تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):هیچکس حقیقت ایمان را کامل نمی کند مگر اینکه جدال لفظی را رها کند، هر چند حق با او باش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826647494




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه از یک روز سخت کاری نجات یابیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: چگونه از یک روز سخت کاری نجات یابیم؟
تقریبا همه ما تجربه یک روز بد کاری را داشته‌ایم، اما در بسیاری از اوقات نمی‌دانیم در چنین مواقعی باید چکار کنیم تا وضعیت را از این که هست بدتر نکنیم؛ غافل از اینکه، با راهکارهای ساده می‌توان این فضای خسته‌کننده و رخوت‌بار را به راحتی عوض کرد.
به گزارش نامه نیوز، شما هم جزو آن دسته از افرادی هستید که صبح ها مدام زنگ ساعت را قطع می‌کنید و آخر سر چون خیلی دیرتان شده، با ظاهری شلخته سر کار حاضر می‌شوید؛ درست در همین وضعیت ناجور، ناگهان اعلان گوشی موبایلتان به شما یک جلسه خیلی مهم را یادآوری می‌کند که کلا آن را فراموش کرده بودید. ماجرا به همین‌جا ختم نمی‌شود، زیرا رییستان هم از آن سوی دفتر شما را فرا می‌خواند و به شما تاکید می‌کند برای تمام گزارش‌ها تشکیل پرونده دهید. شاید هنوز این اتفاقات به اندازه کافی حالتان را نگرفته باشد که ناگهان متوجه می‌شوید که فراموش کرده‌اید کمربندتان را ببندید. قطعا همه ما به نوعی تجربه چنین روزهای اعصاب خرد کنی را در محل کار خود داشته‌ایم.  
 
به‌گزارش اقتصادنیوز به نقل از پایگاه اینترنتی چیت‌شیت، بسیاری از کارمندان آمریکایی از همان ابتدا خود را برای داشتن چنین تجربیات سخت کاری آماده کرده‌اند و تنها یک تلنگر لازم دارند تا وارد این مهلکه شوند. نتایج نظرسنجی‌های موسسه گالوپ نشان می‌دهد تنها 31.5 درصد از کارمندان در محل کار خود حاضر می‌شوند و نسبت به کار خود تعهد دارند. این درصد طی سال‌های اخیر روند صعودی داشته است. با اینحال، همچنان 51 درصد از کارمندان در محل کار خود حاضر نمی‌شوند ضمن اینکه 17.5 درصد نیز به شکل فعالانه‌ای از حضور در محل کار خود طفره می‌روند. در این بین، دفترداران، مدیران و مدیران اجرایی، با 38.4 درصد بیشترین میزان حضور در محل کار را دارند.
 
اما حقیقت این است که یک روز کاری به اندازه‌ای بد خواهد بود که شما اجازه را بدهید. وقتی وضعیت روحی شما از خوش‌بینی به سمت بدبینی تغییر کند، در آن هنگام شما باید برای ریشه‌های این منفی‌گرایی را که آماده انفجار است، به خصوص در محل کار، پیدا و آن را خنثی کنید. در ادامه به سه روش عملی و مناسب برای نجات از یک روز بد کاری اشاره می‌کنیم.
 
از محل کار خود فاصله بگیرید
وقت گذاشتن برای خود و پاکسازی ذهن از اتفاقات بد در محل کار، به شما کمک می‌کند تا در طول یک روز بد کاری عاقلانه رفتار کنید. اگر صبحتان را حتی تا قبل از رفتن به محل کار، افتضاح شروع کرده‌اید، در صورت امکان سعی کنید مرخصی بگیرید. اما اگر در محل کار، اتفاقی افتاد که روزتان را خراب کرد، از محل کار خود فاصله بگیرید و سعی کنید کمی هوا بخورید. از نظر علمی ثابت شده که 20 دقیقه پیاده‌روی و تغییر فضای اطراف می‌تواند عملکرد مغز را به میزان قابل‌توجهی بهبود دهد.
 
محققان دانشگاه ادینبرو می‌گویند: قدم زدن در فضای سبز، خستگی مغزی را کاهش می‌دهد. در عین حال، قرارگیری در معرض تابش خورشید، احساس رخوت را کاهش داده و عملکرد شما را افزایش می‌دهد. علاوه بر این، دور شدن از پشت میز کار، شما را از آدم‌های اطرافتان نیز دور می‌کند و این فرصت را در اختیار شما می‌گذارد تا افکار خود را دوباره متمرکز کنید.
 
به موسیقی گوش کنید
موسیقی، یک زبان بین‌المللی است که می‌تواند دردهای مختلفی نظیر بدخلقی را تسکین دهد. در یک مطالعه گردآوری شده، هفت فایده موسیقی برای سلامتی، شامل شادی آفرینی، کاهش درد و افسردگی و حتی بهبود کیفیت خواب که به داشتن یک روز خوب منتهی می‌شود، کشف شده است.  
 
موسیقی قدرت فراوانی دارد و می‌تواند شما را شاد، غمگین، هیجان زده یا حتی از نظر روحی تخلیه کند. «جو مارتیون»، محقق مطالعه فوق می‌گوید: در موقعیت‌های خاص، باعث می‌شود تا مغز هورمون دوپامین ترشح کند. این هورمون سبب ایجاد حس سرخوشی و برانگیختن احساساتی چون خوشحالی، هیجان، لذت و... می‌شود. گوش کردن به موسیقی، احساس سرخوشی معادل خوردن یک تکه شکلات یا حتی برخی داروهای نشاط آور ایجاد می‌کند. نتایج یک مطالعه دیگر نشان می‌دهد موزیک‌هایی که ریتم تندی دارند نقش مهمی در ایجاد حس شادی در افراد دارند درحالی‌که موسیقی‌های دارای ریتم ملایم به‌راحتی سبب برانگیختن احساس غم و ناراحتی در افراد می‌شود.
 
اگر در محل کار اجازه استفاده از گوشی هدفون دارید، چند دقیقه‌ای به موسیقی گوش دهید و روح و روان خود را در یک روز بد کاری آرام کنید. اگر کارفرمای شما اجازه گوش کردن به آهنگ را در محل کار به شما نمی‌دهد، سعی کنید در هنگام قدم زدن که پیش‌تر هم به آن اشاره کردیم، به موسیقی گوش کنید یا چند دقیقه‌ای به داخل خودروی خود بروید و به موزیک مورد علاقه‌تان گوش دهید.
 
بخندید
حتی در مواقعی هم که روز کاری بدی نداشته باشید، شاید بازهم شغلتان چندان جذاب و شاد نباشد اما یافتن راهی برای خندیدن می‌تواند به بهتر شدن روزتان کمک کند. نتایج یک مطالعه که در سایت HelpGuide.org منتشر شده، نشان می‌دهد که خندیدن عضلات بدن را به مدت بیش از 45 دقیقه آزاد می‌کند و سیستم ایمنی را با کاهش هورمون‌های استرس‌زا و ترشح اندروفین، بهبود می‌بخشد. هورمون اندروفین، ترکیبات شیمیایی طبیعی بدن برای ایجاد حس خوب است. خندیدن همچنین با بهبود عملکرد رگ‌ها و گردش خون، از قلب محافظت می‌کند.
 
این سایت در ادامه توضیح می‌دهد که خندیدن باعث می‌شود تا حس خوبی داشته باشید و این احساس خوب حتی با فروکش کردن خنده، بازهم به قوت خود باقی می‌ماند. شوخ‌طبعی باعث می‌شود تا در موقعیت‌های سخت، مثبت و خوش‌بین باقی بمانید. برای خندیدن به‌راحتی می‌توانید بهانه‌های خوبی چون خواندن لطیفه‌های اینترنتی و مشاهده کلیپ‌های خنده‌دار پیدا کنید.
 






۲۲ دی ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن