تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ایمان هیچ بنده ای راستین نمی شود مگر زمانیکه اعتمادش به آنچه نزد خداست از اعتمادش به آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829485533




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرطان، سومین عامل مرگ و میر در کشور ‌


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سرطان، سومین عامل مرگ و میر در کشور ‌
وی تصریح کرد: به جز ژنتیک، سابقه خانوادگی و افزایش سن سایر عوامل خطرساز شامل سیگار، الکل‌، اشعه فرابنفش خورشید، رژیم پرچرب، تغذیه ناسالم و کم تحرکی هستند.
به گزارش نامه نیوز، یک ‌کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر گفت: سرطان پس از سوانح و بیماری‌های قلبی و عروقی سومین عامل مرگ و میر در کشور است.

سید عزیز حسینی‌ در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه کلمه سرطان برای بیش از 100بیماری مختلف در قسمت‌های مختلف بدن به کار می‌رود، اظهار کرد: آنچه در همه این بیماری‌ها مشترک است، نقص در مکانیسم‌های تنظیم کننده رشد طبیعی، تکثیر و مرگ سلول است.

وی با بیان اینکه سلول‌های سرطانی قابلیت تهاجم به بافت‌های مجاور و در نهایت گسترش به نقاط دیگر بدن را دارند، افزود: در کشورهای توسعه یافته، سرطان دومین عامل شایع مرگ و میر و در کشورهای در حال توسعه سومین عامل مرگ است.

حسینی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سرطان عامل 12درصد مرگ‌ومیر در جهان است و انتظار می‌رود تعداد موارد جدید در دنیا به 15میلیون نفر در سال 2020 افزایش یابد که حدود 60درصد این موارد جدید در کشورهای کمتر توسعه یافته جهان ایجاد می‌شوند.

وی تغییر سبک زندگی، کنترل نسبی بیماری‌های واگیر، افزایش عوامل خطر محیطی و مسن شدن جمعیت را از عوامل افزایش بیماری سرطان در چند دهه اخیر دانست و عنوان کرد: در کشور ما سالانه بیش از 30 هزار نفر بر اثر سرطان جان خود را از دست می‌دهند.

حسینی گفت: با افزایش امید به زندگی و جمعیت سالمندان در کشور انتظار می‌رود موارد بروز سرطان در دو دهه آینده به میزان دو برابر افزایش یابد، سرطان پس از سوانح و حوادث و بیماری‌های قلبی و عروقی سومین عامل مرگ‌ومیر در کشور است.

وی تصریح کرد: به جز ژنتیک، سابقه خانوادگی و افزایش سن سایر عوامل خطرساز شامل سیگار، الکل‌، اشعه فرابنفش خورشید، رژیم پرچرب، تغذیه ناسالم و کم تحرکی هستند.

این کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر با اشاره بر اینکه استعمال دخانیات مهمترین عامل سرطان ریه است، افزود: استعمال دخانیات دلیل اصلی ابتلا به سرطان‌های حفره دهان، حلق،حنجره، مری و مثانه است و زمینه را برای ابتلا به برخی از سرطان‌های خون فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه احتمال ابتلا به سرطان‌های حفره دهان، حلق، حنجره، مری، کبد، پستان و روده بزرگ با مصرف الکل افزایش می‌یابد، افزود: سرطان پوست یکی از شایع‌ترین سرطان‌های دنیا است، قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید و استفاده از دستگاه‌های برنز کننده احتمال ابتلا به انواع سرطان‌های پوست را افزایش می‌دهد.

حسینی با بیان اینکه رژیم پرچرب منجر به افزایش وزن و چاقی می‌شود و با سرطان‌های پروستات روده بزرگ، لوزالمعده، تخمدان و رحم مرتبط است، گفت: علاوه بر مصرف غذاهای پرچرب، استفاده از غذاهای دودزده، نمک سود و کنسرو شده می‌تواند ابتلا به سرطان‌های گوارشی را افزایش دهد.

وی متذکر شد: برخی از افزودنی‌های خوراکی، رنگ‌ها، حشره کش‌ها، برخی از ویروس‌ها و ابتلا به برخی از عفونت‌ها(ایدز و هپاتیت) خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند.

این کارشناس ترک سیگار و الکل، استفاده از کرم‌های ضد آفتاب، تغذیه سالم،ورزش منظم و تناسب اندام و واکسیناسیون را از راه‌های مقابله با عوامل خطرساز برشمرد و تصریح کرد: برخی از عفونت‌ها با واکسیناسیون قابل پیشگیری است، اما برخی از عفونت‌ها واکسنی ندارند، بهترین راهکار توجه به علائم اولیه و درمان در همان مراحل اولیه است، چرا که در صورت پیشرفت می‌توانند زمینه ساز ابتلا به سرطان شوند.

این کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر در پایان با بیان اینکه می‌توان با تشخیص زودرس سرطان احتمال درمان آن را افزایش داد، یادآور شد: انجمن سرطان آمریکا هفت علامت هشدار دهنده سرطان مشتمل بر تغییر در تن صدا، تغییر در اجابت مزاج، تغییر در پوست و مخاط، تغییر در ادرار، تغییر در قاعدگی، تغییر در بلع و هضم غذا و توده را معرفی کرده است که البته وجود هر یک از این علائم به معنای ابتلای قطعی به سرطان نیستف ولی بهتر است آنها را جدی بگیریم و پیگیری کنیم تا احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهیم.





۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن