تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند عزو جل كه فرموده است: از صبر و نماز كمك بگيريد، صبر، روزه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871082273




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف: رویکردهای تشنج‌آفرین عربستان را رفتاری خام و انفعالی می‌دانیم


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ظریف: رویکردهای تشنج‌آفرین عربستان را رفتاری خام و انفعالی می‌دانیم
گرهارد شرودر، صدر اعظم پیشین آلمان با محمد جواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان پیرامون تحولات روابط دوجانبه و منطقه بحث و تبادل نظر کردند.
آفتاب : ظریف با اشاره به نزدیک شدن به مراحل نهایی برجام اظهار داشت: ما با نهایی شدن برجام وارد مرحله جدید مناسبات خود با آلمان خواهیم شد و تطبیق برجام، نتایج فراوانی در تغییر معادلات منطقه به سمت صلح و توسعه به همراه خواهد داشت.


وزیر امور خارجه کشورمان با تبیین آثار افکار افراط‌گرایانه عربستان سعودی در بی ثبات‌سازی منطقه اظهار داشت: افکار تکفیری و افراط‌گرایی تهدید اصلی منطقه است که منشاء و منابع فکری و مالی آن از عربستان سعودی نشات می‌گیرد.


ظریف با اشاره به تحولات ناشی از ایران هراسی عربستان سعودی خاطرنشان کرد: در نامه‌ای که به وزرای خارجه کشورهای مختلف جهان نوشتیم رویکردها و اقدامات ایران هراسانه عربستان سعودی را طی دو سال گذشته به طور واقعی تبیین ساختیم هرچند در این مدت همواره با اتخاذ سیاست‌های خویشتندارانه تمامی اقدامات منفی آن‌ها شامل تعرض به دو نوجوان ایرانی و حادثه منا که پیامدهای بدی در احساسات مردم ایران به جای گذاشت را به طور عقلائی هضم کردیم.


وی افزود: ما رویکردهای تشنج‌آفرین عربستان سعودی را نمایش‌های تبلیغاتی در اینجا و آن‌جا و آن را رفتاری خام و انفعالی قلمداد می‌کنیم.


وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص بحران سوریه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره رویکرد مسئولانه و سازنده را در حل بحران سوریه دنبال کرده و می‌کند و از دیدگاه ما راه حل واقعی بحران سوریه فقط راه حل سیاسی بوده و در مقابل آن راهبرد سعودی است که همواره بر نجات سوریه از طریق رویکردهایی نظامی تاکید نموده که نتیجه آن تشدید خونریزی‌ها و تحمیل هزینه‌های فاجعه‌آمیز به مردم بی گناه سوریه بوده است.


صدراعظم پیشین آلمان با ابراز خرسندی در خصوص نزدیک شدن به اجرای نهائی برجام گفت: ما چشم‌انداز خوبی را برای مناسبات جمهوری اسلامی ایران با آلمان شاهدیم و صاحبان و مدیران شرکت‌های آلمان آمادگی مشارکت در تمامی عرصه‌های اقتصادی و صنعتی را دارند.


گرهارد شرودر با تشریح موقعیت‌های جدید در پرتو نتایج برجام اظهار داشت: آلمان و اروپا امیدوار است پس از بسته شدن پرونده هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران از نقش و ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در حل بحران‌های منطقه، حداکثر استفاده را ببرد.


در این دیدار صدر اعظم پیشین آلمان از دیدگاه‌های وزیر امور خارجه کشورمان پیرامون آخرین تحولات روابط جمهوری اسلامی ایران و عربستان، بحران سوریه و یمن و چگونگی برون‌رفت از بحران‌های منطقه‌ای آگاه شد.









تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن