تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توكل بر خداوند، مايه نجات از هر بدى و محفوظ بودن از هر دشمنى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872195051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون اجتماعی دادگستری استان مرکزی: رسانه‌ها در عرصه انتخابات عملکرد تحلیلی داشته باشند نه تخریبی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون اجتماعی دادگستری استان مرکزی:
رسانه‌ها در عرصه انتخابات عملکرد تحلیلی داشته باشند نه تخریبی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی گفت: رسانه‌ها باید در ارائه مباحث مربوط به انتخابات از عملکرد تحلیلی استفاده کنند و از تخریب بپرهیزند.

خبرگزاری فارس: رسانه‌ها در عرصه انتخابات عملکرد تحلیلی داشته باشند نه تخریبی



به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، ابوالفضل مجدد بعد از ظهر امروز در نشست هم اندیشی رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی که در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد، اظهار داشت: رسانه‌ها و مطبوعات باید در تبلیغات عرصه انتخابات واقعیات را مطرح کنند و اجازه ندهند کاندیداهای غیر اصلح با استفاده از پول از ابزار رسانه در راستای انجام تبلیغات دروغین استفاده کنند. وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها و مطبوعات باید در امر تبلیغات نامزدها به سلامت فکری و اخلاقی و تخصص و تعهد کاندیدها که کدام بیشتر در الویت هستند، توجه کنند، افزود: رسانه‌ها و مطبوعات نباید برای هر فردی تبلیغ کنند و تیتر بزنند، بلکه باید مطالبی را عنوان کنند که با اهداف عالیه نظام و انقلاب منافات نداشته باشد. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: گاها تبلیغ رسانه‌ها و مطبوعات ملاک ارزیابی مردم قرار می‌گیرد که نباید اجازه داد عده‌ای بخواهند از این ابزار به نفع خود بهره‌برداری کنند. مجدد با اشاره به اهمیت جایگاه رسانه‌ها در اطلاع رسانی به مردم ادامه داد: رسانه‌های مکتوب، الکترونیکی و مجازی مورد تایید و مطالعه مردم هستند و برخی از افراد قدرت تفکیک بین اخبار صحیح و خلاف واقع را ندارند و اگر بر اساس تبلیغ رسانه فردی انتخاب و وارد عرصه شود که صلاحیت نداشته باشد، رسانه مسئول است. وی خاطرنشان کرد: اگر فردی توسط رسانه بزرگ و وارد مجلس شود و از کارایی لازم برخوردار نباشد، دیگر نباید یک نفر را در کشور مقصر دانست، بلکه رسانه و افرادی که این فرد را در اذهان مردم خوب جلوه داده، باید پاسخگو باشد. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی بیان داشت: رسانه‌ها دارای تاثیرگذاری فراوانی در جامعه و در بین مردم هستند، بنابراین رسانه‌ها باید با وجدان بیدار در راستای تاثیرگذاری مثبت و معرفی و شناساندن افراد شایسته برای ورود به مجلس گام بردارند.  وی اظهار کرد: مطبوعات در حوزه تبلیغات اگر برای کسی تبلیغ کنند که کارایی لازم را ندارد و سبب ورود افراد کوچک و بدون صلاحیت به مجلس شوند به یک ابزار تبلیغاتی برای فرد تبدیل شده‌اند که هیچ جایگاهی نخواهند داشت. مجدد با اشاره به برخوردهای ناشایست در فضاهای مجازی نسبت به قانون اساسی کشور افزود: در فضای مجازی حمله به قانون اساسی کشور مرسوم شده و ما جزء معدود کشورهایی هستیم که افرادی می‌توانند به قانون اساسی کشور حمله کنند. معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: تمامی قوانین موجود در کشور یا بر اساس قانون اساسی و یا منطبق با قانون شرع بوده که تعرض به این مهم زیبنده جامعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران  نیست.

94/11/14 - 17:34





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن