تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827473120




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تیتر امشب/ نفتی ها، قفل ارتباط صنعت و دانشگاه را شکستند


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: تیتر امشب/ نفتی ها، قفل ارتباط صنعت و دانشگاه را شکستند


وزیر نفت تولید علم را از تولید محصولات نفتی ارزشمندتر می داند و معتقد است: ۱۰۰ سال است نفت تولید می کنیم ولی هنوز لایسنس معتبری در صنایع پایین دستی نفت نداریم و باید آن را بخریم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، امروز 12 موافقتنامه همکاری در حوزه پژوهش بین وزارت نفت و وزارت علوم امضا شد. بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت، در برنامه تیتر امشب درباره این موافقتنامه ها گفت: امضای این توافقنامه ها، قدم دوم بین ما و وزارت علوم است و برای عملیاتی شدن آن ساز و کارهای اطمینان بخشی طراحی شده است.

زنگنه گفت: پارسال، این موافقتنامه ها برای افزایش ضریب بازیافت نفت از میادین نفتی با 9 پژوهشگاه امضا و قرار شد یک دانشگاه که بهترین جا برای قطب تولید و فناوری است با همکاری وزارت علوم ایجاد شود که این موسسه یا انسیتو پژوهشی متعهد شد بر اساس زمان بندی و ساز و کارها و  مکانیزم های نظارتی، یک فرآیند و تحقیقات چند انضباطی را انجام دهد.

زنگنه در ادامه افزود: اصل مشکل ما این بود که آنچه استاد به عنوان رساله می داد به درد صنعت نمی خورد اما ما در دانشگاهها نهادهای دانش بنیان تولید تکنولوژی ایجاد کردیم تا این نهاد ها به تولید تجاری برسد و در این زمینه قرار شد چیزی فراتر از مرزهای دانش تولید شود که قابل فروش و صادرات هم باشد.


زنگنه
  وزیر نفت افزود: خلق این دانش هزینه دارد ولی هزینه های آن را باید پذیرفت زیرا اشتغالی وسیع در عالی ترین سطح دانشگاه و در موسسات و شرکت های دیگر ایجاد خواهد شد.

زنگنه گفت: باید زنجیره های تجاری سازی و ورود به کسب و کار ایجاد کرد. دانشگاهها زیر ساخت های مناسب و نیروی انسانی مناسبی دارند. در صنایع بالادستی سابقه فعالیت دانشگاهی ما بیش از 15 سال نیست و چند سالی است که در چندین دانشگاه معتبر کشور مبانی آن تدریس می شود اما در دانشگاه هایی که امروز قرارداد بستیم و در صنایع پائین دستی همچون شیمی، پتروشیمی، مکانیک، متالوژِی و زمین شناسی 70 سال سابقه و تجربه داریم.

در بخش دیگر این گفتگو محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تعامل بین وزارت نفت و علوم گفت: این یکی از بهترین اقدامات کشور در طول تاریخ بوده است زیرا این اقدام نخستین باری است که به این وسعت و گستردگی در صنایع بالادستی و پایین دستی بین دانشگاه و وزارت نفت همکاری صورت گرفته است.

وزیرعلوم در ادامه خاطرنشان کرد: پارسال برای افزایش ضریب برداشت از میادین نفتی، 20 میدان نفتی برای 9 دانشگاه و پژوهشگاه تعریف شد، در این همکاری گسترده دانشگاه به عنوان نهاد اصلی در کنار یک شرکت خارجی باهم تعامل کردند و دبیرخانه ای هم برای هرکدام از میادین تشکیل شد.


فرهادی
  فرهادی ادامه داد: دانشگاه به عنوان نهاد اصلی با نظارت حوزه پژوهش و فناوری وزارت نفت، در میادین دفاتری تشکیل دادند و تشکیلات آزمایشگاهی و کارگاهی مهیا شد تا در پروژه های تخصصی و چندوجهی نفت، دانشجویان دوره دکتری همراه با اساتید و محققان و طرفهای خارجی کار را ادامه دهند و تا کنون هم پیشرفت خوبی داشته است.

وزیر علوم در ادامه افزود: تفاهمنامه های امروز در صنایع پایین دستی مثل پتروشیمی گاز و پالایش در نظر دارد تا با دانشگاه های مرجع و دانشگاه های معین همکاری سازنده داشته باشد به طوری که آنچه وزارت نفت نیاز دارد، همان در دانشگاه تولید شود.

فرهادی گفت: ما در حال جهش و پیشرفت هستیم تا از آموزش های کلاسی به آموزش های کارگاهی و عملیاتی برسیم. در ارتباط با مراکز کارآفرینی هم اکنون 112 مرکز کارآفرینی در دانشگاه ها تاسیس شده است تا برای آینده فارغ التحصیلان برنامه ریزی کنند که در حین تحصیل با جامعه ارتباط و درکی از نیازهای جامعه داشته باشند تا بتوانند در آینده در یک مجموعه صنعتی، تولیدی و خدماتی کار کنند.

وزیر علوم در ادامه افزود: ما در زمینه هایی مثل مهندسی شیمی رتبه سوم را از نظر فعالیت های علمی در دنیا داریم در مورد پولیمر یا نانوتکنولوژی، رتبه های بالایی در دنیا داریم اما تحقیقات بنیادی نیز باید باشد تا به تحقیقات کاربردی منجر شود.




یک شنبه ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن