تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867555829




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظریف: روز اجرای برجام نزدیک است


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: ظریف: روز اجرای برجام نزدیک است بین الملل > دیپلماسی - وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با همتای دانمارکی گفت: با رفع تحریم های ظالمانه در روزهای آینده و با اجرایی شدن برجام آخرین موانع همکاری ایران با دیگر کشورها برداشته می شود.


به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایرنا، محمد جواد ظریف روز دوشنبه در نشست خبری مشترک با کریستین ینسن وزیر خارجه دانمارک، رفت و آمد هیات های دیپلماتیک را زمینه ساز تبادل دیدگاه ها برای فهم بیشتر از یکدیگر دانست و افزود: می توان با رفت و آمدها و تبادلات زمینه را برای فهم بیشتر از یکدیگر فراهم و از پدیده هایی مانند اسلام ستیزی که متاسفانه در برخی از کشورهای اروپایی در حال رشد است تا حد قابل توجهی جلوگیری کنیم.  وی تصریح کرد: مشکلات منطقه ای همچون افراط گرایی، تروریسم و بحران های منطقه ای که گروهی کماکان به آن بحران ها دامن می زنند از جمله مواردی است که می تواند مورد توجه قرار گیرد. 
وزیر امور خارجه همچنین در این نشست خبری مشترک از امضای یادداشت تفاهم بین بانک صادرات و واردات دانمارک و معاونت سرمایه گذاری وزارت امور اقتصادی و دارایی ایران خبر داد.
ظریف گفت: در گذشته همکاری های خوبی با دانمارک در حوزه های مختلف داشتیم و هم اکنون زمینه های گوناگونی برای این همکاری های وجود دارد.
وی تاکید کرد که همکاری های بانکی زیربنای این همکاری ها محسوب می شود. 
وی همچنین اظهارداشت: هیچ مانعی برای حضور کشورهای اروپایی در اقتصاد و بازار سرمایه ایران وجود ندارد و امکان همکاری ها در این زمینه فراهم است.
رییس دستگاه دیپلماسی ضمن تبریک سال جدید میلادی ابراز امیدواری کرد سال جدید سالی پر از صلح و آرامش و بهروزی برای همه مردم دنیا باشد. 
ظریف ادامه داد: بسیار خوشحالیم که میزبان وزیر خارجه پادشاهی دانمارک در تهران هستیم، در 2.5 سال گذشته این دومین سفر وزیر خارجه دانمارک به ایران است، در دور قبل وزیر خارجه پیشین دانمارک در سفری که به مشهد داشت با بنده و رییس جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد و امروز هم وزیر خارجه این کشور در راس یک هیات بلندپایه سیاسی و همراهی گروه قابل توجهی از مسئولان و کارآفرینان بخش خصوصی به تهران سفر کرده است. 
وی به سابقه طولانی روابط دو کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در سال های گذشته روابط دو کشور به دلیل تحریم ها با فراز و نشیب هایی روبرو بوده و امروز خوشحالیم که با این سفر شاهد حضور گسترده و فعال بخش خصوصی دانمارک در این سفر هستیم. 
رییس دستگاه دیپلماسی گفت: هیات همراه وزیر خارجه دانمارک هیات بسیار بزرگ از نمایندگان بخش های بانکی و دیگر بخش ههای اقتصادی است و این نشان دهنده زمینه های همکاری دو طرف است. 
ظریف به روابط دو کشور در سال های گذشته در بخش های فرهنگ، آموزش و همکاری های مطالعاتی اشاره و خاطرنشان کرد: بین دو کشور گروه های کاری در زمینه حقوق بشر و تجارت وجود دارد که فعالیت خوبی داشته اند، امیدواریم این گروه های کاری فعالیت خود را ادامه دهند. 
وی ادامه داد: دو طرف می توانند در حوزه های مورد علاقه همچون حقوق بشر و مبارزه با افراط گرایی گفت و گوهای سازنده ای داشته باشند ضمن اینکه مبارزه با مواد مخدر هم از دیگر زمینه های همکاری و گفت و گو بین دو طرف محسوب می شود. 
وزیر امور خارجه در بخش دیگری از سخنانش با یادآوری دیدارهای وزیر خارجه دانمارک با مقامات اقتصادی ایران تصریح کرد: وزیر خارجه دانمارک در این سفر با وزرای نیرو، صنعت، نفت و سایر وزرا دیدار می کند ، بخش خصوصی دانمارک هم با شرکت در نشستی در اتاق بازرگانی زمینه های مختلف همکاری را مورد بحث و بررسی قرار می دهند. 
ظریف، انرژی های تجدیدپذیر و صنایع پاک، آبیاری و مدیریت منابع آب و همکاری های بانکی و اقتصادی را از جمله زمینه های متعدد برای همکاری دو کشور عنوان کرد. 
به گزارش ایرنا کریستین ینسن وزیر خارجه دانمارک به همراه یک هیات سیاسی و اقتصادی شب گذشته وارد تهران شد.  5050


کلید واژه ها: محمدجواد ظریف - توافق هسته ای ایران و پنج بعلاوه یک (برجام) -




دوشنبه 14 دی 1394 - 15:13:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن