تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867324955




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ملوان از لیگ برتر کنار کشید


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: ملوان از لیگ برتر کنار کشید
هیئت مدیره باشگاه ملوان بندر انزلی با انتشار بیانیه‌ای درباره عدم حمایت ورزش نیروهای مسلح از آنها واکنش نشان داد.

به گزارش"ورزش سه"، هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی ملوان بندرانزلی با انتشار بیانیه ای از مسئولان ورزش کشور، فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و ورزش نیروهای مسلح خواست تا در تقسیم بازیکنان سرباز برای این باشگاه با عدالت برخورد کنند و از دایره انصاف خارج نشوند و رویه ای که در تقسیم فوتبالیست های سرباز در نظر گرفته اند را تغییر دهند تا به نوعی عدل و عدالت بین دو تیم ملوان و تراکتورسازی برقرار شود.

در بیانیه هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی ملوان بندرانزلی آمده است؛
به نام خدا
ملوان با سابقه ای نزدیک به نیم قرن در فوتبال ایران همواره جزو تیم های بازیکن ساز، منظم و پرهوادار بوده و متاسفانه با توجه به سقوط دیگر تیم های شمالی به دسته پایینتر هم اکنون ملوان تنها نماینده ۳ استان شمالی در مسابقات لیگ برتر فوتبال ایران است که متاسفانه به دلیل عدم وجود اسپانسر یا مالک حقوقی، هزینه های این تیم توسط هیات مدیره تامین و با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کند. هیات مدیره ملوان در تلاش است تا به هر شکل ممکن این تیم را حفظ و منابع لازم را برای ادامه حیات ملوان تامین کند اما متاسفانه اتفاقاتی در این بین رخ می دهد که به دور از عدل و انصاف است. همان طور که مستحضر هستید ملوان به همراه تراکتورسازی، جزو باشگاه هایی هستند که می توانند از بازیکنان سرباز استفاده کنند اما در فصل گذشته و امسال شرایط به گونه ای پیش رفته است که تمامی بازیکنان یا بهتر است بگوییم ستاره هایی که موعد اعزامشان به خدمت مقدس سربازی فرا می رسد به تیم تراکتورسازی اختصاص داده می شوند و ملوان با تمام مشکلات مالی ای که دارد نمی تواند از حق مسلم خود یعنی جذب بازیکنان سرباز به درستی استفاده کند و متاسفانه شرایط به شکلی پیش می رود که اولویت ورزش ستاد کل نیروهای مسلح ظاهرا اختصاص ستاره ها به تیم تراکتورسازی است و با احترام به سربازانی که هم اکنون در تیم حضور دارند، مابقی برای ملوان.
کافیست نگاهی به لیست تراکتورسازی بیندازیم تا این موضوع را به عینه متوجه شویم. ماجرا آنجایی جالب می شود که ریاست محترم ورزش نیروهای مسلح در گفت وگویی مستند اعلام می کنند شریفی سرباز ملوان است و کد خدمت وی برای ملوان صادر شده است اما بعد اتفاق دیگری رخ می دهد! اینطور عنوان می شود که تراکتورسازی نماینده ایران در آسیاست و متاسفانه توجه نمی کنند که ملوان تنها سهمیه ۳ استان شمالی کشور است و حضور بازیکنانی مانند شریفی می تواند شرایط به نفع این تیم تغییر دهد.
نمونه چنین اتفاقاتی در گذشته نیز برای ملوان رخ داد و هیچ وقت مشخص نشد ۲ سال قبل چه طور و براساس چه روندی و مکانیزمی ۲ بازیکن که در تیم های پایه ای ملوان رشد کرده بودند در حالیکه ملوان خود یک تیم نظامی است، برای گذارندن خدمت مقدس سربازی اشان، سر از تراکتورسازی در آوردند!
از این رو هیات مدیره باشگاه ملوان (اعضای غیرنظامی هیات مدیره ملوان متشکل از؛ دکتر احمد دنیامالی “رئیس هیات مدیره، عضو شورا و رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران”- مهندس بدیعی فر”نایب رئیس هیات مدیره، عضو و رئیس شورای شهر بندرانزلی” و مهندس پورشعبان “عضو هیات مدیره و شهردار بندرانزلی”) با هماهنگی و موافقت دو عضو نظامی هیات مدیره و در اعتراض به این تصمیم و عدم رعایت عدل و انصاف در تقسیم سربازهای فوتبالیست بین دو باشگاه تراکتور و ملوان و همچنین احقاق حق مردم شریف و شهیدپرور بندرانزلی و به دلیل احترام به خواسته هوادارانی که موضوع مهدی شریفی را پیگیری می کنند، تصمیم به تعطیلی تمرینات، استعفای دسته جمعی اعضای غیرنظامی هیات مدیره و کنار کشیدن تیم فوتبال ملوان از مسابقات لیگ برتر گرفت و امیدوار است مسئولین محترم ستاد کل نیروهای مسلح، مسئولین محترم ورزش کشور، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ با ورود به این ماجرا در پی احقاق حق تیم مظلوم و مردمی ملوان برآیند و تاکید می کنیم تا صدور نهایی امریه مهدی شریفی برای ملوان (که بنا به اعلام سردار محترم باران چشمه، شریفی بازیکن ملوان است) بر تصمیم خود اصرار و پافشاری خواهیم کرد.

با کمال احترام
هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزش ملوان بندرانزلی
شنبه، نوزدهم دی ماه 94

ملوان بندرانزلی مهدی شریفی فولادمبارکه سپاهان

ارسال به تلگرام


17:08  1394/10/19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن