تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871656133




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس شورای شهر اصفهان: میزان و نوع مصاحبه‌ها در مدیریت شهر، حال و هوای مناسبی ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس شورای شهر اصفهان:
میزان و نوع مصاحبه‌ها در مدیریت شهر، حال و هوای مناسبی ندارد
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: این روزها میزان و نوع مصاحبه‌ها در مدیریت شهر، حال و هوای مناسبی ندارد و نگاه برخی از مدیران به رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، نگاه ابزاری و وسیله بروز و ظهور فردی و شخصی شده‌ است.

خبرگزاری فارس: میزان و نوع مصاحبه‌ها در مدیریت شهر، حال و هوای مناسبی ندارد



به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، رضا امینی در نطق خود در یکصد و بیستمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن تبریک ایام دهه فجر گفت: هستی کشور مدیون رشادت‌های مبارزان انقلاب است که به فرمان امام، انقلاب را رقم زدند و در ادامه آن، در دفاع مقدس جان‌فشانی کردند. وی در ادامه با بیان اینکه با بررسی بیانات رهبر انقلاب پیرامون انتخابات نشانی از نگرانی ایشان در چند موضوع دارد، تصریح کرد: ورود عناصر نفوذی از طریق انتخابات به مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری، ارائه فهرست‌های فاسد و غیرانقلابی و همچنین مأیوس کردن مردم توسط برخی گروه‌ها، سه نگرانی است که در بازخوانی سخنان رهبر انقلاب قابل مشاهده است. رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: در همین راستا سه تذکر داده شده توسط مقام معظم رهبری باید دنبال شود، اول اینکه با روشنگری و بدون تهمت زدن، بدون مصداق معیّن کردن اذهان به موضوع نفوذ روشن شود؛ مسئله بعدی اعتماد به فهرست‌هایی که متدین، مؤمن و انقلابی‌ هستند و درنهایت حضور همه مردم در انتخابات است، حتی آن‌هایی که نظام را قبول ندارند اما کشور و اعتبار آن برایشان مهم است. وی ضمن تشکر از اصحاب رسانه که سعی در انعکاس درست اخبار دارند، تذکر داد: این روزها میزان و نوع مصاحبه‌ها در مدیریت شهر، حال و هوای مناسبی ندارد و نگاه برخی از مدیران به رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، نگاه ابزاری و وسیله بروز و ظهور فردی و شخصی شده‌ است. امینی شناسایی و حل مشکلات عدیده فراروی شهروندان را وظیفه مدیران شهری خواند و افزود: زمان مصاحبه و شعار به اتمام رسیده و لازم است ضمن عملیاتی کردن شعارها، اطلاع‌رسانی سریع، مفید و شفاف و در حد ضرورت، زمینه‌های نارضایتی مردم را کاهش داد. رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان به‌عنوان نمونه به برخی از مشکلات اساسی شهروندان در مواجهه با شهرداری اشاره داشت و گفت: علی‌رغم تلاش‌های مستمر برای شفاف‌سازی محاسبات مالی شهرداری گزارش‌هایی از برخی مناطق دریافت می‌شود که حاکی از اثر عدم نظارت صحیح و کارشناسانه است که می‌تواند تاثیر جبران ناپذیری بر وجهه شهرداری داشته باشد. وی اضافه کرد: فلسفه برون‌سپاری ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مردم بود تا زمینه‌های رضایتمندی آن‌ها بیش‌تر از گذشته فراهم گردد که به دلیل سهل اندیشی و عدم برنامه‌ریزی صحیح برون‌سپاری به سمت یک پروژه شکست‌خورده حرکت می‌کند؛ در واقع با این روش مردم بایستی دوبار هزینه پرداخت نمایند، هم به شهرداری و هم به کارگزاران برون سپاری؛ بنابراین لازم است شهرداری هر چه سریع‌تر نسبت به ارائه گزارشی در خصوص کاهش هزینه‌ها به شورای اسلامی شهر اقدام کند. وی در پایان با اشاره به تأخیر در حقوق بازنشستگان ذوب‌آهن گفت: بازنشستگان که پس از 30 سال کار مشقت‌بار به دوران بازنشستگی رسیده‌اند و در این مدت نیز حق بازنشستگی پرداخت کرده‌اند نباید حقوقشان دو سه ماه عقب بیفتد که مجبور به تجمع شوند، جا دارد که نمایندگان مجلس و مسئولان پایتخت پیش‌بینی لازم جهت پرداخت حقوق بازنشستگی 17 هزارنفری که بازنشسته ذوب‌آهن هستند را انجام دهند.

94/11/10 - 14:22





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن