واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: ۹۰۰هزار نوآموز در طرح سنجش تحصيلي شركت ميكنند
پايگاه در ۶۴۰شهر و روستاي كشور براي اجراي طرح سنجش سلامت جسماني و آمادگي تحصيلي كودكان
سيد محمد طباطبايي روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، با اعلام آغاز اجراي اين طرح از امروز (دوشنبه) بيستم خرداد، گفت: امسال اين طرح ۱۲روز زودتر از سنوات قبل شروع شده و به مدت دو ماه و ۱۰روز اجرا ميشود و در صورت نياز تا پايان شهريورماه ادامه خواهد يافت.
او افزود: ۸۱۰پايگاه سنجش در ۶۴۰شهر و روستاي كشور براي اجراي اين طرح درنظرگرفته شده و شركت در اين طرح شرط نام نويسي نوآموزان در پايه اول دوره ابتدايي خواهد بود.
طباطبايي، ملاحظه مناطق گرمسير، جايدهي صحيح در نظام آموزشي كشور و هدايت آموزشي دانش آموزان را از دلايل اجراي زود هنگام اين طرح ذكر كرد.
او تصريح كرد: با اجراي طرح سنجش، ۱۰تا ۱۳درصد كودكان دير آموز شناسايي ميشوند و با تشكيل كلاسهاي آمادگي، ميتوانيم راحت تر آنها را در نظام آموزشي هدايت كنيم.
رييس سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور بااشاره به اينكه اين طرح در دو مرحله اوليه و تخصصي اجرا ميشود، افزود: نوآموزان براي شركت دراين طرح بايد پس از دريافت معرفي نامه از مدرسه محل سكونت، به پايگاه سنجش مراجعه كرده و تحت ارزيابي سنجش قرار گيرند.
طباطبايي گفت: آزمايش اوتيسم، شنوايي و بينايي از جمله معاينات اين طرح است و چنانچه نوآموز داراي مشكلات ذهني و جسمي باشد به مراكز تخصصي ارجاع داده ميشود.
اين مقام آموزش و پرورش در توضيح بيماري اوتيسم گفت: اوتيسم يك نوع اختلال رفتاري است كه كودكان از جامعه منزوي ميشوند و اين مساله منجر به افت تحصيلي در آنها ميشود.
او افزود: در مرحله تخصصي، كودكان مرجوعي توسط ابزارها و تجهيزات كامل تر تحت معاينات دقيق قرار ميگيرند و دراين راستا سياست آموزش و پرورش حضور دانش آموزان در مدارس عادي است.
رييس سازمان آموزش و پرورش استثنايي كشور با اعلام اينكه سال گذشته ۹۰۰ هزار نوآموز در طرح سنجش شركت كردند، گفت: حدود ۸۳درصد نوآموزان ياد شده در ارزيابي مرحله اوليه به مدارس عادي معرفي شدند.
طباطبايي افزود: ۱۷درصد از كودكان ياد شده نيز به مراكز تخصصي ارجاع داده شدند كه در مراكز تخصصي ۱۶/۵درصد آنها به مدارس عادي معرفي شدند و تنها نيم درصد نتوانستند به مدارس عادي راه يابند.
او تصريح كرد: رويكرد سازمان آموزش و پرورش استثنايي در ا جراي اين طرح، شناخت تفاوتهاي فردي نوآموز است و اقدام ما هرگز جنبه جداسازي كودكان را ندارد.
معاون وزير آموزش و پرورش بااشاره به اينكه پايگاههاي سنجش به الف، ب و ج تقسيم شده اند، گفت: در پايگاه الف روزانه تا حدود ۴۰نوآموز، پايگاه ب ۲۶تا ۲۸نوآموز و پايگاه ج ۱۳تا ۱۴نوآموز مراجعهكننده را مي پذيرند بنابر اين خانوادهها بايد هر چه سريعتر به نزديكترين پايگاه محل سكونت خود مراجعه كنند تا با كاهش تعداد مراجعهكنندگان ، اين پايگاه ها با تعطيلي روبرو نشوند.
دوشنبه 20 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]