تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860851190




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار کهگیلویه و بویراحمد: مدیران دستگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد برنامه‌های اقتصاد مقاومتی را 19 بهمن ارائه کنند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار کهگیلویه و بویراحمد:
مدیران دستگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد برنامه‌های اقتصاد مقاومتی را 19 بهمن ارائه کنند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران دستگاه‌های استان برنامه‌های عملیاتی اقتصاد مقاومتی را تا 19 بهمن ارائه دهند.

خبرگزاری فارس: مدیران دستگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد برنامه‌های اقتصاد مقاومتی را 19 بهمن ارائه کنند



به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، سید موسی خادمی ظهر امروز در نشست شورای اقتصاد مقاومتی با تبریک دهه فجر خواستار بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی برای مردم شد و اظهار کرد: مدیران استان با حضور در برنامه‌های صدا و سیما و رسانه‌ها دستاوردهای نظام را در استان کهگیلویه و بویراحمد اطلاع‌رسانی کنند. استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه عملکرد برخی دستگاه‌ها در ایام دهه فجر قابل ستایش است، گفت: برخی دستگاه‌ها در این ایام هیچ‌گونه فعالیتی نداشتند که به مدیران دستگاه‌ها تذکر می‌دهیم فعالیت بیشتری داشته باشند چرا که عملکرد آنها ارزیابی می‌شود. وی با بیان اینکه اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از برنامه‌های مهم دولت است، گفت: اقتصاد مقاومتی المان‌های اقتصاد معمول را دارد اما تفاوت اقتصاد مقاومتی و اقتصاد معمول نوع نگرشی است که بر اقتصاد مقاومتی حاکم است که این اقتصاد باید در مقابل شوک و تکان‌های بیرونی مقاوم باشد و تحولات بیرونی اثر کمتری بر اقتصاد داشته باشد. مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در هر اقتصادی بنادر و راه ساخته و برای افزایش صادرات برنامه‌ریزی می‌شود و یا سرمایه‌گذار خارجی جذب می‌شود، افزود: همه این اقدامات و برنامه‌ها می‌تواند با نگرش اقتصاد مقاومتی انجام شود تا در صورت بروز مشکلی هیچ خللی به اقتصاد وارد نشود. خادمی با اشاره به بحران‌های اقتصادی در کشورهای شرق آسیا، افزود: دلیل بحران‌های اقتصادی این کشورها سرمایه‌گذاران خارجی است و حضور خارجیان در اقتصاد کشورهای آسیای شرقی و بیرون کشیدن سرمایه خود در مقطع خاصی موجب مشکلات زنجیره‌ای اقتصادی شد. استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اقتصاد دبی یکی از قویترین اقتصادهای جهان است، افزود: اگر مشکل کوچکی در اقتصاد دبی اتفاق بیفتد این اقتصاد ضربه شدیدی خواهد خورد و یا اینکه اقتصاد برخی کشورها بر پایه گردشگری است که با یک حادثه تروریستی این اقتصاد از بین ‌می‌رود. وی عنوان کرد: در اقتصاد مقاومتی همه برنامه‌ها و تحولات بیرونی پیش‌بینی شده که در صادرات به صورت تک محصولی عمل نشود و تک مقصدی نباشد و یا به گونه‌ای واردات داشته باشیم که اگر روزی دوباره دچار تحریم شدیم بر اقتصاد تأثیری نداشته باشد. وی تصریح کرد: تجربه تحریم‌ها نشان می‌دهد که اقتصاد کشور ما  آسیب‌پذیر است و باید تنوع صادرات و تنوع بازار را در دستور کار قرار دهیم. مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه سیاست اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری در 24 بند اعلام شده و دولت این سیاست را فصل‌بندی و ارائه کرده است، بیان کرد: مدیران دستگاه‌ها برنامه‌های مدنظر خود را با نگرش اقتصاد مقاومتی ارائه دهند. خادمی تصریح کرد: استان روز 24 بهمن ماه باید گزارش عملکرد خود در خصوص اقتصاد مقاومتی را در مرکز کشور ارائه دهد که مدیران برنامه‌های اقتصاد مقاومتی را تا روز 19 بهمن و در قالب افق چهار ساله ارائه دهند.

94/11/15 - 12:41





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن