تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

خرید یخچال خارجی

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802448574




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد: 25 درصد مردم یزد به یکی از بیماری‌های پرخطر مبتلا هستند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یزد:
25 درصد مردم یزد به یکی از بیماری‌های پرخطر مبتلا هستند
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اینکه دیابت، چربی خون و فشار خون از بیماری‌های خطرناک اما خاموش به شمار می‌روند، گفت: 25 درصد مردم یزد به یکی از این بیماری‌ها گرفتارند.

خبرگزاری فارس: 25 درصد مردم یزد به یکی از بیماری‌های پرخطر مبتلا هستند



به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، محمدحسین لطفی، عصر امروز در نشستی خبری اظهار داشت: اکنون کشور ما در حال گذار از مرحله سنتی به مرحله صنعتی است و این خطرناک‌ترین دوره سلامت مردم است. وی با تاکید بر اینکه باید برای مردم فرهنگ‌سازی شود تا سلامت را برای آنها به ارمغان آوریم، عنوان کرد: متاسفانه امروز به دلیل تغییر سبک زندگی، تغییر نوع تغذیه و بسیاری از تغییرات دیگر، 25 درصد مردم یزد به یکی از بیماری‌های دیابت، چربی خون و فشار خون مبتلا هستند. رئیس مرکز بهداشت یزد خاطرنشان کرد: در حال حاضر در استان یزد جمعیت را تقسیم‌بندی کرده‌ایم تا بتوانیم در حوزه بهداشت به آنها خدمات بهداشتی مناسبی توسط کارشناسان و پزشکان تغذیه ارائه دهیم. وی بیان کرد: اکنون برای هر 2 هزار و 500 نفر یک کارشناس تعیین شده که این کارشناسان تغذیه، بسته‌های 11گانه سلامت را به مردم ارائه می‌دهند که امیدواریم با این فرهنگ‌سازی و مراقبت‌ و پیشگیری، بتوانیم از شیوع بیماری‌های خاموش نظیر فشارخون جلوگیری کنیم و شاهد ارتقاء سلامت مردم باشیم. لطفی با اشاره به اینکه شاخص‌های سلامت در کشور و به تبع آن در استان یزد مختل شده است، عنوان کرد: بخش قابل توجهی از شاخص‌های سلامت مرتبط با تغذیه است و این اختلال زمانی که 90 درصد مردم یزد، حداقل پنج واحد میوه و سبزی را در روز مصرف نمی‌کنند،‌ استعمال دخانیات دارند و مصرف گوشت آنها بیشتر گوشت قرمز است و آبزیان جایی در سبد غذایی آنها ندارند، قطعی است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد همچنین تصریح کرد: بیماری نظیر پوکی استخوان یک تهدید جدی بیخ گوش زنان به ویژه بعد از دوران یائسگی است زیرا اغلب زنان تحرک لازم و تغذیه مناسب ندارند و بعد از دوران یائسگی دچار مشکلات عدیده استخوانی می‌شوند. وی خاطرنشان کرد: یکی از دیگر از شاخص‌های سلامت در استان یزد که نیازمند اصلاح است، مرگ‌های زودرس است به نحوی که اکنون مرگ‌های بین سنین 30 تا 70 سالگی را بسیار می‌بینیم و باید با ارتقا سطح خدمات بهداشتی و پیشگیری، مرگ‌ها را به سنین بالای 70 سال سوق دهیم. لطفی تصریح کرد: برای ارتقا و اصلاح شاخص‌های سلامت، نیاز به ریزفاکتورهایی نظیر تغذیه، تحرک و حتی آسیب‌های اجتماعی است زیرا بسیاری از موارد در شاخص افزایش طول عمر و زندگی سلامت موثر است. وی، رسانه‌ها را حلقه مفقوده در این راستا دانست و افزود: رسانه‌ها می‌توانند با فرهنگ‌سازی در بسیاری از موارد، به ویژه در زمینه تغذیه، مردم را نسبت به مصرف مواد خوراکی مختلف، خواص و تبعات منفی آن مطلع کنند. رئیس مرکز بهداشت یزد خاطرنشان کرد: به طور قطع آموزش می‌تواند بسیار اثرگذار باشد و شاخص‌ سلامت را در میان مردم ارتقا دهد همانگونه که امروز در مدارس، با اجرای طرح «مدارس حامی دیابت» به گفته والدین، شیوه تغذیه بسیاری از دانش‌آموزان ابتدایی تغییر کرده و به الگوهای استاندارد نزدیک‌تر شده است. لطفی یکی از مواردی که به شدت نیازمند اطلاع‌رسانی است را عدم استفاده از لبنیات تهیه شده به شیوه سنتی دانست و افزود: باور بسیاری از مردم این است که لبنیات سنتی خواص بیشتری دارند در حالی که لبنیات سنتی اغلب نه تنها عامل انتقال بیماری‌های خطرناک نظیر تب مالت و ... هستند بلکه به دلیل جوشیدن زیاد شیر برای از بین بردن میکروب تب مالت، خواص شیر از بین می‌رود در حالی‌که در روش‌های فرآوری صنعتی، خواص مواد لبنی حفظ می‌شود.

94/10/22 - 20:06





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن