تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 30 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860835412




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرعامل شرکت برق خراسان رضوی: صورتحساب 71 درصد مشترکان برق خراسان رضوی کمتر از 10 هزار تومان است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل شرکت برق خراسان رضوی:
صورتحساب 71 درصد مشترکان برق خراسان رضوی کمتر از 10 هزار تومان است
مدیرعامل شرکت برق خراسان رضوی گفت: حدود 71 درصد مشترکان برق در خراسان رضوی دارای قبضی با صورتحساب کمتر از 10 هزار تومان هستند و مابقی حدود 40 هزار خانواده هستند که مبلغ قبض آنها بیشتر از 50 هزار تومان است.

خبرگزاری فارس: صورتحساب 71 درصد مشترکان برق خراسان رضوی کمتر از 10 هزار تومان است



به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمدحسن متولی‌زاده ظهر امروز در نشست خبری اعلام پروژه‌های عمرانی خراسان رضوی همزمان با دهه فجر در سالن اجتماعات استانداری اظهار کرد: پس از انقلاب اسلامی جمعیت خراسان رضوی به دو برابر افزایش داشت که این امر سبب شد فعالیت شرکت برق نیز 14 برابر افزایش پیدا کند. متولی‌زاده رتبه این استان را از نظر ارزیابی‌های وزارت نیرو در کشور، رتبه نخست عنوان کرد و گفت: استان ما به لحاظ پوشش صددرصدی برق در شهر و روستا و پایداری مناسب برق همراه با میزان یک دهم متوسط کشوری در خاموشی در رتبه نخست قرار دارد. مدیرعامل شرکت برق خراسان رضوی با اشاره به اینکه پنج پروژه خط و پست با اعتباری بالغ بر 61 میلیارد تومان آماده بهره‌برداری همزمان با دهه فجر است، افزود: خوشبختانه شرکت برق خراسان رضوی به علت اتکاء به توان داخلی تولیدات بسیاری را در عرصه برق داشته است که این امر سبب شده در عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی پیشتاز باشد. متولی‌زاده با اشاره به اینکه در دو سال اخیر 13 پروژه با اتکاء به توان و تولید داخلی در خراسان رضوی ساخته و اجرا شده است، خاطرنشان کرد: این امر سبب شد تا حدود 260 میلیارد تومان، هزینه‌های دولت کاهش پیدا کند. وی اضافه کرد: خوشبختانه مردم این استان نسبت به متوسط کشوری مصرف بهتری دارند به طوری که حدود 71 درصد مشترکان برق در خراسان رضوی دارای قبضی با صورتحساب کمتر از 10 هزار تومان هستند و مابقی حدود 40 هزار خانواده هستند که مبلغ قبض آنها بیشتر از 50 هزار تومان است. مدیرعامل شرکت برق خراسان رضوی ادامه داد: با اشاره به اینکه اگر مردم بیشتر به مصرف صحیح برق توجه کنند، سبب کاهش 30 درصدی مصرف برق می‌شوند. متولی‌زاده با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود مصرف برق در خراسان رضوی در سال 1420 ،حدود 10 هزار مگاوات باشد، گفت: توسعه حمل‌ونقل بر اساس برق و تامین برق قطارشهری اولویت‌های شرکت برق خراسان رضوی است زیرا برقی شدن حمل‌ونقل سبب می‌شود سالانه انتشار هشت میلیون تن گاز آلاینده کاهش پیدا کند. وی افزود: از جمله مهم‌ترین برنامه‌های شرکت برق خراسان رضوی تا سال 1420 ساخت هشت هزار و 600 مگاوات نیروگاه جدید با 7.6 میلیارد یورو اعتبار در منطقه است.

94/11/13 - 15:51





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن