تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871353495




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو مجمع تشخیص مصلحت نطام: ایجاد «هتل‌های کاروان‌سرایی» در ایران ضروری است


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


عضو مجمع تشخیص مصلحت نطام: ایجاد «هتل‌های کاروان‌سرایی» در ایران ضروری است استان‌ها > اصفهان - به گزارش تسنیم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: توسعه در اصفهان باید با محوریت گردشگری شکل بگیرد و با ایجاد «هتل‌های کاروان‌سرایی» همه روستاهای تخلیه شده بازسازی شود.


 علی آقامحمدی  در مراسم اختتامیه همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر خلاق در اصفهان با اشاره به آغاز برنامه ششم توسعه از سال آینده، اظهار داشت: حجم سرمایه‌گذاری برای رسیدن به نرخ رشد اقتصادی 8 درصد سالیانه 900 هزار میلیارد تومان است اگر سهم استان اصفهان را 5 درصد بگیریم این رقم سالانه 45 هزار میلیارد تومان می‌شود و سهم شهر اصفهان باید 15 هزار میلیارد تومان باشد. وی با اشاره به ضرورت فراگیر شدن این نشست‌ها در سراسر کشور افزود: به جای منابع، باید ظرفیت‌های استان اصفهان را در نظر گرفت، مشکل اساسی در کشور این است که به سرمایه‌ها و منابع قبل از ظرفیت‌ها توجه می‌شود در صورتی که پول و سرمایه وسیله انجام کار است. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: در ایران در بخش انرژی خورشیدی 25 هزار مگاوات و در بخش انرژی بادی 25 هزار ظرفیت تولید انرژی داریم اگر این ظرفیت‌ها جانمایی و معرفی شود ساماندهی سرمایه‌گذاری را نتیجه می‌دهد. وی با اشاره به حوزه نفوذ شهر اصفهان گفت: محورهای توسعه اصفهان بسیار مهم است، محور قم ـ اصفهان و اصفهان ـ شیراز جزو محورهای مهم این استان است و اگر هم‌افزایی در این استان شکل بگیرد اصفهان معنای مرکزیت خود را پیدا می‌کند در این راستا باید مبلمان این 2 جاده را اجرا کرد، از سوی دیگر باید صنایع از شهر خارج شوند چرا که شهر اصفهان با سابقه تاریخی خود برای میزبانی از توریست نباید سالانه 100 روز آلودگی داشته باشد بلکه باید فضایی آرام و با هوای مطبوع را برای گردشگران فراهم آورد. هتل‌های به سبک کاروان‌سرا روستاها را رونق می‌بخشد آقامحمدی تصریح کرد: ما برای 400 سال آینده چه چیزی باقی گذاشته‌ایم، هم‌اکنون از تاریخ 400 ساله خود در اصفهان استفاده می‌کنیم، این ناشی از این است که سرمایه‌های برخی از مناطق خاص با ارزش شده‌ و سرمایه سایر مناطق بی‌ارزش شده است، توسعه در اصفهان باید با محوریت گردشگری شکل بگیرد و با ایجاد «هتل‌های کاروان‌سرایی» همه روستاهای تخلیه شده بازسازی شود. وی گفت: قطار سریع‌السیر برای نخستین‌بار برای مسیر اصفهان ـ تهران در نظر گرفته شده است و بنابراین اصفهان باید پیش‌قدم شود و با محور قرار دادن صنعت توریسم و با بهره‌گیری از ظرفیت شهرک‌های علم و فناوری در این جهت کار کند و تکنولوژی در این بخش را ارتقاء دهد. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: امروز شهر اصفهان برنامه اصفهان 1400 خود را تدوین کرده و اجرایی می‌کند اما اگر بخواهیم که در آینده حرفی برای گفتن داشته باشیم باید برنامه اصفهان 1500 را از امروز طراحی کرد، باید یک نگاه نو داشت و با طراحی برنامه‌های 5 ساله کار بنیادی نمی‌توان انجام داد. وی با بیان اینکه باشگاه سرمایه‌گذاری در اصفهان تشکیل شود، گفت: لازم است همه برای سرمایه‌گذاری دعوت شوند، زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری را باید تغییر داد تا سرمایه‌گذاری متحول شود، باید زن و مرد کوچک و بزرگ تلاش کنند و بدانند که دیگر خبری پشت میزهای ادارات نیست. آقامحمدی با بیان اینکه باید تولیدات اصفهان با استفاده از تکنولوژی‌های نوین برای ذائقه‌های مختلف تولید شود، تصریح کرد: هرگاه صحبت از بهره‌وری می‌شود همه به سراغ صنایع بزرگ می‌روند، در صورتی که بهره‌وری در نظام توزیع بسیار مهم است و بهره‌وری نظام‌های توزیع تنها از راه شبکه شدن افزایش می‌یابد.

کلید واژه ها: استان اصفهان -




پنجشنبه 24 دی 1394 - 23:13:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن