تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870106521




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارزش صادرات مرغ و تخم مرغ در 9 ماهه امسال 20 درصد افزایش یافت


واضح آرشیو وب فارسی:کانون انجمن های صنایع غذایی ایران: معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از افزایش 20 درصدی ارزش صادرات مرغ و تخم مرغ در 9 ماهه امسال و پیش بینی رشد 200 هزار تنی تولید شیر تا پایان سال خبر داد. به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از ایرنا ، «حسن رکنی» در مراسم امضای تفاهمنامه دوساله با وزارت جهاد کشاورزی به منظور توسعه همکاری مشترک برای ساخت، احیا و توسعه فضاهای معیشتی روستاییان و دامداران گفت: پارسال 150 هزار تن مرغ و تخم مرغ از ایران صادر شد و بر پایه آمار 9 ماهه گمرک جمهوری اسلامی ایران، امسال از نظر ارزش 20 درصد صادرات مرغ و تخم مرغ افزایش یافته است. وی افزود: تا دو سال پیش ایران واردکننده گوشت و مرغ بود اما اکنون در این زمینه صادرکننده شده است. معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: 12 درصد تولید مرغ و تخم مرغ در کشور در مناطق روستایی انجام می شود؛ بنابراین افزایش بهبود زندگی روستاییان برای ما اهمیت زیادی دارد تا بتوانیم افزون بر خودکفایی، توسعه پایدار اقتصادی را در روستاها محقق سازیم. رکنی گفت: پارسال از هشت میلیون و 800 هزار تن شیر تولیدشده در کشور، 650 هزار تن شیر و فراورده های لبنی به خارج از کشور صادر شد و پیش بینی می شود امسال میزان تولید شیر در کشور به 9 میلیون تن افزایش یابد. وی درباره وضع تولید گوشت قرمز در کشور افزود: بیش از 90 درصد گوشت قرمز در کشور تولید می شود و فقط 10 درصد نیازهای خود را از خارج وارد می کنیم. رکنی گفت: پارسال 800 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید شد و امسال نیز در نظر داریم با افزایش تولید گوشت قرمز تا آنجا که امکان دارد واردات خود را در این زمینه کاهش دهیم. معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: خوشبختانه پارسال یک میلیون راس دام سبک به کشورهای منطقه و همسایه صادر شده است و میزان صادرات عسل کشور نیز به پنج هزار تن افزایش یافت. وی درباره امضای تفاهمنامه تازه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: هر چند بخش های روستایی از شرایط یکسانی برخوردار نیستند اما با تشکیل کارگروهی درصددیم با توسعه ساخت و سازها در روستاهای کشور فضاهای مناسبی را برای پرورش دام ها به منظور کمک به زندگی آنان فراهم کنیم. به گزارش ایرنا، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و «علیرضا تابش» رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، این تفاهمنامه را امضا کردند. استفاده از ظرفیت مکان های دامی و مسکن های روستایی بر پایه فضاهای معیشت محور و تبیین راهکارهای مشترک به منظور بهبود ساختارهای اقتصادی دامداران روستاها از هدف های امضای این تفاهمنامه است. بر پایه این تفاهمنامه، دو طرف کمیته فنی و کارگروه تخصصی را به منظور تبادل اطلاعات مورد نیاز و تهیه دستورالعمل های مرتبط برای بهبود معیشت روستاییان تشکیل می دهند.


پنجشنبه ، ۸بهمن۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: کانون انجمن های صنایع غذایی ایران]
[مشاهده در: www.ifif.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 101]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن