تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):راست ترين سخن و رساترين پند و بهترين داستان، كتاب خداست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871997274




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عباسی در واکنش به بیانیه باشگاه ملوان: انتظار صبوری بیشتری از ملوانی‌ها داشتیم/ ما و ملوان نمی‌توانیم خودمان را برای حضور بازیکنی محق بدانیم


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عباسی در واکنش به بیانیه باشگاه ملوان:
انتظار صبوری بیشتری از ملوانی‌ها داشتیم/ ما و ملوان نمی‌توانیم خودمان را برای حضور بازیکنی محق بدانیم
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: انتظار داریم مسئولان باشگاه ملوان و مسئولانش صبورتر باشند و همه را به همدلی دعوت می‌کنیم.

خبرگزاری فارس: انتظار صبوری بیشتری از ملوانی‌ها داشتیم/ ما و ملوان نمی‌توانیم خودمان را برای حضور بازیکنی محق بدانیم



سعید عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس،‌ در مورد اعتراض باشگاه ملوان به حضور مهدی شریفی در تراکتورسازی و حواشی که در این مورد به وجود آمده است، گفت: از این مسئله متعجب شدم و نمی‌دانم چرا این موضوع اینقدر بزرگ شد. وی افزود: ما به عنوان تیمی که کاملا نظامی هستیم و هیچ درصدی از باشگاه متعلق به بخش غیرنظامی نیست به طور کامل در امر حضور بازیکنان سرباز در تراکتورسازی تابع ستاد کل نیروهای مسلح و تقسیمی که در رابطه با بازیکنان سرباز صورت می‌گیرد هستیم. مدیرعامل تراکتورسازی تاکید کرد: تراکتورسازی شرایط بسیار حساسی دارد و از یکی دو ماه دیگر در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا به میدان می‌رود. در این شرایط می‌طلبد نگاه ملی بیشتری نسبت به تراکتورسازی و حتی سه تیم دیگری که در لیگ قهرمانان حضور دارد بشود چراکه می‌دانید حریفان آسیایی تیم‌هایی مثل نماینده‌های عربستان، امارات،‌ قطر و ... هستند و وقتی تراکتورسازی یا هر نماینده دیگری به موفقیت برسد کل مردم کشور از این موضوع خوشحال می‌شوند. وی افزود: اگر شریفی راهی تراکتورسازی شد به خاطر وضعیت تیم و تقویت تراکتورسازی برای حضور در ادامه مسابقات بود که این اتفاق با تصمیم مسئولان امر افتاد. هیچ کدی برای این بازیکن تا به امروز برای باشگاهی خاص زده نشده بود. در کنار این موارد شما در نظر بگیرید که تراکتورسازی 6 بازیکن سرباز خود را در نیم‌فصل از دست داده بود و اینطور نیست که تمام بازیکنان سرباز را به تیم ما بدهند. عباسی تاکید کرد: اینکه مسئولان ملوان اعلام کردند بازیکنان سرباز راهی تراکتورسازی می‌شوند درست نیست. حسین ماهینی و آرش افشین بازیکنان ملی‌پوش سربازی خود را در ملوان می‌گذرانند. شهاب کرمی هافبک فولاد در لیگ سیزدهم که قهرمان شد در ملوان است. سیدحسین حسینی گلر استقلال اکنون سرباز ملوان است. همچنین باید این مسئله هم بیان شود که کد سربازی ماهینی و حسینی برای تراکتورسازی زده شد اما این نفرات در ملوان به میدان می‌روند و مواردی که در مورد حضور همه سربازها در تراکتورسازی مطرح می‌شود صحت ندارد آیا ما به حضور ماهینی و حسینی در ملوان اعتراض کردیم؟ وی در ادامه یادآور شد: باشگاه ملوان نباید خودش را نسبت به شریفی محق بداند. انتظار ما از مسئولان این تیم این است که سعه‌صدر بیشتری داشته باشند و با آرامش بیشتری با این مسائل برخورد کنند. اصلا قبل از اینکه بحث سربازی شریفی در تراکتورسازی مطرح شود آیا ملوانی‌ها می‌دانستند این بازیکن در نیم‌فصل قرار است سرباز شود. نه ما و نه ملوان به عنوان تیم‌های نظامی نمی‌توانیم خودمان را در مورد حضور هیچ کدام از بازیکنان سرباز محق بدانیم و وقتی یک سرباز به تیمی دیگر رفت فکر کنیم اتفاق ناحقی افتاده است. عباسی در ادامه یادآور شد: ملوان تیم خوبی است و پتانسیل بالایی دارد. ما توقع داریم از هیات مدیره این باشگاه که همه از افراد دارای مسئولیت‌های بالا در کشور هستند صبر بیشتری داشته باشند. اگر بنا به مشکلات مالی است ما با از دست دادن 6 بازیکن و مشکلات فراوانی که داریم وضعیتمان از ملوان بدتر است و در این شرایط در آسیا هم بازی کنیم. حضور شریفی در یک تیم تضمین‌کننده برد یا باخت نیست. البته این بازیکن با توجه به جمیع جوانب می‌تواند به ما کمک زیادی کند و در آسیا کنار سایر بازیکنان باعث موفقیت تراکتورسازی شود. درکل باز هم همه دوستان را دعوت به یک‌صدایی می‌کنم تا با همدلی بیشتر برای موفقیت فوتبال ایران در عرصه ملی و بین‌المللی تلاش کنیم.

94/10/19 - 17:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن