واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حجت الاسلام شهیدی محلاتی:
گرامیداشت دهه فجر در شأن نظام جمهوری اسلامی پس از اجرای برجام برگزار شود
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در همایش مسئولان روابط عمومی این بنیاد گفت: باید بکوشیم مراسم گرامیداشت دهه فجر به نحوی مطلوب و در شأن نظام جمهوری اسلامی ایران پس از اجرای برجام برگزار شود.
![خبرگزاری فارس: گرامیداشت دهه فجر در شأن نظام جمهوری اسلامی پس از اجرای برجام برگزار شود خبرگزاری فارس: گرامیداشت دهه فجر در شأن نظام جمهوری اسلامی پس از اجرای برجام برگزار شود](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1394/06/14/13940614000737_PhotoA.jpg)
به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی شهیدی در همایش مسئولان روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران سراسر کشور و سازمانهای تابعه که روز یکشنبه در سالن شهید رسول زاده برگزار شد با اشاره به 2 مسئله خاص پیش رو گفت: باید بکوشیم مراسم گرامیداشت دهه فجر به نحوی مطلوب و در شان نظام جمهوری اسلامی ایران پس از اجرای برجام برگزار شود.
وی اظهار داشت: مسئله دوم انتخابات پیش روست که رهنمودهای لازم در این خصوص توسط رهبر معظم انقلاب تبیین شده است و ایشان فرمودهاند ما باید سعی کنیم این انتخابات با حضور گرم مردم و به نحو مطلوب برگزار شود تا افراد واجد شرایط و شایسته مجلس خبرگان و شورای اسلامی به این دو مجلس راه پیدا کنند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد در ادامه در مورد برنامه ویژه بنیاد در روزهای پایانی سال گفت: روز 22 اسفند، مصادف با روز شهید، روز تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به دستور امام (ره) در سال 58 است و بنیاد از زمان تأسیس تا امروز طبق اساسنامه تدوین شده رسالت خود در 2 حوزه ترویجی و خدماتی را دنبال کرده است.
معاون رییس جمهوری افزود: از زمان روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، هدف بنیاد ایجاد تحول و تعامل بود تا با نگاهی نو وارد عرصه شود. در این مسیر با بررسی مسائل قبلی و چالشها، آسیبهای بنیاد شناسایی شده و سعی داریم برنامه ای نو و کاربردی برای ادامه راه تدارک ببینیم.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اینکه در مدتی که از عمر دولت تدبیر و امید میگذرد برنامههای تحول زای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت تدارک دیده شده است گفت: زحمات همکاران بنیاد در ستاد مرکز و استانها در 2 حوزه ترویجی و خدمات رسانی باید به افکار عمومی منتقل شود.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی اظهار داشت: برخی از مسائل و برنامههای بنیاد باید با هدف اطلاع رسانی و خبررسانی به جامعه هدف به خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و آزادگان اطلاع داده شود. برخی از این مسائل نیز باید برای اطلاع رسانی به کل جامعه ایران مطرح شود تا بتوان از این طریق فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه ترویج داد و به نسلهای آینده منتقل کرد.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر انتقال مفاهیم ایثار و شهادت به جامعه گفت: به فرموده ایشان، مباحث فرهنگ ایثار و شهادت و 8 سال دفاع مقدس و ایثار و مقاومت ملت چیزی نیست که به مدت سالهای کمی از آنها استفاده کرد، بلکه باید سالها از این فرهنگ برای استمرار انقلاب اسلامی بهره برداری و استفاده کنیم که این همان وظیفه ترویج این فرهنگ در میان جامعه ایرانی و انقلابی است که بخش عمده آن بر عهده بنیاد است.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جامعه وظیفه روابط عمومیهاست و این بخش باید در زمینه ترویج فرهنگ فعال باشد.
معاون رییس جمهوری در ادامه گفت: عمده فعالیتهای روابط عمومی بنیاد در زمینههای ترویجی، تبلیغی و فرهنگی است و همه بخشها باید در این حوزه فعالیت کنند و البته فعالیت روابط عمومی در مرکز و استانها در این زمینه باید مضاعف باشد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: روابط عمومی علاوه بر خبررسانی و اطلاع رسانی باید مطالب جمع آوری شده در جامعه را به مسئولان بازگردانده و بازتاب این اخبار را دریافت کند. در صورت اطلاعرسانی و خبررسانی دوسویه و انتقال مسائل جامعه به مسئولان برنامهریزی برای رفع مشکلات به نحو بهتری صورت میگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی یکی دیگر از ویژگیهای روابط عمومی را تعامل کامل با رسانهها دانست و گفت: بنده نیز از روز نخست ورود به بنیاد به تعامل با صدا و سیما، خبرگزاریها و مجلس تأکید کردم، چرا که ابزار کار ما رسانهها هستند و اطلاعرسانی از این طریق یقیناً مؤثر است.
وی عنوان کرد: در زمینه تعامل با رسانه، میتوان به افزایش شناخت مردم از روز شهید اشاره کرد که بر اساس نظرسنجیهای انجام شده شناخت مردم از این روز از یک درصد در سال 91 به 17 درصد در سال 92 و 35درصد در سال 93 ارتقا یافته است که این افزایش نتیجه تعامل با رسانهها و معرفی روز شهید از طریق آنها بود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد خاطرنشان کرد: استانها نیز باید فعالیت خود در این زمینه را افزایش دهند و در راستای شناساندن این روز در استانها بکوشند و در همین راستا از استانهای فعال تجلیل به عمل خواهد آمد.
معاون رییس جمهوری با تأکید بر لزوم تولید محتوا و خوراک فکری توسط روابط عمومی گفت: در رابطه با فرهنگ ایثار و شهادت باید کارهای زیادی انجام شود که میتوان با در نظر گرفتن ابداع در این زمینه در رابطه با مسائل بنیاد، خوراک فکری تهیه کرد و در اختیار رسانهها قرار داد که این مورد یکی از وظایف روابط عمومیها در بنیاد است. خلاقیت در خبر و تیترها نیز باید در نظر گرفته شود و ارائه اخبار با جملات و انشای خوب مد نظر باشد.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با تأکید بر اینکه تهیه گزارش و بیان مسائل مرتبط با جامعه هدف بنیاد باید با زبانی نو و محتوایی جذاب همراه باشد، گفت: در بعد فرهنگ ایثار و شهادت باید مقالات و خبرهای خوبی تهیه کرد و در دسترس جامعه قرار داد.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی افزود: روابط عمومی بنیاد به یک سند راهبردی و چشم انداز نیاز دارد، همچنان که در بنیاد نسبت به دو مقوله ترویجی و خدماترسانی برنامه ریزی شده است، در روابط عمومی نیز باید اطلاع رسانی بر اساس یک سند راهبردی عملیاتی شود تا از این طریق پیشرفتهای مورد نیاز حاصل شود.
وی خاطرنشان کرد: نخستین موردی که در خصوص مسائل منتقل شده از طریق روابط عمومی باید در نظر گرفته شود، داشتن آگاهی کامل و مطالعه در خصوص رویدادها و مسائل مرتبط با آن است. مسئولان روابط عمومی باید نسبت به مسائل کشور با خبر باشند، البته بر اساس دستورات رهبر معظم انقلاب بنیاد نباید سیاسی شود و جهت گیری سیاسی داشته باشد. این مسئله در انتخابات نیز برنامه کار بنیاد است و مسئولان بنیاد تنها مردم و جامعه هدف را برای حضور در انتخابات تشویق میکنند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد با تأکید بر اینکه روابط عمومی رابط و واسط بین جامعه و نظام است، گفت: انتقال مسائل از نظام به جامعه و از جامعه به مسئولین با حفظ اصل امانتداری و انتقال واقعیتها از موارد مهمی است که باید مدنظر قرار گیرد. سعی کنید با انتقال اخبار، آرامش را در جامعه حاکم کنید، چرا که آرامش کشور بزرگترین نعمتی است که در شرایط کنونی و با توجه به مشکلات بسیاری که در اطراف مرزهای کشور ما وجود دارد، از آن برخوردار هستیم.
معاون رییس جمهوری تأکید کرد: باید سعی کنیم از مسائل تفرقهانگیز که وحدت جامعه را خدشهدار میکند دوری کنیم و بکوشیم گوش به فرمان مقام معظم رهبری از دولتی که با رأی بالای مردم ایجاد شده است حمایت کنیم. باید در نظر داشت که قصور در این زمینه به هیچوجه برای ما قابل اغماض نیست و ما سعی میکنیم در این روزها و ماههای پس از برجام، آرامش جامعه را حفظ کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با تأکید بر انجام آسیب شناسی در این حوزه و شناخت مشکلات موجود گفت: در فضای حساس فعلی جامعه باید کوشید اطلاعات واقعی و اخبار صحیح را در اختیار مردم قرار داد تا از این طریق در جامعه اعتمادسازی کرد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد با تأکید بر لزوم تقویت معنوی از بعد ایمان، اعتقاد و علاقه به نظام گفت: باید کوشید در روابط عمومی نسبت به مسائل معنوی همکاران خود فعال باشیم.
معاون رییس جمهوری در ادامه با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه و ایجاد زمزمههایی در خصوص عدم توجه به ایثارگران در این برنامه گفت: به دستور رییس جمهور تبصرههای برنامه پنجم خلاصه شده و به 31 تبصره کاهش پیدا کرده است. در تبصره 30 در این موضوع که برنامهها و احکام برنامه پنجم توسعه به قوت خود باقی است تأکید شده است که 12 تبصره در برنامه پنجم توسعه که به بنیاد شهید و امور ایثارگران مربوط بود و همچنین قانون جامع خدماترسانی در برنامه ششم توسعه به قوت خود باقی مانده است. در صفحات 315 تا 320 برنامههای رییس جمهوری نیز در خصوص درمان، مسکن و اشتغال جامعه شاهد و ایثارگر صحبت شده است و میتوان گفت تنها نهادی که نام آن در این بخش آمده است، بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان با اشاره به فعالیتهای دولت تدبیر و امید در خصوص ایثارگران گفت: در این زمینه میتوان به ابلاغ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران پس از 9 سال وقفه و همچنین دیدار رییس جمهوری با خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران که با عشق و علاقه انجام میشود اشاره کرد.
94/11/04 - 13:29
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]