واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: شهردار اهواز: مدیران شهرداری با جدیت در جهت تحقق بودجه عملیاتی تلاش کنند شهردار اهواز گفت: كسانی كه بیشتر کار و تلاش می كنند باید از مزایای بیشتری برخورد دار باشند. اگر افرادی را كه از نظر کاری شایسته نباشند را تشویق كنید، انگیزه کار کردن از افراد كارآمد گرفته می شود .
۱۳۹۴ يکشنبه ۴ بهمن ساعت 16:13

به گزارش پانا از خوزستان ، شهردار اهواز در جلسه درآمدی که با حضور برخی از اعضای شورای شهر، معاونین و مدیران شهرداری برگزار شد از مدیران خواست طی دو ماه آینده با شناسایی آسیب های سطح شهر در جهت رفع مشکلات بکوشند.
سید خلف موسوی گفت: باید تلاش کنید طی دو ماه آینده نسبت به مدت مشابه سال قبل در آمد زایی بیشتر داشته باشید و از پرداختن به جزئیات خودداری کرده و بر روی پرونده ها و ارقام درشت متمرکز شوید که درآمدزایی مستلزم رایزنی های لازم است. وی به منظور دریافت عوارض گفت: با استفاده از راهکاری که شهرداران منطقه به خرج می دهند باید مدیران شهرداری در خصوص درآمدهایی كه حصول نمی شود از نماینده شرکتهای مربوطه دعوت و صورتجلسه ای تنظیم نماید تا بدین ترتیب آنها مجاب به پرداخت عوارض گردند. وی با تاکید بر برنامه عملیاتی تدوین شده توسط معاونت شهرسازی و معماری شهرداری گفت: همانگونه که مناطق 8 و 2 و 7 این برنامه را محقق كردند، قطعا این موضوع برای سایر مناطق نیز دست یافتنی بوده و این امرنیازمند تلاش ، همت و تعیین اهداف درست است. سید خلف موسوی خطاب به مدیران منطقه و با اشاره به این نکته که کسب درآمدهای كلان مستلزم داشتن اطلاعات درست از منطقه است اظهار داشت: هر مدیری باید منطقه خود را كامل و به درستی بشناسد. هر منطقه باید وكیل گرفته و چك ها و مطالباتی كه دارند را دنبال و پیگیری كند . وی ادامه داد: با توجه به اینکه در ماههای پایان سال و با حجم بالای کار مواجه هستیم، از این پس شهرداران مناطق، معاونین مالی اداری، معاونین شهرسازی و معماری، سازمان فاوا و واحدهایی که حضور آنها ضروری است تا پایان سال باید روزهای پنج شنبه وجمعه ها سر كار حاضر باشند. شهردار اهواز بر آمادگی مدیران شهرداری در تمام ساعات شبانه روزی تاکید کرد و گفت: باید همیشه و در همه لحظات آمادگی لازم را جهت انجام کارها داشته باشید. وی ادامه داد: در اسفند ماه سال گذشته 18 درصد در آمد كل سال را تامین كردیم. در حال حاضر نیز طبق برنامه تعیین شدهدرآمد زایی کنیم.البته برای مدیرانی که در زمینه درآمدزایی موفق عمل کرده و نقش آفرینی کنند، با همکاری شورای اسلامی شهر، مكانیزم تشویقی در نظر گرفته و از آنها قدردانی می شود . همچنین از کارمندانی که در حوزه کاری خود تلاش های اساسی می کنند قدردانی می شود. وی گفت: كسانی كه بیشتر کار و تلاش می كنند باید از مزایای بیشتری برخورد دار باشند. اگر افرادی را كه از نظر کاری شایسته نباشند را تشویق كنید، انگیزه کار کردن از افراد كارآمد گرفته می شود . سید خلف موسوی با اشاره به نزدیک شدن به عید نوروز و اهمیت این بخش گفت: معاون خدمات شهری موظف است ستاد نوروزی شهرداری اهواز را تشكیل داده و كمیته های لازم را راه اندازی کند. همچنین مدیران شهرداری موظف هستند تا قبل از عید نوروز شبكه های ایمنی سرعت گیرها، جداول، معابر، آب نماها، چراغ ها، نماهای شهری، علائم ترافیکی و گودال های سطح شهر را بازسازی کنند. البته نیاز است مناطق برای این موضوع، اکیپی جهت رصد کردن این نواقص تشکیل دهند. شهردار اهواز همچنین بر زیباسازی مسیرهای ورودی شهر تا قبل از عید نوروز و انجام کارهای لازم به مناسبت دهه مبارک فجرتاکید کرد. وی در خصوص تدوین بودجه سال آینده افزود: در تدوین برنامه بودجه سال 95 شهرداری اهواز همچون سایر کلانشهرها، ردیف های در آمدی سازمانها به حساب متمركز شهرداری اهواز واریز شده و سازمانها پول مورد نیاز خود را در قالب تفاهم نامه از ما دریافت می کنند. سید خلف موسوی مدیران شهرداری اهواز را از ورود به جناح بندی های انتخاباتی برحذر داشت و تصریح کرد: وظیفه ما را مقام معظم رهبری تعیین فرموده و آن ایجاد بستر مناسب برای حضور حداكثری مردم در انتخابات است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]