تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):شعبان ماه من است. هر كه ماه مرا روزه بدارد، روز قيامت شفيع او خواهم بود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867406742




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزینه های جاری دولت 2برابر شد


واضح آرشیو وب فارسی:بانکداری ایرانی: دولت دهم در مجموع ۴ سال فعالیت خود ۳۰۹ هزار میلیارد تومان صرف هزینه های جاری اش کرده بود اما دولت یازدهم در عرض 2 سال به اندازه 4 سال دولت قبل خرج کرده است. به گزارش فارس، بی انضباطی مالی و بودجه ای یک از بارزترین انتقاداتی بود که به دولت احمدی نژاد از سوی کارشناسان اقتصادی صورت می گرفت، اما آمارها نشان می دهد دولت فعلی به مراتب پرخرج تر از دولت قبل است. با وجودی که دولت توانسته در 2 سال و نیم اخیر نرخ نقطه به نقطه تورم را 34 درصد کاهش دهد، هزینه های جاری آن بیش از 46 درصد افزایش پیدا کرده است. نرخ تورم نقطه به نقطه در ابتدای دولت یازدهم یعنی تیرماه 1392 حدود 44 درصد بود که این رقم در آبان ماه امسال به حدود 10 درصد کاهش پیدا کرده است و این نزول 34 درصدی بارها از سوی مسئولان دولتی به عنوان موفقیت بزرگ مطرح شده است. با کاهش چشمگیر تورم، انتظار می رفت رشد شتابان هزینه های جاری دولت نیز کنترل شود یا این که حداقل در حد تورم افزایش پیدا کند. اما گویا هزینه های جاری دولت از روند نزولی تورم بی خبر بوده است، زیرا مطابق آمارهای بانک مرکزی، هزینه های جاری دولت در نیمه اول امسال نسبت به نیمه اول سال 1392 بیش از 46 درصد بیشتر شده و از 51 هزار میلیارد تومان به 75 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. یعنی در عرض 2 سال، مخارج جاری دولت 24 هزار میلیارد تومان بیشتر شده است که با توجه به روند نزولی تورم، چنین افزایشی در هزینه ها قابل تامل است. به طور کلی مطابق آمارهای بانک مرکزی، دولت فعلی اقتصاد کشور را به شدت پرهزینه تر از دولت قبل اداره می کند. بر اساس آمارهای بانک مرکزی، دولت یازدهم در 26ماه نخست فعالیت خود در مجموع 314.6 هزار میلیارد تومان صرف هزینه های جاری کرده که به طور میانگین ماهانه 12100 میلیارد تومان می شود. این در حالی است که دولت دهم که به ولخرجی مشهور بود، در مجموع 4 سال فعالیت خود 309 هزار میلیارد تومان صرف هزینه های جاری اش کرده بود. به عبارتی می توان گفت دولت یازدهم در عرض 2 سال به اندازه 4 سال دولت قبل خرج کرده است. میانگین هزینه های جاری دولت دهم 6437 میلیارد تومان بود که تقریبا نصف رقم دولت یازدهم است. آمارهای بانک مرکزی و وزارت اقتصاد نشان می دهد هزینه های جاری دولت در میانه سال 1392 و با تغییر سکاندار قوه مجریه به ناگاه تا 2 برابر افزایش پیدا کرد و این رشد نابهنگام در سال گذشته و نیمه اول سال جاری نیز ادامه پیدا کرده است. افزایش عجیب هزینه های جاری دولت در 2 سال اخیر در حالی است که مسئولان بارها نسبت به کسری بودجه و خزانه خالی و افت فاحش درآمد نفتی ابراز گلایه کرده اند.


پنجشنبه ، ۱۷دی۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بانکداری ایرانی]
[مشاهده در: www.bankdariirani.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن