تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):خدا را نشناخته آن که نافرمانی اش کند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871630138




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام جمعه بابل: دولت به‌جای خریدهای سوپرمارکتی از غرب به فکر اقتصاد مقاومتی باشد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه بابل:
دولت به‌جای خریدهای سوپرمارکتی از غرب به فکر اقتصاد مقاومتی باشد
امام جمعه بابل با انتقاد از خریدهای اخیر دولت در سفرهای رئیس جمهور به اروپا، خطاب به دولت گفت: دولت به جای توجه به روابط گسترده و خریدهای کلان سوپر مارکتی از غرب، به تقویت اقتصاد مقاومتی باشد.

خبرگزاری فارس: دولت به‌جای خریدهای سوپرمارکتی از غرب به فکر اقتصاد مقاومتی باشد



 به گزارش خبرگزاری فارس از بابل، حجت‌الاسلام حسن روحانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با اشاره به خدمات این سنگر مهم به انقلاب، اظهار کرد: نماز جمعه پشتوانه محکمی برای انقلاب اسلامی در مقابل فتنه‌ها است که گرد و غبار فتنه را با ایجاد بصیرت در جامعه می‌زداید. وی با اشاره به اینکه نماز جمعه عامل مهمی در استمرار انقلاب اسلامی است که خدمات بسیاری از این پایگاه مهم به انقلاب و نظام اسلامی ارائه شده است، افزود: خداوند اراده‌اش را با انقلاب اسلامی و حاکمیت مستضعفین تحقق بخشیده است. امام جمعه بابل اینکه پیروزی انقلاب اسلامی نقطه عطفی در تاریخ محسوب می‌شود، ادامه داد: یکی از برکات بزرگ انقلاب شکستن ابهت ابرقدرت‌ها و شکستن هیمنه آنها در سطح جهان است.
روحانی به برخی شبهه‌افکنی‌ها درباره انقلاب اسلامی در رسانه‌های مجازی اشاره و خاطرنشان کرد: قیاس نظام کثیف و سفاک طاغوتی با انقلاب اسلامی و مقایسه امام راحل و شاه ملعون ظلمی بزرگ است.
وی بر لزوم توجه و بصیرت‌آفرینی در دستاوردهای انقلاب و تشریح ابعاد آن تاکید کرد و افزود: ما مانند ماهی در دریا هستیم که تا زمانی که در این نعمت بزرگ به سر می‌بریم قدردان این نظام و انقلاب نیستیم.
امام جمعه بابل با بیان اینکه برکت انقلاب الگوسازی برای دیگر ملل و بیداری اسلامی است، اظهار کرد: خداوند به برکت انقلاب اسلامی ترس و وحشت را از قلب‌های مستضعفین به قلوب مستکبرین منتقل کرد ملت ما را به ملتی شجاع و مقاوم تبدیل کرد.
 وی ادامه داد: خداوند به برکت انقلاب اسلامی به ما تعیین حق سرنوشت داد تا مردم با انتخابات در سرنوشت خود مشارکت کنند.
امام جمعه بابل با تأکید بر حضور و مشارکت بالا در راهپیمایی 22 بهمن و جشن پیروزی انقلاب، گفت: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن پیمان و میثاق با امام راحل و شهدا  و قدرشناسی از این نعمت بزرگ است.
وی با اشاره به سفرهای اخیر رئیس جمهور و مسؤلان به کشورهای اروپایی و سفرهای گسترده مقامات غربی به ایران، اضافه کرد: دولت عنایت ویژه‌ای بر رابطه با غرب دارد اما نباید در این زمینه ساده‌انگاری و ساده‌اندیشی داشت.
استاد حوزه علمیه با طرح سئوالی از مسؤلان دولت، درباره توافق‌نامه‌های اقتصادی با غرب، خاطرنشان کرد: اشتیاقی که از سوی دولت در ارتباط سفرهای اروپایی مسؤلان نشان می‌دهد و خوش‌بینی‌ها در این زمینه با چه منطقی صورت می‌گیرد.
وی با اشاره به سخنان اخیر رئیس جمهور درباره ایجاد اشتغال فرانسوی‌ها برای جوانان ایرانی، اظهار کرد: فرانسوی‌ها که حالا به فکر اشغال برای جوانان ایرانی افتادند، چرا برای جوانان بیکار خود شغل فراهم نمی‌کنند؟
روحانی با تأکید بر اینکه در روابط اقتصادی با غرب حفظ عزت نظام اسلامی و ملت ما فراموش نشود، تاکید کرد: باید در روابط اقتصادی و قراردادنامه‌ها پیشینه عداوت آنها با ملت ایران از جمله در فتنه 88 و عهدشکنی مکرر آنها لحاظ شود.
امام جمعه بابل با انتقاد از خریدهای اخیر دولت در سفرهای رئیس جمهور به اروپا، خطاب به دولت افزود: دولت به جای توجه به روابط گسترده و خریدهای کلان سوپر مارکتی از غرب، به تقویت اقتصاد مقاومتی باشد.
وی با اشاره به طرح‌ریزی مسؤلان غربی برای فروش کالاهای خود و ایجاد رونق اقتصادی در کشورشان، گفت: غربی‌ها به دنبال دلارهای آزاد شده و برگرداندن آن به آن کشورهای خود و رونق بخشی به اقتصاد خود هستند.
خطیب جمعه بابل اضافه کرد: شاخصه اقتدار و عزت در همه سطوح دیپلماتیک توسط مسؤلان حفظ شود.
روحانی با بیان اهمیت انتخابات پیش رو و تاکید بر رعایت قانون و تمکین همگان به‌ویژه کاندیداها به قوانین، تصریح کرد: افرادی که صلاحیت آنها توسط شورای نگهبان تایید نشد باید محوریت قانون و قانونمداری را در پیش بگیرند و نباید کسانی به دنبال قانون‌شکنی و ایجاد فضایی فتنه‌آلود در کشور باشند.
امام جمعه بابل با اشاره به پیروزی اخیر نیروهای مردمی در شکستن محاصره سه ساله شهرهای شیعه‌نشین نبل و الزهرا، گفت: امروز  با وجود تلاش‌های جریان صهیونیستی و تکفیری، جریان مقاومت در حال پیروزی است و روز به روز گسترش پیدا می‌کند.


94/11/16 - 15:09





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن