تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804668869




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چین و پاکستان رقیب ایران برای روابط تجاری با افغانستان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: چین و پاکستان رقیب ایران برای روابط تجاری با افغانستان
کد خبر: ۵۵۸۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۷ - 04 January 2016


افغانستان که از صادرکنندگان محصولات زراعی جهان به شمار می رود و 10 درصد مجموع میوه‌جات خشک بازارهای جهان را صادر می کند ؛دارای دیگر ظرفیت های اقتصادی و معدنی است که در روزهای اخیر موفق شد به سازمان تجارت جهانی بپیوندد.

مسئولان این کشور پیوستن به wTo  را اتفاق تاریخی دانستند و هدف از آن را تحرک بخشیدن به اقتصاد و کمک به برقراری صلح در این کشور توصیف کردند.

دسترسی آسان‌تر به بازارهای هدف،جذب بیشترسرمایه‌گذاران خارجی، توسعه صادرات،ارتقای کیفی محصولات تولیدی را می توان مهمترین مزایای پیوستن افغانستان به سازمان تجارت جهانی دانست.

ازاین رو گفت وگویی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص توسعه صادرات محصولات کشورمان به افغانستان انجام داده ایم که در ذیل به آن می پردازیم:

سعیداربابی با بیان اینکه ظرفیت بالایی در تولید محصولات کشاورزی و صنعتی داریم، به خبرنگار خبرگزاری خانه ملت گفت: با توجه به داشتن پتانسیل های بالای حمل و نقل و ترانزیتی کشور باید تلاش کنیم تا محصولات تولید شده خودمان را به کشورهای همسایه صادر کنیم.

چین و پاکستان رقیب تجاری ایران برای بازار افغانستان

نماینده مردم ایرانشهر درمجلس شورای اسلامی، افزود: کشورهای چین و پاکستان می توانند رقیب جدی ما در عرصه های اقتصادی منطقه باشند و اگرما از این ظرفیت های خوب و استراتژیک استفاده نکنیم ،این کشورها به این موارد ورود می کنند و قابلیت های خود را در کشورهای همجوار ما افزایش می دهند.

دبیراول کمیسیون اقتصادی مجلس،تصریح کرد:منطقه آزاد چابهار و بنادر جنوبی ما که به آب های آزاد دریای عمان دسترسی دارند از دیگر موقعیت های خوب ما است که می تواند محورهمکاری اقتصادی ما با افعانستان به شمار رود.

توجه به مناطق آزاد چابهار توسعه صادرات را دربر دارد

این نماینده مردم در مجلس یادآور شد: با توسعه زیرساخت ها و بهره مندی بیشتر از مناطق آزاد چابهار و ساخت تکمیلی برخی کالاها می توان ارزش افزوده را به همراه داشت.

از سویی دیگر؛سید باقر حسینی،در گفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت،با بیان اینکه همکاری و مشارکت با تجارافغانی باید افزایش یابد،گفت: با توسعه منطقه آزاد در سیستان و بلوچستان  می توان مشارکت های اقتصادی با افغانستان را افزایش داد.

نماینده مردم زابل و زهک در مجلس شورای اسلامی، افزود: پیوستن افغانستان به تجارت جهانی می تواند؛ موقعیت و فرصت خوبی برای صادرات مجدد محصولات ما باشد. ما می توانیم با ایجاد کارخانه های تولیدی در نزدیکی مرزها علاوه بر اینکه به ایجاد اشتغال کمک می کنیم، می توانیم محصولات تولیدی خود را باهزینه کمتر به این کشورها صادرکنیم.

لزوم توجه به توسعه صادارت و ایجاد اشتغال

این نماینده مردم در مجلس یادآورشد: اگر از فرصت مرز به خوبی استفاده نکنیم تبدیل به تهدید می شود ؛مثلا باایجاداشتغال برای جوانان این مناطق می توان از پیوستن آن ها را به گروه های مواد مخدر و غیره جلوگیری کرد.اگر کاری انجام ندهیم این افراد بیکار به جای اشتغال مفید به فعالیت هایی می پردازند که به عنوان تهدید محسوب می شود.

افغانستان قابلیت تبدیل شدن به بازار هدف برای ایران را دارد
 
همچنین ،غلامرضا اسداللهی در گفت وگو با خبرنگار خانه ملت با اشاره به اینکه افغانستان می تواند یک بازار هدف برای ما باشد،گفت: دوکشور ایران و افغانستان مشترکات فرهنگی و دینی با هم دارند و این نزدیکی ها ی فرهنگی و اجتماعی میتواند به توسعه روابط بیشتر کمک کند.

نماینده مردم تایباد در مجلس شورای اسلامی، افزود: روابط تجاری و اقتصادی ایران و افغانستان که از طریق مرز تایباد صورت می گیرد ،بالغ بر 3 میلیارد دلار است که این امر می تواند به صورت مشارکت دو طرفه تبدیل شود و تراز تجاری دو طرف توسعه و افزایش یابد.

مشارکت های تجاری ایران وافغانستان با نگاه منفعت متقابل افزایش یابد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس، تصریح کرد: سازمان توسعه و تجارت، وزارت صنعت و معدن و بخش خصوصی می تواند با ارایه یک برنامه مدون این مشارکت های اقتصادی با افغانستان را افزایش دهند و با توجه به نیازها و دغدغه های تجار افغان این تراز تجاری ما بالاتر از گذشته صورت گیرد.

وی یادآور شد: درمجموع بازار افغانستان برای ما مهم است و باید با داشتن نگاه منفعت متقابل آن را توسعه دهیم.






















این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن