تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس حقيقت را از طريق قرآن نشناسد، از فتنه ها بركنار نمى ماند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860853614




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دبیر شورای انقلابی جنبش فتح در گفت‌وگو با فارس: رهبران فتح با خالد مشعل در دوحه دیدار می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دبیر شورای انقلابی جنبش فتح در گفت‌وگو با فارس:
رهبران فتح با خالد مشعل در دوحه دیدار می‌کنند
دبیر شورای انقلابی جنبش فتح از آغاز مذاکرات رسمی رهبران این جنبش با خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس در دوحه تا چند روز آینده خبر داد.

خبرگزاری فارس: رهبران فتح با خالد مشعل در دوحه دیدار می‌کنند



«امین مقبول»، دبیر شورای انقلابی جنبش فتح فلسطین در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در رام الله خبر داد: در چارچوب تلاش‌ها برای دستیابی به آشتی ملی فلسطین، طی روزهای آتی نشست رسمی بین اعضای شورای مرکزی جنبش فتح با خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی حماس در دوحه برگزار می‌شود.
وی افزود: بر اساس نتایج این نشست و در صورت پیشرفت گفت‌وگوها درباره آشتی ملی، موعدی برای دیدار بعدی بین «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان با خالد مشعل در دوحه مشخص می‌شود. دولت قطر از طرف‌های فلسطینی خواسته تا برای حل مسئله دودستگی در این کشور نشست برگزار کنند آن‌ها نیز این دعوت را قبول کردند. این مذاکرات در راستای اجرای توافق‌های قبلی و در رأس آن توافق مربوط به تشکیل دولت وحدت ملی است و فتح و حماس امیدوارند این مذاکرات به آغاز روند آشتی فلسطین و تشکیل دولت متحد ملی بینجامد. پیچیدگی مذاکرات آشتی ملی در سایه هماهنگی‌های ابومازن با صهیونیست‌ها از سوی دیگر، «طلال عوکل» ناظر سیاسی فلسطین نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با دشوار خواندن اظهار نظر درباره میزان جدیت و موفقیت 2 جنبش فتح و حماس برای دستیابی به آشتی ملی تاکید کرد: فتح و حماس تاکنون دیدارها و توافق‌هایی داشته اند، اما به نهایی شدن آشتی ملی منجر نشده است.

عوکل گفت: این 2 جنبش هنوز چیز جدیدی برای ارائه دادن ندارند تا به دیدار رسمی پیش‌رو خوشبین باشیم، اما مناقشه فلسطینی‌ها با اسرائیل به مرحله‌ای رسیده که هر 2 جنبش را برای بهبود اوضاع داخلی و تحکیم آشتی ملی تحت فشار قرار داده است.
وی افزود: 2 جنبش فتح و حماس در صورت دستیابی به آشتی باید بتوانند به سوال‌های سختی درباره «برنامه و راهبرد سیاسی فلسطین» پاسخ بدهند، قضیه‌ای که در گفت‌وگوهای پیشین نادیده گرفته شده بود. این ناظر سیاسی فلسطینی تصریح کرد: موضوع سلاح مقاومت و تعهدهای تشکیلات خودگردان به اسرائیل از جمله هماهنگی‌های امنیتی از مسائل مهم و اساسی است که باید 2 جنبش فتح و حماس اختلافشان با یکدیگر بر سر آنها را حل کرده و به توافقی دست یابند. عوکل عوامل تاثیرگذار در موضوع آشتی ملی فلسطین را فراوان و در عین حال ضد و نقیض یکدیگر خواند و گفت: قطر و ترکیه در پرونده آشتی ملی فلسطین میانجی هستند، اما نقش مصر، ایران، اردن و اسرائیل چه می‌شوند، درحالی که این طرف‌ها هم با موضوع آشتی ملی فلسطین مرتبط هستند.

وی افزود: در صورتی که فتح و حماس در تشکیل دولت وحدت ملی فلسطین موفق باشند، این امر برای اسرائیل تحریک‌کننده است، چون تشکیلات خودگردان با رژیم اشغالگر تعاملات سیاسی دارند و همین مساله را پیچیده‌تر می‌کند. ایران می‌تواند نقش مثبت در پرونده آشتی ملی فلسطین ایفا کند این ناظر سیاسی فلسطین با اشاره به ضرورت ورود ایران به پرونده آشتی ملی فلسطین گفت: ایران می‌تواند از دولت وحدت ملی فلسطین حمایت کند، بخصوص که ایران در مقام کشور بزرگ منطقه سیاست علنی و آشکار آن، مقاومت در برابر اسرائیل است.
وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران رابطه خوبی با طرف‌های متعدد فلسطینی همچون جنبش جهاد اسلامی، رهبری کل جبهه مردمی و دیگر طرف‌های فلسطینی دارند، بنابراین نمی‌توان توجه و تاثیر ایران در پرونده فلسطین را نادیده گرفت، حتی با وجود اینکه موضع تشکیلات خودگردان به سعودی‌ها نزدیک‌تر است.
انتهای پیام

http://fna.ir/K1YSN9





94/11/15 - 12:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن