واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: مراکزدرمانی چهارمحال وبختیاری باکمبود 500تخت مواجه است استانها > چهارمحال و بختیاری - ایرنا نوشت ،رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت:توسعه زیرساخت های بهداشتی و درمانی در استان با کمبود 500 تخت بیمارستانی در مراکز درمانی استان مواجه است.
مرتضی هاشم زاده در آیین افتتاح بخش جدید اطفال بیمارستان هاجر(س) وبخش رادیولوژی پلی کلینیک تخصصی وفوق تخصصی حضرت رسول (ص) شهرکرد افزود: کمبود تخت و محدودیت فضای فیزیکی ،بخش زیادی از کیفیت خدمات را تحت تاثیر قرار داده است و با وجود تلاش های صورت گرفته ، این کمبودها می تواند در ارائه خدمات شایسته به هم استانی ها خلل ایجاد کند.
به گفته وی، این کمبودها در مواقع بروز اپیدمی و شیوع بیماری های واگیر دار، نمود بیشتری پیدا می کند و می تواند تهدیدی جدی برای حوزه سلامت بشمار برود.
هاشم زاده افزود: پیش از بهره برداری از بخش جدید اطفال بیمارستان، بیماران روی تخت های مستقر شده در راهروهای تحت درمان قرار می گرفتند.
وی اظهار داشت: فراهم کردن فضایی متناسب با گروه سنی کودکان و بهبود خدمات هتلینگ در افزایش میزان رضایتمندی همراهان بیماران بسیار موثر بوده است.
دکتر هاشم زاده بیان داشت: گروه اطفال دانشگاه دارای پتانسیل های قوی به لحاظ دارا بودن 15 عضو هیئت علمی که 11 نفر از آنان دارای برد فوق تخصص و همگی دارای تجربیات ارزشمند در ارائه خدمت این حوزه می باشند.
وی گفت: بیمارستان های آیت الله کاشانی و هاجر شهرکرد هر دو از جمله بیمارستانهایی است، که در صورت نیاز بیماران از سایر نقاط استان به این مراکز ارجاع داده می شوند و فراهم کردن امکانات و تجهیزات و توجه به نیازهای درمانی موجب افزایش کیفیت و کمیت خدمات درمانی در استان می شود.
وی، اعتبار هزینه شده جهت راه اندازی بخش جدید اطفال بیمارستان هاجر (س) شهرکرد را بیش از دو میلیارد ریال اعلام کرد و از فراهم شدن امکان، ارائه خدمات تخصصی بدون لزوم ارجاع بیماران به مراکز درمانی سایر استان ها خبر داد.
وی،اعتبار هزینه شده برای راه اندازی خدمات رادیولوژی در این مرکز را بیش از پنج میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: با تجهیز این بخش به مجهزترین وسایل و دستگاه های پزشکی خدمات با بهترین کیفیت و با تعرفه های دولتی به هم استانیان ارائه می شود.
هاشم زاده اظهار داشت: با راه اندازی این بخش، بیماران بدون نیاز به مراجعه به سایر مراکز خصوصی و دولتی خارج از مجموعه ،در همین مرکز ،خدمات را بصورت متمرکز دریافت می کنند، که این امراستقبال خوب مردم از خدمات بخش دولتی و رضایتمندی آنان را بدنبال داشته است.
وی، با اشاره به راه اندازی کلینیک های جدید در برخی از شهرستان ها، توسعه و بهسازی کلینیک های موجود در سایر شهرستان ها را از برنامه های دانشگاه در راستای ادامه روند اجرای برنامه تحول نظام سلامت عنوان کرد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: متقاضیان برای دریافت خدمات رادیولوژی می توانند همه روزه در ساعات ابتدایی صبح جهت اخذ نوبت به کلینیک مراجعه و بدون محدودیت از خدمات بخش رادیولوژی بهره مند شوند.
وی، تعداد مراجعات ماهیانه به پلی کلینیک حضرت رسول را بیش از 12 هزار نفر اعلام کرد و افزود: این مرکز حجم قابل توجهی از بیماران را تحت پوشش قرار داده است.
به گفته وی، در حال حاضر نوبت دهی کلینیک پزشکان متخصص از طریق سامانه تلفنی نوبت دهی بشماره 3104 و از روز قبل صورت می پذیرد.
گفتنی است ، هم اکنون بیش ازیکهزار و200تخت دربیمارستان های استان فعال است.
هم اکنون حدود 270 پزشک متخصص و فوق تخصص و یکهزار و 443 پرستار در زمینه ارائه خدمات به مراجعه کنندگان درمراکز درمانی استان فعال هستند .
37 پایگاه با 49 آمبولانس درمرکزمدیریت حوادث وفوریت های پزشکی خدمات پیش بیمارستانی نیز انتقال مصدومان و بیماران را در کمترین زمان ممکن به عهده دارد.
کلید واژه ها: استان چهارمحال و بختیاری -
پنجشنبه 1 بهمن 1394 - 10:51:09
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]