تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):شيطان به سپاهيانش مى گويد: ميان مردم حسد و تجاوزگرى بياندازيد چون اين دو، نزد خدا بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862463600




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قصد خرید برنج از تایلند را نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: معاون وزیر جهاد با بیان اینکه قصد خرید برنج از تایلند را نداریم، گفت: واردات برنج آلوده از مبادی رسمی و قانونی امکان‌پذیر نیست، ضمن اینکه مساله قاچاق برنج و حضور مافیا را نمی‌توان منکر شد.

به گزارش تراز ، علی قنبری در واکنش به مباحث مطرح شده مبنی بر سفر تجار تایلندی به ایران برای فروش برنج این کشور، اظهارداشت: بنده اطلاعی از این موضوع ندارم. این تجار به شرکت بازرگانی دولتی نیامده‌اند و فعلا قرار نیست ما چنین کاری را انجام دهیم.

وی همچنین درباره آلودگی برنج‌های هندی با بیان اینکه هند سالانه حدود ۱۰ تا ۱۱ میلیون تن برنج صادر می‌کند که از این میزان حدود ۸۰ تا ۱۰۰ هزار تن آن را ایران خریداری می‌کند، افزود: هیچ برنج آلوده‌ای از مبادی قانونی وارد کشور نشده است و نمی‌شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه مساله قاچاق برنج به کشور و حضور مافیا را نمی‌توان منکر شد، گفت: اما اینکه دولت یا واردکنندگان بخش خصوصی که از مبادی قانونی برنج وارد می‌کنند، محصول آلوده وارد کرده باشند، امکان ندارد، چون سازمان نظارتی اجازه این کار را نمی‌دهند.

وی با بیان اینکه سازمان‌های نظارتی از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان استاندارد، سازمان حفظ نباتات کشور، دانشگاه‌های علوم پزشکی و غیره واردات برنج به کشور را کنترل می‌کنند، افزود: پروسه واردات و تایید سلامت برنج‌های وارداتی پروسه‌ای طولانی است، ضمن اینکه دولت به دنبال کسب سود نیست و تنها برای تنظیم بازار است که برنج خریداری و وارد می‌کند، بنابراین دلیلی ندارد بخواهد برنج آلوده وارد کند.

قنبری تصریح کرد: مساله مهم برای سازمان‌های نظارتی، سلامت مردم و جامعه است، بنابراین اگر آنها با مورد مشکوکی در این زمینه مواجه شوند با آن برخورد خواهند کرد و فرقی نمی‌کند فرد خاطی دولت باشد یا بخش خصوصی.

معاون وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه مطرح شدن مساله آلودگی برنج‌ها سود زیادی را نصیب مافیا می‌کند، افزود: وقتی مبحث آلودگی مطرح می‌شود، مردم برنجی را که دولت با قیمت ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ تومان در بازار توزیع می‌کند، نمی‌خرند و مافیا با استفاده از این فرصت قیمت برنج‌هایی را که در اختیار دارند، بالا می‌برند؛ همانطور که چندی قبل نیز شاهد این موضوع بودیم.

قنبری همچنین با اشاره به اینکه در نظر گرفتن امنیت کشاورزی کشور نیز در امر واردات واجب است، گفت: اگر برنج آلوده‌ای وارد کشور شود که آلودگی به امراض گیاهی داشته باشد، مزارع کشور را آلوده خواهد کرد و این مشکل با گذشت سالیان سال هم حل نخواهد شد؛ بنابراین دولت به شدت روی این مساله حساس و سازمان حفظ نباتات به جد  پیگیر آن است.

 وی ادامه داد: در یک دوره‌ زمانی اعلام شد برنج‌های تایلندی آلودگی مزرعه‌ای دارند که البته این موضوع هم هنوز ثابت نشده است اما ما به خاطر وجود این شبهه از تایلند برنج نخریدیم و خریدهای آخرمان نیز از پاکستان، هند، آمریکا و اروگوئه و آرژانتین بوده است.

قنبری در پایان با اشاره به اینکه ما از زمان روی کار آمدن دولت یازدهم تا امسال اصلا برنج نخریدیم، گفت: چون  از دولت قبل مازاد محصول داشتیم، بازار اشباع  و برنج روی دست ما مانده بود، سال گذشته که تکلیف داشتیم ۳۰۰ هزارتن وارد کنیم این کار را انجام ندادیم اما امسال ۱۷۰ هزارتن برنج خریداری کرده‌ایم که تاکنون کمتر از ۱۰۰ هزارتن آن وارد کشور شده است.


منبع: مهر







زمانبندی انتشار: 12 بهمن 1394 - 15:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن