تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872122102




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امام جمعه کرمان تاکید کرد حفظ وحدت در جامعه توسط رسانه‌ها/ ضرورت ارتقای کیفیت رسانه‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امام جمعه کرمان تاکید کرد
حفظ وحدت در جامعه توسط رسانه‌ها/ ضرورت ارتقای کیفیت رسانه‌ها
امام جمعه کرمان حفظ وحدت را هدف اساسی رسانه‌ها عنوان کرد و گفت: کار رسانه باید روشنگری، امر به معروف و نهی از منکر باشد.

خبرگزاری فارس: حفظ وحدت در جامعه توسط رسانه‌ها/ ضرورت ارتقای کیفیت رسانه‌ها



به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، آیت‌الله سیدیحیی جعفری پیش از ظهر امروز در دیدار اعضای شورای مرکزی و شورای عالی بسیج رسانه استان با وی به مناسبت 21 دی ماه روز بسیج رسانه اظهار داشت: تکلیف اول و وظیفه اصلی همه رسانه‌ها ترویج اسلام ناب محمدی (ص) است. وی تریبون نماز جمعه و مجلس یک واعظ را نیز به نوعی رسانه دانست و افزود: دغدغه تبلیغ دین در همه آحاد جامعه باید وجود داشته باشد و از صدر اسلام نیز پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) مردم را به آشنایی با قرآن دعوت می‌کردند. جعفری با تاکید بر رعایت آداب دینی و اخلاقی در زندگی همه افراد تصریح کرد: تجربه نشان داده اگر این اصول را رعایت نکنیم، کارها بدون ثمر و یا کم‌فایده خواهد بود. وی خاطرنشان کرد: اغلب مشکلات ما ناشی از عدم آشنایی با اصول دینی و اخلاقی است، آموزش و پرورش و والدین باید با همکاری یکدیگر از دوران کودکی این مسائل را در کودکان نهادینه کنند. نماینده ولی‌فقیه در کرمان رسانه‌ها را جزو نخبگان جامعه دانست و گفت: رسانه‌ها باید مسائل اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی جامعه را مورد توجه قرار دهند و مسئولان را نسبت به مشکلات موجود آگاهی و هشدار دهند. جعفری خاطرنشان کرد: افراد تندرو همواره برای کشور مشکل‌ساز بوده‌اند و این مسئله می‌تواند در افراط و تفریط دیده شود. وی ابراز داشت: رسانه‌ها و مطبوعات ما باید مسئولان را با انتقادات سازنده، واقع‌بینانه و مخلصانه یاری دهند زیرا اگر در جامعه‌ای انتقاد نباشد، آن جامعه مرده است. جعفری با تاکید بر رعایت ادب و موازین قانونی از سوی رسانه‌ها در انتقاد از مسئولان بیان داشت: کار رسانه باید روشنگری، امر به معروف و نهی از منکر براساس رعایت ضوابط و شرایط باشد. وی حفظ وحدت جامعه را از اهداف اساسی رسانه‌ها عنوان کرد و ادامه داد: به هیچ وجه نباید وحدت جامعه خدشه‌دار شود. امام جمعه کرمان با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات اسفند ماه بیان داشت: اگر مجلس آینده در دست افراد افراطی قرار گیرد، آن زمان است که باید بگوییم وای به حال ملت. جعفری با اشاره‌ای به برجام افزود: تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران چند دوره و ماه‌های متمادی پای میز مذاکره رفت و به نتیجه‌ای رسیدند، اما اکنون هر روز از سوی طرف مقابل حرف‌ها و مسائل دیگری بیان می‌شود. وی بیان داشت: کنگره آمریکا که تماما لابی‌های یهودی است، سیاست‌های خارجی آمریکا را هدایت می‌کنند. جعفری خاطرنشان کرد: انجام مذاکرات ایران با گروه 5+1 برای این بود که تحریم‌ها برداشته شود و اگر قرار باشد، تحریم‌ها به شکل دیگری تغییر یابند، نتیجه‌ای برای ما ندارد. وی گفت: امیدواریم برجام هر چه زودتر به اجرا گذاشته شود و گشایشی در کار و رفاه ملت ایران به وجود آید. نماینده ولی‌فقیه در کرمان اعدام آیت‌الله النمر توسط آل سعود را محکوم کرد و ادامه داد: رژیم سعودی که تفکر وهابیت دارد، این جنایت را مرتکب شد. وی حمله عده‌ای به سفارت عربستان در تهران را کار اشتباهی عنوان کرد و افزود: این عده همان افراطی‌هایی هستند که مجلس سخنرانی برخی از مسئولان را بر هم زدند. جعفری با اشاره به قطع روابط سیاسی عربستان سعودی با ایران عنوان کرد: حمله به سفارت عربستان سعودی در تهران و کنسولگری عربستان در مشهد توسط افرادی جاهل و یا نفوذی صورت گرفته است.

94/10/21 - 12:31





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن