واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: استان چهارمحال و بختیاری: برگزاری دومین دوره توانمند سازی راهبران تربیتی مدارس در شهرکرد دومین دوره توانمند سازی راهبران تربیتی مدارس در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۸ بهمن ساعت 09:56
به گزارش خبرنگار پانا از استان چهارمحال و بختیاری،معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری گفت: دومین دوره توانمند سازی راهبران تربیتی با عنوان مدیریت فعالیت های پرورشی و فرهنگی برگزار شد.
جهانبخش علیزاده افزود: با توجه به شعار امسال معاونت پرورشی تبیین نقش مربیان تربیتی به راهبران تربیتی می باشد توانمند سازی مربیان و مشاوران یکی از اهداف مهم تحقق این شعار می باشد.
وی ادامه داد: مربی پرورشی به تنهایی قادر به اجرای فعالیت های پرورشی نیست و می بایست از توانمندی کارکنان و دانش آموزان استفاده کند.
علیزاده تصریح کرد: مربی پرورشی نقش هماهنگ کننده و مدیریت در برنامه های تربیتی را برعهده دارد.
استاندار چهار محال وبختیاری نیز در این مراسم به جشنواره خیرین مدرسه ساز اشاره کرد و گفت: 245 باب مدرسه توسط 200خیر مدرسه ساز در استان از سال 1361به بعد ساخته شده است.
سلیمانی دشتکی با اشاره به این که خیران چهارمحال و بختیاری احداث ۳۰ مدرسه جدید را در دست اجرا دارند گفت :درماه های اخیر نیز برای احداث و باسازی مدارس علاوه بر اشخاص حقیقی از ظرفیت اشخاص حقوقی نیز کمک گرفته شده است
وی تأکید کرد: اکنون هزار و ۴۰۰ مدرسه در استان فعال بوده که از این تعداد ۱۱۰ مدرسه فرسوده بوده و ۷۰۰ مدرسه نیز نیاز به مقاوم سازی دارد.
وی افزود: از سال ۱۳۶۱ تاکنون ۲۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری، ۲۴۵ باب مدرسه را احداث کرده و یا برای احداث با دولت مشارکت داشتند.
استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه گفت: مربیان و معلمان در محیط مدرسه جایگزین خانواده می شوند که می بایست نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
سلیمانی افزود: معلمان و مربیان می بایست علاوه بر مسائل درسی به مسائل اجتماعی،فرهنگی ، فردی دانش آموزان توجه داشته باشند و همه را در کنار هم به دانش آموزان آموزش دهند و اگر این مسائل در کنار همدیگر قرار بگیرند می توانیم افرادی موثر را برای آینده کشور تربیت کنیم.
مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به جشنواره خیرین مدرسه ساز استان که چندی پیش در تهران برگزار شد گفت: ۲۰درصد مدارس استان با کمک خیران احداث شده است.
بهروز امیدی افزود: ۹۹ درصد اعتبارات وزارت آموزش و پرورش در قالب جاری بوده و نمی توان با یک درصد اعتبار وضعیت مدارس را تغییر زیادی داد.
وی اظهار کرد: در این مدت رایزنی برای احداث ۳۰ مدرسه با حمایت بنیاد برکت، مشارکت شرکت نفت، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بانک های مسکن، صادرات و ملی دراستان فراهم شده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری نیز در این همایش گفت: تفاوت کشور ما با کشورهای توسعه یافته در کار جمعی و گروهی می باشد.
بهروز امیدی افزود: مثبت اندیشیدن و انتقال این تفکر به دانش آموزان تاثیر بسزایی در جامعه و افراد خواهد داشت.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]