تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869508758




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ردصلاحیت‌های گسترده باعث ناامیدی مردم خواهد شد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



ردصلاحیت‌های گسترده باعث ناامیدی مردم خواهد شد
روز نو : آیت‌الله هاشم هاشم زاده هریسی عضو مجلس خبرگان با اشاره به استقبال گسترده نامزدها از انتخابات مجلس خبرگان گفت: مورد توجه قرار گرفتن مجلس خبرگان امری مبارک و به نفع اسلامیت و جمهوریت نظام است
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: هرچه حضور طیف‌های مختلف در انتخابات بیشتر باشد، استقبال مردم از انتخابات‌ها گسترده تر خواهد بود. ما باید کاری کنیم که همه مردم در انتخابات شرکت کنند و به حضور 60 یا 70 درصدی مردم اکتفا نکنیم.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه 3 دلیل اصلی برای محجور ماندن مجلس خبرگان در فضای سیاسی کشور وجود دارد افزود: دلیل اول فاصله زیادی دوره‌های این مجلس است. قبلا 8 سال بود و الان تبدیل به 10 سال شده است. یعنی مردم هر 10 سال به پای صندوق‌های رای می‌آیند و این باعث می‌شود، چندان مجلس خبرگان مورد توجه آنها قرار نگیرد.
دلیل دوم این است که نهادی مانند مجلس شورای اسلامی با مردم و مشکلات آنها به صورت مستقیم کار دارد اما مجلس خبرگان با مردم برخوردی ندارد.
دلیل سوم را نیز می‌شود در فعال نبودن مجلس خبرگان دانست. مردم به دلیل جلسات کم این مجلس چندان درگیر تصمیمات خبرگان نمی‌شوند.
هاشم زاده هریسی خاطر نشان کرد: رای به نمایندگان مجلس خبرگان به دلیل اهمیت باید بیشتر از رای به نمایندگان مجلس باشد.
عضو سابق هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی با اشاره به اینکه برخی مدعیان به نام ولایت به رهبری ظلم می‌کنند ادامه داد: برخی تعابیر نه در حمایت از رهبری بلکه در ضدیت با ایشان است. مگر کسی که از فیلتر شورای نگهبان عبور می‌کند و با رای مردم وارد مجلس خبرگان رهبری می‌شود می‌تواند علیه ولی فقیه توطئه کند. اینها فرزندان انقلاب هستند مگر این افراد از عربستان و یا آمریکا وارد ایران شده‌اند که علیه ولی فقیه توطئه کنند؟
هاشم زاده هریسی در پاسخ به سوالی در مورد رد صلاحیت احتمالی هاشمی رفسنجانی در انتخابات مجلس خبرگان نیز گفت: این مسئله در حوزه وظایف شورای نگهبان است و من نمی‌توانم در موردش نظر بدهم اما این را می‌دانم اگر زمین به آسمان بیاید و آسمان به زمین برسد بازهم از ارادت هاشمی به انقلاب و رهبری کم نخواهد شد. او فرزند انقلاب است.
عضو مجلس خبرگان ادامه داد: اگر رد صلاحیت‌ها چه در انتخابات مجلس و چه در انتخابات مجلس خبرگان گسترده باشد زمینه یاس و ناامیدی مردم می‌شود و باعث می‌شود مشارکت در انتخابات اسفند 94 کم شود.
این نماینده سابق مجلس در پاسخ به سوال دیگری در مورد جایگاه علمی سید حسن خمینی نیز خاطر نشان کرد: او سال‌ها در حوزه است و هم درس می‌خواند و هم درس می‌دهد و از این جهت دارای اعتبار و جایگاه خوبی است. بنده فکر می‌کنم در مورد نحوه برخورد با سید حسن با توجه به شخصیت حقیقی و حقوقی او، باید حرمت خاندان امام حفظ شود.
وی در پایان تصریح کرد: بنده نه اصلاح طلب هستم و نه اصول‌گرا و اعتقاد دارم هرکسی که دلش برای نظام و مملکت می‌سوزد باید در انتخابات‌ها شرکت کند و مردم از میان آنها فرد مورد نظر خود را انتخاب کنند.






تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن