تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بپرهيز از كارى كه موجب عذرخواهى می ‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868504069




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گوگل 130میلیون پوند دیگر به انگلیس می‌دهد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: گوگل 130میلیون پوند دیگر به انگلیس می‌دهد
"مت بریتین"، مدیر اروپایی غول اینترنتی گوگل اعلام کرد که این شرکت برای متوقف کردن شایعات در خصوص عدم پرداخت مالیات کافی به دولت انگلیس، علاوه بر پرداخت مالیات بیشتر، 130 میلیون پوند بابت مالیات های معوقه اش به این کشور پرداخت خواهد کرد.
آفتاب : «مت بریتین» مدیر اروپایی گوگل در گفت وگو با شبکه "بی بی سی" گفت: ما امروز اعلام می کنیم که مالیات بیشتری را به انگلیس پرداخت خواهیم کرد. 


وی افزود: ما 130 میلیون پوند را بابت مالیات معوقه سال های گذشته می پردازیم؛ زمانی که طبق قانون، مالیات به سود حاصله تعلق می گرفت اما در انگلیس بر اساس تغییر قانون در سال های اخیر، به میزان فروش تعلق می گیرد. 


بریتین ادامه داد: قوانین بین الملل در حال تغییر است و انگلیس خط مقدم در تغییر قوانینش است؛ بنابر این ما نیز کارمان را بر همین اساس اصلاح می کنیم.


وی با رد این ادعا که شرکتش از پرداخت مالیات فرار کرده است، گفت: ما قوانین را همانطور که بوده اجرا کردیم اما حالا قرار است قوانین جدید را اجرا کنیم که این بدین معناست که باید مالیات بیشتری را بپردازیم. 


بریتین خاطر نشان ساخت: ما این تغییرات را می دهیم چون می خواهیم طبق قانون عمل کنیم.


شبکه اسکای نیوز روز شنبه گزارش داد یک سخنگوی اداره مالیات انگلیس نیز تائید کرده گوگل قرار است تمام مالیاتی را که حاصل از سودش بوده و بر اساس قانون به انگلیس تعلق دارد، بپردازد.
 
این اقدام شرکت گوگل به دنبال آن صورت گرفت که اداره مالیات انگلیس از شش سال پیش تاکنون مشغول تحقیق در خصوص فرار مالیاتی شرکت های اینترنتی از جمله گوگل، فیس بوک و آمازون بوده است. 


"مارگارت هوج"نماینده پیشین پارلمان و رئیس کمیته حسابرسی عمومی مجلس عوام یکی از منتقدین اصلی فرار مالی شرکت های اینترنتی بود که نظام مالیاتی شان را «گمراه کننده» و «غیر اخلاقی» خوانده است.


به گزارش منابع انگلیسی در حالی که میزان فروش گوگل در سال 2013 میلادی در کشور انگلیس 3.8 میلیارد پوند گزارش شده اما تنها 20 میلیون پوند مالیات داده است. 


همچنین در حالی که گفته می شود که دفتر اروپایی گوگل در ایرلند مستقر است تا مالیات کمتری را بپردازد؛ سازمان توسعه و همکاری های اقتصادی از شرکت های بزرگ تجاری خواسته است تا عمدا برای فرار از مالیات دفاترشان را جابه جا نکنند.


به گزارش ایرنا، خشم از فرار مالیاتی در انگلیس سبب شد تا جورج آزبورن وزیر دارایی انگلیس در جریان گزارش بودجه سال 2015 دولت، طرح استرداد مالیات های از دست رفته را عنوان کند که بعدا به «مالیات گوگلی» مشهور شد.











تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن