفت و برای دانش آموزان نیمه نابینا نیز تبلت به صورت رایگان تهیه شده است.
وی در پایان یادآور شد: همچنین در تابستان گذشته سه هزار نفر از دانش آموزان استثنایی کشور زیر پوشش برنامه های پرورشی و ورزشی قرار گرفتند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]