تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه (مردم) امر به معروف و نهى از منكر نكنند، و از نيكان خاندان من پيروى ننمايند،...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867345096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دونده ایران به دنبال بولت (عکس)


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: دونده ایران به دنبال بولت (عکس)
رضا قاسمی سریع ترین مرد ایران یک بار دیگر رکورد خود را بهبود بخشید و حالا برای مسابقات جهانی و آسیایی خود را آماده می کند.

به گزارش "ورزش سه"، در آخرین دوره مسابقات دوومیدانی داخل سالن قهرمانی ایران اتفاقات بسیار بزرگی افتاد و تعداد قابل توجهی از رکوردهای ملی بهبود پیدا کرد. سپیده توکلی، الناز کمپانی و فرزانه فصیحی در بخش بانوان ماده های مختلف را به رکوردهای جدید رساندند و رضا قاسمی هم در بخش مردان موفق شد رکورد 60 متر را که به خودش تعلق داشت، بهبود بخشد. قبل از این هم محمدجعفر مرادی توانسته بود رکورد ماراتن را به میزان قابل توجهی بالا ببرد. تمام این رکوردشکنی ها در سالی که مسابقات جهانی و المپیک پیش رو است جای امیدواری دارد اما هنوز رکوردهای جهانی دور از دسترس است.






رضا قاسمی موفق شد در همین مسابقات اخیر داخل سالن رکورد دو 60 متر را از 58/6 به 52/6 کاهش دهد اما به دلیل نقص فنی دستگاه PHOTO FINISH رکورد جدید او ثبت نشد اما او هنوز سریع ترین مرد ایران است. قاسمی در مسابقات جهانی سال گذشته با اوسین بولت، مایک رودریگز و دیگر بزرگان دو سرعت جهان در یک میدان دویده است و حتی می توان او را حتی در دسته بهترین های دنیا هم قرار داد اما در سال المپیک هنوز دغدغه دو و میدانی ورودی آسیا و نهایتا جهانی است و کمتر کسی به المپیک فکر می کند.

گفت و گو "ورزش سه" با رضا قاسمی از جایی شروع شد که او از مسابقه با بولت می گوید و در توصیفی جالب آن رقابت را این طور گفت:« تا 50 متر اول با هم بودیم و یکهو رفت...!»






او درباره اینکه چرا کمتر پیش می آید ورزشکاران دو و میدانی در ایران به المپیک فکر می کند، می گوید:« ما امکانات خوبی داریم و خوب تمرین می کنیم. اردوی کیش را هم پشت سر گذاشتیم و آماده هستم اما ماجرا خیلی با این مسائل متفاوت است. قهرمان های درجه یک دنیا اکثرا در آمریکا و بعضی از کشورهای اروپایی تمرین می کنند و شرایط خیلی خاصی دارند. داشتن مربی خصوصی، فیزیوتراپ، ماساژور، دکتر تغذیه و این طور مسائل یک بعد موضوع است اما با بزرگان جهان تمرین کردن خودش در انگیزه و شرایط تمرینی بسیار موثر است. در کنار آنها می توانی خوب تمرین کردن و درس های زیادی گرفت که فعلا شرایط برای ما آن طور نیست. احسان حدادی در حال حاضر در آفریقا جنوبی با بهترین پرتاب کنندگان دیسک تمرین می کند و می بینید که او همیشه جزو بهترین های جهان و افتخار ایران بوده است.»






قاسمی در توضیحی مهم گفت:« معمولی ترین مسابقات فوتبال خارجی و حتی والیبال هم از تلوزیون پخش می شود اما من 5 بار مسابقات جهانی رفتم و فقط چند بار در حد ثانیه در اخبار نتیجه آن را اعلام کردند. اقبال عمومی و توجه به دو و میدانی در ایران صفر است و این رکوردها در این فضا به نظر من طبیعی است. شما کشورهایی که دو و میدانی کاران درجه یک دارند را مورد بررسی قرار دهید می بینید که چه قدر این رشته در آنجا مطرح است و به آن اهمیت می دهند اما باید پذیرفت در ایران حتی رسانه ها هم دوست ندارند توجه زیادی به آن داشته باشند در حالیکه همیشه گرانترین بلیت های المپیک و پر بیننده ترین مسابقات آن رقابت ها دو و میدانی، مخصوصا دو سرعت است.»






سریع ترین مرد ایران درباره رکوردی که زد و ثبت نشد هم گفت:« رکورد قبل هم دست خودم بوده است و حالا حساسیت زیادی روی این موضوع نیست اما باید شرایط بهتر شود. اگر کمی تیم داری و تزریق پول از فوتبال و والیبال به سمت دو و میدانی هم بیاید اتفاقات بسیار خوبی رخ خواهد داد.»


18:08  1394/11/16





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن