واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: تقدیر از 6 کشاورز نمونه ملی در آذربایجان غربی رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت : در سی امین دوره انتخاب و معرفی نمونه های ملی بخش کشاورزی کشور ، از 81 بهره بردار و تولید کننده نمونه ملی بخش کشاورزی با اهدای لوح و تندیس تجلیل به عمل آمد که 6 نفر از این نمونه های ملی از استان آذربایجان غربی برگزیده شده بودند .
۱۳۹۴ شنبه ۱۹ دي ساعت 10:48
به گزارش خبرنگار پانا از آذربایجان غربی، اسمعیل کریم زاده ضمن تقدیر از زحمات و تلاشهای شبانه روزی کشاورزان برتر ملی در افزایش عملکرد و بهره وری در اراضی کشاورزی استان اظهارگرد: فرخ عباسی تولید کننده برتر در بخش تولید گندم آبی از شهرستان بوکان با عملکرد تولید بیش از 12 تن در هر هکتار است و این درحالی است که متوسط تولید گندم آبی در کشور ما بین 3100 تا 3200 کیلوگرم در هکتار بوده و اختلاف معنا داری بین شاخص و رکورد تولید وجود دارد .
کریم زاده افزود: این زارع بوکانی که از روستای عباس آباد از توابع دهستان آختاچی شرقی صنوبرکار ازبوکان می باشد ، توانست با تجهیز اراضی خود به سیستم آبیاری نوین ، استفاده از بذور اصلاح شده رقم زرین و رعایت نکات فنی در مراحل کاشت ، داشت و برداشت محصول به ازای هر متر مکعب آب حدود 6 کیلوگرم گندم آبی تولید کند و میانگین عملکرد خود را به 13 تن در هر هکتار افزایش دهد.
وی تصریح کرد: در این مراسم از پنج نمونه ملی از استان نیز که در زیر بخشهای مختلف اعم از واحد جوجه کشی، شرکت خدمات مکانیزاسیون ، جنگل بانی ، صنوبرکاری ،مرکز جمع آوری شیر صاحب کسب رکوردهای برتر تولید در سطح ملی شده اند ، نیز تقدیر شد .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت : محمود رضیان از شهرستان سردشت مجری طرح جنگل با احیای 2 هزار هکتار جنگل ، اسماعیل نادری صنوبرکار از شهرستان نقده در سطح 8 هزار هکتار، عزیز حسینی از میاندوآب با تولید 12 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در سال ، جعفر صادق نقی لو از خوی با ظرفیت اسمی 10 تن شیر و محسن عبدالهی از پیرانشهر از شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با انجام عملیات در سطح 900 هزار هکتار ، پنج نمونه برتر ملی استان هستند .
کریم زاده ادامه داد : ظرفیت ها و توانمندیهای بخش کشاورزی استان بیشتر از این میزان است و با نگاهی بر عملکرد تولید نمونه های کشوری و اندک حمایت دولت از این بخش و تکیه بر توانمندیهای داخلی می توان راندمان بهره وری و تولید کشاورزی را در استان افزایش داد.
وی بر توسعه آموزشهای ترویجی به بهره برداران و استفاده از تکنولوژیهای برتر علمی در راستای کاهش هزینه های تولید محصولات و افزایش عملکرد در واحد سطح به عنوان مهمترین راهکارهای افزایش عملکرد تولید تاکید کرد.
کریم زاده تاکید کرد : بهره برداران در سایر بخشها نیز باید با الگوگیری و بهره مندی از تجارب کشاورزان نمونه میانگین عملکرد خود در واحد سطح را ارتقا دهند تا بتوانیم به سمت کشاورزی اقتصادی در استان حرکت نمائیم .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]