تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):به راستى كه اين زبان كليد همه خوبى‏ها و بدى‏هاست پس شايسته است كه مؤمن زبان خ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868899207




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه‌ریزی کلان ضرورت ارتقای اقتصادروستایی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: برنامه‌ریزی کلان ضرورت ارتقای اقتصادروستایی
عضوکمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه افزایش نرخ خدمات دولتی در روستاها باید ممنوع شود، یادآورشد: معافیت مالیاتی و ایجاد واحدهای تولیدی در روستاها باید در اولویت‌های اقتصاد کشاورزی قرارگیرد.
کد خبر: ۵۶۴۴۰۶
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰ - 30 January 2016


محمد حسین میرمحمدی در گفت و گو با خبر نگار خبرگزاری خانه ملت درباره  بحران اقتصاد روستایی در کشور، گفت: باید برمبنای اصول اقتصادی یک برنامه‌ریزی کلان ترسیم شود تا اقتصاد روستایی بر شهرنشینی پیشی گیرد تا اقتصاد کشور به سمت تولید هدفمند حرکت کند.

 نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش خدمات دولتی در روستاها باید حذف شود،تصریح کرد:  بطور مثال برای خدمات جاری در روستاها از قبیل گاز ، برق سیاست‌های تشویقی برای روستاییان در نظرگرفته شود.

 وی ادامه  داد: مزایای جانبی باید برای روستاییان درکشور درنظر گرفته شود و این درحالی است که باید بسترهای تولید روستایی مقارن با صنایع تبدیلی کارآمد در روستاها عملیاتی شود.

 میرمحمدی افزود:  تولیدات اقتصادی در روستاها باید با مشوق اقتصادی دولتی در نظر گرفته شود،بنابراین  اگرما بسترهای تولید اقتصاد روستایی را به نحو مطلوب مهیا کنیم ،می‌توانیم شاهد توسعه اقتصادی  در کشور باشیم.

 نماینده مردم گلپایگان  درمجلس با بیان اینکه واردات محصولات کشاورزی ،ابزاری دولتی  برای  تعیین نرخ محصولات است، تصریح کرد:  ما باید الگوی کشت محصولات کشاورزی را در اقتصاد روستایی  نهادیه کنیم .

 وی ادامه داد: یکی از  نواقص وزرات جهاد کشاورزی عدم ارائه الگو کشت است؛چراکه باید کشاورزان را ترغیب کرد که  به سمت کاشت ،داشت و برداشت محصولاتی حرکت کنند که علاوه بر داشتن مشتری تولید ،بتوانند ارزش افزوده نیز برای اقتصاد روستایی  ایجاد کنند.

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه هزینه زندگی  باید در روستاها کاهش یابد،تاکید کرد:تولیدات روستاییان باید در کالبد سیاست‌های تشویقی نهادینه شود.

 به گزارش خبرگزاری خانه ملت،اقتصاد روستایی با تولید انبوه و متنوع محصولات کشاورزی، باغی و دامی موجب تامین بخش مهمی از نیازهای اقتصادی مردم و ارتقای قدرت صادراتی جامعه می گردد. روستاها بخش وسیعی از عرصه کشور را تشکیل می دهند و توجه به جایگاه برجسته روستاها در عرصه اقتصادی، تولیدی، محیطی و اجتماعی موجب افزایش کارایی فعالیت های تولیدی و زراعی این مناطق می شود.

    نگاهی به اقتصاد روستاهای کشور، بیانگر این مسئله است که کارکرد تولیدی، زارعی و دامی این روستاها از جنبه های مختلف، نقش مهم و برجسته ای در اقتصاد جامعه دارد. روستاهای کشورمان نیازها و احتیاجات مردم شهری و روستایی را تامین نموده و زمینه را برای تولید محصولات انبوه و تولیدات کشاورزی و باغی و صادراتی نمودن آنها فراهم می سازد.

     در کشور ایران به علت تنوع محیط های روستایی و تفاوت در توان های محیطی، فعالیت های اقتصادی روستاها یکسان نمی باشد و از روستایی به روستای دیگر تفاوت می پذیرد. به طور کلی فعالیت های اقتصادی روستاها در سه محور اصلی کشاورزی و دامداری، صنعت و خدمات قرار دارد و صورت گسترده آن به شکل زیر است:

    فعالیت کشاورزی: این فعالیت که مهم ترین کارکرد مناطق روستایی است، زراعت، باغداری، بهره برداری از جنگل ها و علفزارها، دامداری، صید و شکار می باشد.

    صنایع: بسیاری از روستاها از لحاظ تولیدات صنعتی در خور اهمیت می باشند، مهم ترین آن شامل صنایع روستایی و صنایع دستی است.

    خدمات: خدمات روستایی شامل عرضه و فروش محصولات و تولیدات، فروشندگی کالاها، حمل و نقل، اداری و... می باشد.

    با توجه به کارکردهای سه گانه اقتصادی روستایی ارائه تعاریفی از مفاهیم فوق می تواند جنبه های پنهان مسئله را روشن سازد.

    زراعت: زراعت بخشی نسبتا مهم از فعالیت های اقتصادی روستایی را به خود اختصاص می دهد و به فعالیت هایی اطلاق می گردد که با هدف بهره برداری از کاشت گیاهان یک ساله صورت می گیرد. نوع کشت محصولات زراعی معمولاً به دو صورت آبی و دیم و باغات می باشد.

    باغداری: باغداری نیز یکی از مهم ترین فعالیت های زراعی در روستاها تلقی می شود که با تولید و عرضه محصولات و میوه های متنوع از رونق اقتصادی خوبی برخوردار می باشد. در بررسی باغات روستاها، به باغات مثمر، غیر مثمر و محصولات عمده آنها توجه می گردد.

    دامداری: دامداری نیز یکی از ارکان اقتصادی روستاهای ایران می باشد که بخشی از درآمد اهالی روستا را تامین می نماید که پرورش و نگهداری گاو و گوساله، گوسفند و بز در روستاها متداول می باشد، محصولات دامی آنها اعم از شیر، پشم و یا مو، گوشت نقش برجسته ای در اقتصاد جامعه دارد.

    قالیبافی: در روستای کشور قالیبافی و فرشبافی و گلیم بافی رواج زیادی دارد، به طوری که تعداد زیادی از خانوارها به کار قالیبافی مشغول می باشند. این خانواده ها یا به دلیل نداشتن زمین های کشاورزی یا در زمان بیکاری های فصلی حاصل از کار کشاورزی به کار قالیبافی می پردازند.

    به طور کلی اقتصاد روستایی کشورمان، از تنوع و کارکردهای مختلفی برخوردار می باشد، این امر لزوم توجه بیشتر به این بخش از عرصه اقتصادی کشور را ایجاب می نماید، با توجه به حساس بودن مناطق روستایی و تاثیر پذیری آن از عوامل محیطی و طبیعی که خارج از کنترل برنامه ریزی های انسانی است، تدوین طرح و حمایت های مادی و معنوی از اقتصاد روستایی، می تواند این بخش از اقتصاد را در برابر عوامل مختلف مقاوم سازد

 گفتنی  است ،توسعه مناطق روستایی به راهبردهای جامع اقتصادی تا فرهنگی نیاز دارد و باید ساختارهای اقتصادی ، اشتغال  ، درامد و کارامدی و کارایی مدیریت منابع مد نظر باشد.
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن