تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کمترین کفر این است که انسان از برادرش سخنی بشنود و آن را نگه دارد تا او را با آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833953246




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سریع ترین بیماری های کشنده


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



سریع ترین بیماری های کشنده
روز نو : برخی بیماری ها در صورت عدم تشخیص و درمان به موقع، به طور ناگهانی باعث مرگ افراد مبتلا می شوند.

در این مطلب با 5 نوع از این بیماری ها آشنا خواهید شد.
 
آمبولی ریوی
 
نیمی از افراد دچار لخته خون در ریه ، از مشکل خود آگاه نیستند. در واقع این بیماری در 50 درصد افراد مبتلا هیچ نشانه ای ندارد و مرگ ناگهانی، اولین نشانه ی آمبولی ریوی در یک چهارم افراد مبتلا است!
 
لذا بروز نشانه های وجود لخته خون در سایر اندام های بدن به خصوص پاها و بازوها را جدی بگیرید تا به موقع از رسیدن لخته به ریه ها جلوگیری کنید.
 
درد و تورم در بازوها و پاها و یا سایر اندام ها که بیش از یک یا دو روز طول می کشد (به خصوص اگر اخیرا یکی از اندام ها دچار شکستگی شده باشد، یا اخیرا یک پرواز طولانی مدت داشته باشید و یا برای مدتی طولانی تحرک داشتید)، ممکن است نشانه ای از لخته شدن خون باشد.
 
داروهای رقیق کننده خون جهت درمان آمبولی ریوی توسط پزشک تجویز می شود.
 
کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک
 
تقریبا از هر 500 نفر، یک نفر به یکی از انواع کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک دچار می شود. این بیماری سبب می شود که دیواره ی عضلانی قلب ضخیم شده و قدرت پمپاژ خون را از دست بدهد. حدود یک درصد از افراد مبتلا به این بیماری در هر سال به طور ناگهانی می میرند، آن هم به دلیل یک ضربان قلب بیش از حد سریع که اغلب نیز در بین جوانانی اتفاق می افتد که از بیماری خود ناآگاه هستند.
 
در واقع کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک شایع ترین علت مرگ و میر در جوانان زیر 30 سال است و این بیماری اغلب ژنتیکی می باشد. از بزرگ ترهای خانواده ی خود بپرسید که آیا تا به حال در بین جوانان قوم و خویش تان مرگ ناگهانی، به هر علتی وجود داشته است یا خیر، زیرا به نظر می رسد که برخی از مرگ و میر های ناشی از تصادفات، غرق شدن و افتادن ناگهانی از روی موتور سیکلت و یا اسب در هنگام ورزش، به دلیل نوعی کاردیومیوپاتی بوده است.
 
اگر سابقه چنین اتفاقاتی در نزدیکان تان وجود دارد، بهتر است آزمایش ها و تست هایی نظیر نوار قلب و سونوگرافی را انجام دهید. به علاوه اگر دچار تنگی نفس های غیر عادی، ضربان قلب تکان دهنده و لرزش زیاد دست ها هستید، حتما به فکر بررسی علت آن باشید.
 
کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک توسط پزشکان متخصص قلب و عروق شناسایی شده و گاهی برای درمان و جلوگیری از مرگ ناگهانی نیاز به جراحی می باشد. داروی دِفیبریلاتور نیز از داروهای موثر جهت درمان این بیماری خطرناک است.
 
اختلال الکتریکی قلب
 
در حالیکه کاردیو میوپاتی، ضربان قلب و ساختار آن را تغییر می دهد، عوامل دیگری نیز بر سیستم الکتریکی قلب که کنترل کننده ضربان قلب است، تأثیر می گذارند. بیماری های نادر، اما جدی و خطرناکی مانند سندروم بروگادا، سندروم QT طولانی و سندروم وُلف - پارکینسون - وایت ، سبب اختلال در سیگنال های الکتریکی موثر بر قلب می شوند.
 
گاهی تا زمانی که حفرات پایینی قلب، به جای پمپاژ صحیح خون لرزش داشته باشند، بدن فرد علائمی را بروز نمی دهد.
 
ژنتیک در بروز این بیماری نقش دارد و بهتر است در صورت وجود سابقه ی فامیلی، تست های الکتروکاردیوگرام و تست ورزش را جهت اطمینان خاطر انجام دهید.
 
عدم استعمال دخانیات، عدم نوشیدن مشروبات الکلی، ورزش منظم و داشتن برنامه غذایی سالم (در کل برخورداری از روش زندگی صحیح) در جلوگیری از ابتلا به بیماری هایی قلبی موثر اند.
 
در صورت تشخیص به موقع اختلالات الکتریکی قلب، می توان با دارو مشکل را حل کرد.
 
آنوریسم مغزی
 
ایجاد برآمدگی های غیر طبیعی در دیواره عروق مغزی، عامل بیماری آنوریسم مغزی است. این بیماری متأسفانه در نهایت سکوت پیش می رود و تقریبا می توان گفت هیچ عوارضی را بروز نمی دهد. حدود یک سوم آنوریسم ها منجر به پارگی عروق مغزی شده و در حدود 40 درصد سبب مرگ افراد می شود.
 
ضربه های ناگهانی و شدید به سر که باعث سردردهای شدید می شود، به خصوص اگر همراه با افتادگی پلک ها، دوبینی و گشاد شدن مردمک چشم باشد، ممکن است نشانه ی آنوریسم مغزی بوده و باید سریعا پیگیری شود.
 
اگر پزشکان آنوریسم را قبل از پارگی دیواره رگ های خونی تشخیص دهند، می توانند آن را درمان کنند. به یاد داشته باشید فشار خون بالا مهم ترین دلیل ابتلا به این بیماری خطرناک است.
 
دیسکسیون آئورت
 
پزشکان به طور دقیق علت این بیماری را کشف نکرده اند، اما جریان یافتن نابهنگام خون و یا ایجاد سوراخ و پارگی در آئورت می تواند دلیل این مشکل باشد که متأسفانه کشنده خوهد بود.
 
حدودا از هر 10 هزار، نفر دو نفر به این بیماری مبتلا می شوند و اغلب این افراد بالای 40 تا 70 سال هستند.
 
درد ناگهانی قفسه سینه و یا پشت، به عنوان نشانه اصلی دیسکسیون آئورت محسوب میشود .اگر سابقه ابتلا به این بیماری در خانواده وجود دارد و یا اگر خود شما مبتلا به یک نوع اختلال در بافت همبند هستید، مانند سندرم اهلرز-دانلوس که باعث انعطاف پذیری بیش از حد پوست و مفاصل می شود، باید بیشتر از دیگران مراقب باشید.
 
افراد مبتلا به دیسکسیون آئورت باید واکسن آنفلوآنزا را دریافت نمایند زیرا بیشترین مراجعات این بیماران به بیمارستان ها در فصول ابتلا به آنفلوآنزا است.




تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن