تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868036689




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فیلمی که با صدای وحشتناک نمایش داده شد


واضح آرشیو وب فارسی:هدانا: پویان باقرزاده کارگردان فیلم برداشت دوم از قضیه اول که فیلمش در اولین روز جشنواره فجر در کاخ جشنواره اکران شد، از کیفیت صدای این فیلم به شدت انتقاد کرد و گفت: وضعیت صدای فیلم آنقدر فاجعه بود که نتوانستم در سالن بمانم. این کارگردان سینما که فیلمش در بخش هنر و تجربه جشنواره فجر نمایش دارد در گفت وگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اضافه کرد: فیلم ما اولین فیلمی بود که در این گروه در جشنواره فجر اکران شد. اما متاسفانه از همان لحظه اولی که فیلم شروع شد به محض شنیدن صدای آن تنها چیزی که گفتم «ای وای» بود و نتوانستم فیلم را در سالن ببینم چون کیفیت صدای آن به شدت وحشتناک بود. وی اضافه کرد: در تمام مدتی که فیلم پخش می شد به دنبال متصدی صدای برج میلاد بودم اما عجیب تر از همه چیز این بود که هیچ کس آنجا نبود. فقط یک نفر به کمک ما آمد که این شخص متصدی صدا نبود و نمی توانست کمک چندانی به ما بکند. باقرزاده اضافه کرد: سوالم این است که در جشنواره به این مهمی مگر می شود مسؤول صدای سالن همزمان با نمایش فیلم حضور نداشته باشد؟! این وضعیت فاجعه است. وی ابراز تاسف کرد: مدت زمان فیلم ما 86 دقیقه است اما تا دقیقه 78 صدای آن خراب بود. باقرزاده از تمام تماشاگرانی که با وجود کیفیت پایین فیلم در سالن ماندند و این اثر را دیدند سپاسگذاری کرد. وی خاطرنشان کرد: این مشکل از فیلم ما نبود و امیدوار بودم دست کم مسئولان سالن عذرخواهی کنند اما حتی همین کار را نکردند. این کارگردان با اشاره به جایگاه صدا در فیلمش گفت: فیلم ما اصلا فیلم صدا است چون فضاهای آن داخلی است و هیچ نمی دانم چرا باید چنین اتفاقی در کاخ جشنواره رخ بدهد. باقرزاده با اشاره به وضعیت گروه هنر و تجربه در جشنواره فجر خاطرنشان کرد: ما یک گروه جوان هستیم که دوست داشتیم فیلمان در جشنواره دیده شود اما گروه هنر و تجربه گویی یک شوخی در جشنواره فجر است؛ همچنان که در مراسم افتتاحیه هم به طرز خنده داری از جشنواره حذف شد. همه شرایط به گونه ای تنظیم شده بود تا گروه هنر و تجربه دیده نشود. وی افزود: به ما گفته اند فیلم های ما کنفرانس مطبوعاتی ندارد. از سوی دیگر کیفیت پخش فیلم هم بسیار پایین بود. با این حساب باید پرسید اصلا حضور گروهی مانند ما به چه کار جشنواره می آید؟! به گزارش ایسنا، فیلم برداشت دوم از قضیه اول روز دوشنبه 12 بهمن ماه در نخستین روز جشنواره فجر نمایش داده شد. در اولین روز جشنواره هنرمندانی همچون ابراهیم حاتمی کیا، سروش صحت، دانیال حکیمی، فرزاد مؤتمن، حمید پور آذری، محمدمهدی طباطبایی نژاد و ... از جمله چهره هایی بودند که در کاخ جشنواره حضور داشتند.


سه شنبه ، ۱۳بهمن۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هدانا]
[مشاهده در: www.hodana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن