واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مديركل ستادحوادث غيرمترقبه اصفهان: بيش از13ميليارد تومان خسارت آلودگي نفت به زايندهرود جمعآوري 4هزاركاميون خاك آلوده نفتي و ادامه جايگزيني خاك تميز بجاي آن
خبرگزاري دانشجويان ايران - اصفهان
سرويس: شهرستانها
مديركل بازسازي و ستاد حوادث غيرمترقبه استان اصفهان گفت: در حادثه ورود نفت به رودخانه زايندهرود بيش از 13 ميليارد تومان خسارت به منابع آبي استان وارد شد.
منصور شيشهفروش در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اين كه در حادثه ورود نفت خام به زايندهرود طبق كارشناسيهاي انجام شده اداره كل محيط زيست استان اصفهان، بيش از 13 ميليارد تومان خسارت فقط در بخش آب به استان متحمل شد افزود: با توجه به اين كه در اين حادثه نفت خام تا شعاع 500 متري زمينهاي اطراف را نيز آلوده كرد با همكاري دستگاههاي ذيربط در استان لايروبي از سطح مادي اطراف ( سامان ) و محل مجاور لوله به پايان رسيده است و هم اكنون عمليات انتقال خاكهاي آلوده از محل حادثه و دفن آن در 30 كيلومتري (سامان) آغاز شده است.
وي با اشاره به اين كه تاكنون بيش از 4 هزار كاميون خاك از محل تركيدگي لوله نفت جابه جا شده است بيان كرد: هنوز مراحل خاك برداري از منطقه نشت نفت ادامه دارد كه بعد از عمليات برداشت خاكهاي آلوده، بايد خاكهاي جايگزين شود.
وي در پاسخ به اين پرسش كه براي سنجش آلودگي نفت در آب رودخانه به صورت مكرر آزمايش انجام ميشود گفت: با استفاده از اساتيد دانشگاههاي صنعتي استان و شريف و همچنين كارشناسان محيط زيست و شركت آب و فاضلاب برنامهاي را تدوين كردهايم كه اين نهادها به صورت ويژه كار نمونهگيري از آب را انجام دهند كه البته اين طرح از ماههاي آينده شروع خواهد شد.
وي اظهار كرد: قصد داريم اين طرح را به صورت دائميبراي اندازه گيري ميزان آلودگي در آب زاينده رود با همكاري دانشگاهها انجام دهيم البته در حال حاضر سنجش ميزان ميكروبي بودن آب توسط شركت آب و فاضلاب و اداره كل محيط زيست استان انجام ميشود و دانشگاه علوم پزشكي اصفهان نيز كار نمونه برداري از اب را ماهيانه انجام ميدهند.
وي تصريح كرد: طرح نمونهگيري از آب زاينده رود با استفاده از آزمايشهاي مختلف در مدت زمان يك ماه انجام ميشود كه در اين طرح از مناطق مختلف رودخانه آزمايش به عمل ميآيد و كيفيت آب مورد بررسي قرار ميگيرد.
مديركل بازسازي و ستاد حوادث غيرمترقبه استان اصفهان اظهار كرد: خوشبختانه مديريت بحران براي كنترل سطح آلودگي نفت از رودخانه و همچنين ضايعاتي كه براي زمينهاي اطراف آن به وجود آمد بسيار خوب بود كه اميدواريم در هر حادثه مردم و مسوولان از آن تجربه كسب كنند و زمينهاي باشد كه بيشتر به منابع استان توجه داشته باشيم.
انتهاي پيام
يکشنبه 19 خرداد 1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]