واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: ایجاد 2 میلیون و400 هزار شغل درصورت بهره برداری از صنایع جدید معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در صورت بهره برداری واحدهای صنعتی کوچک در حال اجرا دو میلیون و 400 هزار شغل جدید ایجاد می شود.
۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۶ دي ساعت 08:35
به گزارش خبرگزاری پانا، علی یزدانی در نشستی با تشکل های صنعتی، معدنی و بازرگانی خوزستان در سالن جلسات اداره کل صنعت، معدن و تجارت خوزستان اظهار کرد: 87 هزار و 950 واحد صنعتی در کشور فعال هستند که بیش از دو میلیون و 450 هزار نفر در آنها اشتغال دارند.
وی مجموع طرح های صنعتی جواز گرفته در کشور را 96 هزار و 800 واحد عنوان کرد و افزود: از این تعداد پیشرفت فیزیکی 9 هزار و 600 واحد صنعتی بیش از 50 درصد و پیشرفت فیزیکی 87 هزار واحد کمتر از 50 درصد است.
یزدانی همچنین تعداد واحدهای صنعتی فعال در خوزستان را دو هزار و 230 واحد عنوان کرد و گفت: این واحدها 96 هزار فرصت شغلی ایجاد کرده که چهار درصد اشتغال استان است.
وی اضافه کرد: در خوزستان سه هزار و 200 مجوز صنعتی صادر شده که در صورت بهره برداری همه این واحدها 123 شغل جدید ایجاد می شود.
به گفته وی 261 واحد از این طرح ها پیشرفت فیزیکی بیش از 50 درصد دارند که در صورت راه اندازی 9 هزار شغل جدید ایجاد می کنند.
یزدانی با تاکید بر رفع موانع سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران اظهار کرد: وجود موانع بانکی را تایید می کنیم و قانون بانکداری باید تغییر کند.
وی گفت: قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز دارای مشکل است و راحت ترین راه را برای دریافت مالیات انتخاب کرده اند، زیرا مالیات از تولیدکننده دریافت می شود در حالی که مصرف کننده باید مالیات را بپردازد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه راه های ساده تر از تسهیلات بانکی برای سرمایه گذاران وجود دارد افزود: این وزارتخانه پنج صندوق حمایتی و ضمانتی دارد که می تواند تا 10 برابر سرمایه ثبتی ایجاد تعهد کند و از این ظرفیت همه تشکل ها و اصناف تولیدی و صنعتی و معدنی می توانند بهره ببرند.
وی گفت: سرمایه ثبتی صندوق صادرات (که می تواند یکی از محورهای حرکتی خوزستان باشد) بیش از 10 هزار میلیارد ریال و چهار صندوق دیگر بیش از یک هزار میلیارد ریال است.
یزدانی اضافه کرد: در زمینه یارانه صادرات دو هفته قبل 500 میلیارد ریال به سازمان توسعه صادرات پرداخت شد که این بخشی از آن برای کمک به زیرساخت های حمل و نقل و بخشی نیز سپرده گذاری بانکی خواهد بود.
وی با اشاره به کمبود منابع مالی برای حمایت از واحدهای صنعتی اظهار کرد: در صورتی که سالانه 500 هزار میلیارد ریال به راه اندازی واحدهای موجود کمک کنیم، تنها می توانیم آنها را به ظرفیت اسمی برسانیم و این منابع موجود نیست.
یزدانی تدوین برنامه ششم توسعه و قانون بودجه 95 را یادآور شد و افزود: تشکل ها و واحدهای صنعتی باید در این زمینه فعال ظاهر شوند و ایراداتی که در قوانین و دستورالعمل ها می بینند را با راهکار به متولیان در دولت و مجلس منعکس کنند.
به گفته وی دولت اکنون در مسیر صحیح حرکت می کنند و برای رفع موانع سرمایه گذاری همه باید کمک کنند.
وی تاکید کرد: یکی از مهمترین اقدامات دولت که با حمایت مجموعه حاکمیت صورت گرفته رفع گره 12 ساله تحریم ها بوده و شاید بخشی از مشکلات تحریم از هفته آینده در قالب برجام حل شود.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز نیز در این نشست خواستار تغییر در قوانین مربوط به سرمایه گذاری و واحدهای صنعتی شد.
شهلا عموری گفت: بانک ها، سازمان مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی زیر بار همکاری و تعامل با واحدهای صنعتی نمی روند و قوانین خود را اجرا می کنند.
وی تصریح کرد: بخش خصوصی نه در اجرای قانون موثر است و نه در قانون گذاری دخل و تصرف دارد بنابراین قوانین باید اصلاح شود تا بخش خصوصی از این فلاکت نجات یابد.
رئیس خانه صنعت و معدن نیز در این نشست گفت: مالیات ها هر ساله افزایش می یابد و از سرمایه گذاران اخذ می شود.
بیژن پناهی زاده با ابراز نگرانی از روند موجود اخذ مالیات از واحدهای صنعتی کوچک افزود: صاحبان واحدهای صنعتی کوچک، حتی با فشار دستگاه های نظارتی، در حال حاضر توان پرداخت این مالیات ها را ندارند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]