تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871905886




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان قم: وجود حضرت معصومه (س) سبب ترویج فقه شیعه در عالم شده است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان قم:
وجود حضرت معصومه (س) سبب ترویج فقه شیعه در عالم شده است
مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان قم با تأکید بر اینکه درهای بهشت از قم باز می‌شود، گفت: وجود پرفیض و برکت حضرت معصومه (س) سبب ترویج فقه شیعه در جهان اسلام است.

خبرگزاری فارس: وجود حضرت معصومه (س) سبب ترویج فقه شیعه در عالم شده است



حجت‌الاسلام والمسلمین محمود شیخ‌الاسلامی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به وظیفه همه مردم قم در آشنایی با حضرت معصومه (س) اظهار کرد: مردم قم به عنوان کسانی که مورد لطف الهی قرار گرفته‌اند، لازم است با معرفت و جذابیت بیشتر به زیارت این بانوی بزرگوار بروند. وی خاطرنشان کرد: در مورد فضایل اخلاقی ایشان همین بس که در میان فرزندان موسی بن جعفر (ع)، بعد از امام رضا (ع) بالاترین مقام را به خود اختصاص داده‌اند. مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور استان قم با اشاره به لقب معروف «معصومه» خاطرنشان کرد: این لقب توسط امام رضا (ع) به ایشان داده شده است و نشان از جایگاه والا، پاک و منزه بودن ایشان دارد. وی ادامه داد: از دیگر نکات برجسته ایشان اختصاص لفظ «فداها ابوها» برای ایشان است. شیخ‌الاسلامی با ارائه گزیده‌ای از زیارتنامه غیرمعروفه حضرت معصومه (س) تصریح کرد: عبارت «السلام علیک یا فاطمة بنت موسی بن جعفر و حجته و امینه» بیانگر این است که ایشان امین و حجت پدر بودند، جایگاهی که بسیاری از علما به آن غبطه می‌خورند. وی افزود: آرزوی بزرگان علوم دینی است که در حرم حضرت معصومه (س) و مساجد اطراف آن به خاک سپرده شوند. عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور قم با تأکید بر اهمیت حرم حضرت معصومه (س) افزود: در روایت آمده است که حرم خداوند متعال در مکه، حرم رسول اکرم (ص) در مدینه و حرم امیر مومنان (ع) در کوفه است و حرم اهل بیت (ع) در قم قرار دارد. وی با اشاره به روایت دیگری تصریح کرد: رسول خدا (ص) می‌فرمایند حرم من و فرزندانم در قم است، زیرا بانوی مکرمه‌ای از خاندان من شهید شده و در قم به خاک سپرده می‌شوند. شیخ‌الاسلامی افزود: زیارت حضرت فاطمه معصومه (س) پاداش زیارت فاطمه زهرا (س) را دارد. وی با اشاره به علت عزیمت حضرت معصومه (س) اظهار کرد: ایشان به شوق دیدار برادر بزرگوارشان به طوس عزیمت کردند و در اطراف ساوه مورد هجوم دشمنان قرار گرفتند و مسموم شدند. مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور قم ادامه داد: ایشان قم را که از زمان امام باقر (ع) مرکز شیعیان بود محل استقرار خود انتخاب کردند. وی با تأکید بر اینکه درهای بهشت از قم باز می‌شود، خاطرنشان کرد: وجود پرفیض و برکت حضرت معصومه (س) سبب ترویج فقه شیعه در جهان اسلام است. شیخ‌الاسلامی افزود: بزرگانی مانند آیت‌الله بروجردی، امام خمینی (ره) و ... در حوزه علمیه قم تربیت شدند و جهان اسلام را متحول کردند. وی با اشاره به انتخاب صفت «کریمه» برای ایشان گفت: ملاصدرا که از علمای به نام است مشکلات علمی خود را با توسل به حرم حضرت معصومه (س) برطرف می‌کرد. مسئول دفتر نهاد رهبری دانشگاه پیام نور قم ادامه داد: علمایی چون آیت‌الله بهجت و آیت‌الله طباطبایی نیز ممارست ویژه‌ای در زیارت حرم حضرت معصومه (س) داشتند. وی با در نظر داشتن توفیق زیارت حضرت معصومه (س) گفت: امام رضا (ع) می‌فرمایند هر کس نتوانست به زیارت من بیاید، به زیارت خواهرم در قم برود، زیرا پاداش زیارت ایشان با زیارت من برابری می‌کند. شیخ‌الاسلامی خاطرنشان کرد: این موضوع افتخاری ویژه برای مردم قم است که در این شهر سکونت دارند و برکات وجودی حضرت معصومه (س) شامل آنها می‌شود.

94/10/14 - 12:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن