تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):هر كس در هيچ كارى به مردم اميد نبندد و همه كارهاى خود را به خداى عزوجل واگذارد، خداو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872022400




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده شبکه محیط زیست در شورای برنامه ریزی استان چهارمحال وبختیاری حضور فعال خواهد داشت


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: نماینده شبکه محیط زیست در شورای برنامه ریزی استان چهارمحال وبختیاری حضور فعال خواهد داشت استان‌ها > چهارمحال و بختیاری - در جلسه هماهنگی فعالیت سمن های محیط زیستی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بر حضور فعال نماینده شبکه این سمن ها در شورای برنامه ریزی استان تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرانلاین به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان ، در این جلسه که هیات مدیره شبکه محیط زیست استان با حضور مدیر کل حفاظت محیط زیست و منتخبین تشکلهای زیست محیطی در اداره کل حفاظت محیط زیست استان برگزار شد.ه بود، هماهنگی لازم جهت گسترش فعالیت این شبکه صورت پذیرفت. در این جلسه شهرام احمدی، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از سازمان های مردم نهاد (سمن های) زیست محیطی به عنوان بازوان توانمند جهت حفظ محیط زیست استان و کشور یاد کرد و گفت: سمن های زیست محیطی از وقت خود گذشته و با تحمل هزینه های مادی، محیط زیست را به عنوان یکی از اولویت های زندگی خود برگزیده اند. مدیر کل حفاظت محیط زیست استان اظهار داشت: در بحث فرهنگسازی باید ازتمام ظرفیت های موجود در استان استفاده نمود. وی ابراز امیدواری کرد که از این پس با آغاز بکار شبکه محیط زیستی استان، شاهد فعالیتهای نو و تازه در زمینه فرهنگ سازی محیط زیست در استان باشیم. احمدی از آمادگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان نسبت به هم افزایی و تعامل بیشتر با تشکلهای زیست محیطی خبر داد و نهادینه نمودن فرهنگ حفظ محیط زیست را جهت دستیابی به توسعه پایدار ضروری دانست.
رییس شبکه محیط زیست استان نیز تصریح کرد: بر آنیم که توانمندی هر کدام از سمن های استان را در یک راستا قرار دهیم تا بتوان چالش های موجود را به فرصت و آسیب ها و تهدید ها را به ظرفیت تبدیل کنیم و از این طریق برای محیط زیست استان و کشور قدمی به جلو برداشته شود.
شبکه سمن های استان چهار محال و بختیاری جزو اولین شبکه های کشور به شمار میرود که مراحل ثبت آن در مراجع قانئنی انجام شده است.
سازمان‌های مردم‌نهاد یا سَمَن (به انگلیسیNon-governmental Organization و به‌اختصارNGO) به اَشکال و نحوهای مختلف در سراسر جهان استفاده می‌شود و با توجه به بافت کلامی که در آن مورد استفاده قرار گرفته، به انواع گوناگون سازمان‌ها اشاره می‌کند. سازمان مردم‌نهاد، در کلی‌ترین معنایش، به سازمانی اشاره می‌کند که مستقیماً بخشی از ساختار دولت محسوب نمی‌شود، اما نقش بسیار مهمی به‌عنوان واسطه بین فردْفردِ مردم و قوای حاکم و حتی خود جامعه ایفا می‌کند.
بسیاری از سازمان‌های مردم‌نهاد غیرانتفاعی نیز هستند. بودجه این سازمان‌ها ازطریق کمک‌های مردمی، سازمان‌های دولتی، توسط خود دولت یا ترکیبی از طرق مذکور تأمین می‌شود. سازمان‌های مردم‌نهاد، اساساً با تأکید بر سه اصل داوطلبانه، غیرانتفاعی و غیرسیاسی تشکیل و تأسیس می‌شوند.

کلید واژه ها: استان چهارمحال و بختیاری -




دوشنبه 14 دی 1394 - 10:53:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن