تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869135578




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا سرخابی‌های پایتخت این بار متحول می‌شوند؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
آیا سرخابی‌های پایتخت این بار متحول می‌شوند؟
آیا سرخابی‌های پایتخت این بار متحول می‌شوند؟ اختصاص 2 ورزشگاه به استقلال و پر‌سپولیس فرصت خوبی برای این دو تیم فراهم کرده که با تکیه بر پتانسیل هواداران‌ و داشته‌های‌شان آینده را بسازند.


به گزارش فرهنگ نیوز، چند سال پیش سازمان تر‌بیت ‌بدنی وقت که هنوز به وزارت ورزش و جوانان تغییر نیافته بود، برای بهبود وضعیت دو باشگاه بزرگ پایتخت یعنی استقلال و پر‌سپولیس تصمیم گرفت دو قطعه زمین در اطراف تهران به سرخابی‌ها اختصاص دهد، هر دو باشگاه اعلام کردند که برنامه‌های خوبی برای استفاده از زمین خود دارند و حتی استقلال با صرف هزینه و پر‌سپولیس با کمک تخصصی حسین کلانی نقشه ساخت ورزشگاه اختصاصی خود را کشیدند، اما آن نقشه‌ها نقش بر آب شدند.

هنوز در کشوی میز شخصی حسین کلانی در دفتر کارش کتابچه‌ای هست که در آن نقشه‌های ورزشگاه و اسناد و مدارک آن وجود دارد، مدارکی که یک بار مراحل دارایی و ثبت را هم گذارنده بود، اما هرگز به کلنگ‌زنی نرسید. کلانی قبلا از جزئیات طرح حر‌فه‌ای و بین‌المللی ورزشگاه اختصاصی پر‌سپولیس از فروشگاه‌ها و موزه گرفته تا سالن تئاتر و مجموعه فرهنگی و ... همان طرحی که آنقدر بی‌مهری دید و خاک خورد تا خاک آن زمین مسکن مهر را به جای ورزشگاه در خود جای داد.

اکنون شرایط باز هم برای سرخابی‌ها فراهم است، شهرداری تهران به هر یک از دو باشگاه یک ورزشگاه اختصاصی هبه کرده است. ورزشگاه شهید کاظمی به پر‌سپولیس و ورزشگاه امام رضا (ع) به استقلال داده شده تا بازی‌های خود را در آنها برگزار کنند.

درست است که ظرفیت این دو ورزشگاه 15 و 10 هزار نفر است و در نگاه نخست کفاف هو‌اد‌ا‌ران پرشمار دو تیم را نمی‌دهد، اما واقعیت ماجرا و آنچه که در چند فصل اخیر لیگ برتر دیده شده، استقبال کم تماشاگران از بازی‌های دو تیم است. در کمتر دیدار دو تیم استقلال و پر‌سپولیس در فصل جاری تعداد تماشاگران بیش از 10 یا 15 هزار نفر شده است.

استفاده صحیح از ورزشگاه‌های اختصاص یافته به استقلال و پر‌سپولیس می‌تواند در آینده نزدیک دوباره هو‌اد‌ا‌ران آنها را مشتاق حضور در ورزشگاه‌ها کند. احترام به هوادار، استانداردسازی ورزشگاه، استفاده از پتانسیل‌ بالای ورزشگاه اختصاصی برای درآمدزایی و کشاندن پای مردم به فروشگاه‌ و موزه باشگاه به خوبی می‌تواند این دو باشگاه را دوباره به متن جامعه و هو‌اد‌ا‌ران نزدیک کند.

مسئولان دو باشگاه سرخابی پایتخت این بار نباید فرصت را از دست بدهند و اجازه ندهند که این بار هم مانند چند سال قبل از زمین و ورزشگاه اختصاصی فقط یک رویا باقی بماند.

استقلال و پر‌سپولیس اکنون بهترین فرصت را در اختیار دارند که به دوران خوب گذشته بازگردند و باز هم به معنای واقعی کلمه "باشگاه" شوند.

استقلال و پر‌سپولیس روزگاری دو باشگاه خصوصی بودند که برای خود زمین و تشکیلات داشتند، اما این دو در طول سالیان سپری شده فراز و نشیب‌های زیادی را طی کرده‌اند. شاید جالب‌ترین و در همین سال تاسف‌آورترین نمونه از وضعیت نابسامان آبی و قرمزها آن سال‌هایی بود که کل باشگاه پر‌سپولیس در صندوق عقب خودروی علی پروین جای می‌گرفت، حالا پر‌سپولیس و استقلال فرصت خوبی دارند که "صندوق عقب" را به "باشگاه" تبدیل کنند و تا سال‌ها خود را بیمه کنند.

از همین امروز باید بخش مهمی از بودجه دو باشگاه سرخابی باید به تجهیز ورزشگاه‌هایشان اختصاص یابد. مسئولان ورزش کشور و نیز مسئولان دو باشگاه امروز باید از شعار دادن و حرف‌های پوچ فاصله بگیرند و برای نخستین بار "کار درست" را به وقتش انجام دهند.

منبع: ایسنا


94/10/29 - 10:17 - 2016-1-19 10:17:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن