واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئیس مرکز اورژانس استان قزوین:
دو پایگاه جدید اورژانس در قزوین راه اندازی می شود
شناسهٔ خبر: 3032878 - سهشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۷:۳۷
استانها > قزوین
قزوین- رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قزوین گفت: همزمان با دهه مبارک فجر دو پایگاه اورژانس در کوهین و آقابابا با اعتباری بالغ بر دو میلیارد ریال راه اندازی و افتتاح می شود. پیمان نامداری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اهمیت توسعه فعالیت های اورژانس در استان اظهارداشت: بخشی از فعالیتهای مرکز فوریت های پزشکی در سوانح جاده ای است که تلاش شد با تقویت پایگاههای مسیرها و نیز اضافه کردن آنها برای خدمت رسانی بهتر اقدام شود. وی افزود: محورهای مواصلاتی استان از راههای ملی است و تردد در اکثر جاده ها بالاست به همین دلیل شاهد بروز حوادث جاده ای درمحورهای استان هستیم که این وضعیت حجم فعالیتهای اورژانس را نیز افزایش داده است. نامداری بیان کرد:باپیگیری انجام شده خوشبختانه دو پایگاه اورژانس در کوهین و آقابابا در محور جاده قدیم و بزرگراه قزوین به رشت آماده بهره برداری شده که در ایام دهه فجر افتتاح خواهد شد. وی یادآورشد: راه اندازی این دو پایگاه نقش مهمی در امدادرسانی سریع و بموقع اورژانس در سوانح جاده ای دارد و می تواند در نجات جان حادثه دیدگان موثر باشد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قزوین اظهارداشت: ساختمان این پایگاهها هر کدام ۱۲۰ مترمربع زیربنا دارد و دارای فضای عملیاتی، استراحتگاه و پارکینگ است. وی گفت: برای احداث ساختمان دو پایگاه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و برای تجهیز آن ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است. نامداری تصریح کرد: در هر پایگاه دو دستگاه آمبولانس و هر شیفت ۳ نفر (تکنسین، اپراتور و کمک تکنسین) خدمات متنوع درمانی و پزشکی را به نیازمندان ارائه خواهند کرد. اهداء چهار دستگاه آمبولانس در سفر وزیر بهداشت وی بیان کرد: در سفر اخیر وزیر بهداشت به استان قزوین خوشبختانه با مساعدت دکتر هاشمی تعداد چهار دستگاه آمبولانس کمک دار به اورژانس استان اهدا شد که به کیفیت بخشی و تسریع در خدمات استان کمک شایانی خواهد کرد. نامداری اضافه کرد: امسال با حمایت و پیگیری های صمیمانه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تعداد ۱۳ دستگاه آمبولانس به امکانات مرکز اضافه شده است.
راه اندازی مرکز ارتباطات و پیام اورژانس وی در خصوص دیگر فعالیتهای جدید اورژانس هم گفت: به منظور ثبت و ضبط تماسهای شهروندان و انتقال سریع پیام و تسریع در اعزام نیروهای پزشکی امدادی، با پیگیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکز پیام(دیسپچینگ) متمرکز اورژانس هم در حال راه اندازی است. نامداری یادآورشد: برای تامین زیرساختهای این مرکز و اجرای فیبر نوری اقدامات لازم انجام شده که با تکمیل طرح و افتتاح آن از این پس همه تماسهای مردم از همه مناطق حتی دورافتاده و روستایی با اورژانس به صورت متمرکز در این مرکز ثبت و ضبط شده و بلافاصله مشاوره های پزشکی برای بیماران اورژانسی از طریق مرکز تلفن داده می شود تا زمان رسیدن آمبولانس بتوان علائم حیاتی بیمار را کنترل و دستور لازم را صادر کرد. رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان قزوین اظهارداشت: برای راه اندازی مرکز پیام بیش از سه میلیارد ریال هزینه شده است.
دو پایگاه جدید در حال راه اندازی است نامداری در ادامه بیان کرد: با رایزنی های انجام شده و در صورت همکاری و مساعدت وزارت بهداشت در تامین نیروی پزشکی مورد نیاز در حال پیگیری راه اندازی دو پایگاه دیگر در مناطق مختلف استان هستیم تا بتوانیم خدمات اورژانسی را توسعه بخشیم. وی اضافه کرد: در حال حاضر ۳۷ پایگاه جاده ای و شهری، یک پایگاه اورژانس هوایی، دو واحد موتورلانس و یک دستگاه اتوبوس لانس در استان فعال است و به مردم خدمات می دهد. نامداری تصریح کرد: تعداد نیروهای عملیاتی شامل تکنسین و کمک تکنسین و پزشک در مرکز فوریت های پزشکی استان ۲۶۰ نفر است. روزانه ۱۰۰ تماس تلفنی با اورژانس برقرار می شود/ مزاحمت های تلفنی نگران کننده است نامداری در خصوص تماس های تلفنی با این مرکز هم گفت: به طور میانگین روزانه ۱۰۰ تماس تلفنی با مرکز فوریت های پزشکی استان برقرار می شود که ماهانه حدود ۳ تا ۴ هزار تماس ثبت و ضبط می شود که متاسفانه تعداد زیادی از تماسها غیر ضروری و مزاحمت تلفنی است که برای مرکز مشکل ساز شده که از مردم انتظار داریم با درک حساسیت این مرکز با تماسهای اشتباه خود مانع خدمات رسانی برای نجات جان بیمار و یا بیماران نشوند.
وی بیان کرد: در بررسی های انجام شده در آبان ماه امسال تعداد ۱۸ هزار و ۵۰۰ تماس تلفنی با مرکز اورژانس استان برقرار شد که ۷۵۰۰ تماس مزاحم تلفنی بود که به طور میانگین این مزاحمت ها موجب شد خدمت رسانی پزشکی به حداقل ۲۴۰ بیمار اضطراری که می توانست بیمار قلیی، تنفسی و یا حوادث جاده ای باشد دچار مشکل شود و این افراد از خدمات درمانی محروم ماندند که این روند بسیار نگران کننده و آسیب رسان است. زمان حضور اورژانس در محل حادثه ۵ تا ۸ دقیقه وی اضافه کرد: استاندارد زمان حضور آمبولانس و نیروهای مرکز اورژانس در ماموریت های درون شهری در سطح کشور هشت دقیقه ودر استان ۵.۱۳ دقیقه و برون شهری درسطح کشور ۱۵ دقیقه و داخل استان ۸.۴۱ دقیقه است که از استاندارد کشوری بالاتر است و در شرایط خوبی قرار داریم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]