تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):وقتى كه برادر دينى‏ات از تو جدا شد، سخنى پشت سر او نگو، مگر اين كه دوست دارى او د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869184123




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حرکت جالب افشارزاده در قبال درخواست‌ مظلومی


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
حرکت جالب افشارزاده در قبال درخواست‌ مظلومی
حرکت جالب افشارزاده در قبال درخواست‌ مظلومی باشگاه استقلال در نقل و انتقالات زمستانی فعلا یک بازیکن جذب کرده و در خصوص جذب نفرات مورد نیاز سرمربی تیم هنوز اتفاق جدیدی رخ نداده است.


به گزارش فرهنگ نیوز، از وقتی که بهرام افشارزاده به صورت رسمی اعلام کرد که مسئولیت نقل و انتقالات باشگاه در نیم فصل را خودش بر عهده دارد به نظر عده ای دنبال این هستند که روند نقل و انتقالات استقلال در گذر از پیچ و خم هایی قرار گیرد.

هر چند که افشارزاده عموما مدیری است که کمتر حاضر می شود مسائل حاشیه ای تیمش را به طور رسمی عنوان کند و یا حتی بخواهد در دفاع از چنین مطالبی صحبت کند. او همیشه ترجیح می دهد یا چنین مسائلی را منکر شود یا در سکوت به کارش بپردازد. البته که گاهی این سکوت به افشارزاده کمک می کند و گاهی هم باعث سواستفاده از این رفتار این مدیر باسابقه می شود.

در هر صورت بهرام افشارزاده در جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال که با حضور وزیر ورزش و جوانان برگزار شد اقدام جالبی را انجام داد تا از هر گونه حاشیه در روزهای بعد از نقل و انتقالات جلوگیری کند.

سرپرست باشگاه استقلال به صورت رسمی در نامه ای که به اعضای هیات مدیره و شخص پرویز مظلومی داده توضیح داده که نفرات لیست اول مظلومی به دلایلی که بابت هر کدام آمده «که اکثریت آنها یا سرباز هستند و یا باشگاهشان به هیچ عنوان راضی به صدور رضایتنامه نبود» یا قابل جذب نیستند یا به خدمت گرفتن آنها کار مشکلی است. نفرات مورد نیاز مظلومی شامل بختیار رحمانی، مسعود حسن‌زاده، علی حمودی، آرش افشین، گابریل و داریوش شجاعیان بود.

افشارزاده در واقع با این کار خود به آنهایی که شاید قصد داشتند در آینده باشگاه استقلال را بابت جذب این نفرات بی کفایت می‌خوانند نشان دهد که از قبل به سرمربی تیم رسما اعلام شده که چرا جذب این نفرات ممکن نیست و این مسئله ربطی به درایت و کفایت باشگاه ندارد.

سرپرست استقلال همچنین از مظلومی خواست تا لیست جدید خود را به طور رسمی به او ارائه دهد اما مظلومی امروز در حالی که در جسله با افشارزاده شرکت کرد باز هم لیستی به افشارزاده ارائه نداد و فقط اعلام کرد که بازیکن خارجی می خواهد.او در حالی این خواسته را اعلام کرده که در جلسه هیات مدیره استقلال نظر اکثریت بر این بوده که استقلال با توجه به مشکلاتی که برای ریوالدو و کرار به وجود آمد بازیکن خارجی نگیرد اما سرمربی استقلال امروز نظری خلاف جمع اکثریت مدیران تیمش عنوان کرده است و درخواست بازیکن خارجی بعد از بررسی فیلم آنها داده است.

مظلومی قرار شده بازیکن مورد نظر خود را به باشگاه معرفی کند هر چند باشگاه رسما خواستار فهرست کتبی بازیکنان از سوی مظلومی است.

منبع: فارس


94/10/16 - 16:03 - 2016-1-6 16:03:22





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن