تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869900497




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعهدکتبی گرفتن از اصولگرایان برای ریاست حداد در مجلس


واضح آرشیو وب فارسی:صدای ایران: شرق نوشت: درحالی که همه اخبار در روزهای پایانی هفته گذشته از نهایی شدن لیست اصولگرایان خبر می داد و باهنر گفته بود فقط دو الی سه نفر دیگر از فهرست ٣٠ نفره مشخص نشده اند، روز گذشته همه اخبار حاکی از این بود که حداد عادل، اعلام فهرست را به سه روز آینده موکول کرده است.  اخبار تأیید نشده از بالا گرفتن اختلافات در هنگام نهایی کردن فهرست ها خبر می داد. ده ها کاندیدای اصولگرا، از نمایندگان فعلی تهران تا چهره های مختلف جریان اصولگرایی، منتظر اعلام نامشان بودند؛ اما از فهرست های اولیه نام های دیگری بیرون آمده بود. علت هم یک چیز بود: «تعهدنامه»! اما این چه تعهدی است که در لحظه آخر باید اخذ شود و هرکه آن را نپذیرد جایی در فهرست ائتلاف اصولگرایان ندارد؟ اخبار اولیه حاکی از این بود که تعهدنامه فقط برای این است که هرکس نامش در فهرست ائتلاف نبود، از انتخابات انصراف دهد؛ اما بعد از ظهر دیروز، سایت خبری صراط نیوز، از سایت هایی که منتقد دولت و منتسب به جریان تندروی اصولگرایی است، خبری عجیب را روی خروجی خود قرار داد: «شنیده های صراط حکایت از آن دارد که اعضای ائتلاف اصولگرایان تعهد داده اند تا در انتخابات ریاست مجلس دهم به غلامعلی حداد عادل رأی دهند. این موضوع تا جایی پیش رفته که عملا ائتلاف مذکور را از یک ائتلاف همه گیر اصولگرایی خارج کرده و صرفا بخش کوچکی از نیروهای سیاسی اصولگرا را در بر می گیرد. اشتراک افرادی که در فهرست نهایی قرار می گیرند، عزم آنها برای ریاست حداد عادل است و گفته می شود برای این کار، اعضای این ائتلاف، به صورت جداگانه، «تعهد» داده اند.» آن گونه که صراط، گزارش داده، لیست ائتلاف اصولگرایان، در نهایت «با فشار و میدان داری عده محدودی از اصولگرایان بسته شده و به همین دلیل در اسامی منتشرشده در رسانه ها، جای خالی بسیاری از چهره های سرشناس اصولگرا به چشم می خورد. گفته می شود این افراد با واسطه گری زاکانی و نزدیکانش برای انتخاب حدادعادل به ریاست مجلس هم قسم شده اند». این سایت اصولگرا، در ادامه گزارش خود تصریح کرده: «تحولات رخ داده در سازوکار ائتلاف اصولگرایان، به تحمیل افراد گمنام در فهرست ٣٠ نفره ائتلاف منجر شده و موجبات تفرق و پراکندگی آرای اصولگرایان را فراهم خواهد کرد؛ به این ترتیب، فهرست ائتلاف اصولگرایان در ادبیات رسانه ای به فهرست ائتلاف حداد عادل شامل «ایثارگران، پایداری و مدیران احمدی نژاد» مشهور شده است».


شنبه ، ۱۷بهمن۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: صدای ایران]
[مشاهده در: www.sedayiran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن