تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871373068




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

امروز انجام شد دیدار کاروان فجر خبری گیلان با خانواده شهید طاهرنیا+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: امروز انجام شد
دیدار کاروان فجر خبری گیلان با خانواده شهید طاهرنیا+تصاویر
دومین کاروان فجر خبری گیلان با خانواده شهید مدافع حرم سجاد طاهرنیا دیدار کردند.

خبرگزاری فارس: دیدار کاروان فجر خبری گیلان با خانواده شهید طاهرنیا+تصاویر



به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، کاروان فجر خبری کمیته ارتباطات و اطلاع‌رسانی ستاد دهه فجر گیلان امروز با حضور جمعی از خبرنگاران، مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و بنیاد شهید گیلان، مدیر عامل خانه مطبوعات این استان و... با خانواده شهید مدافع حرم سجاد طاهرنیا دیدار کردند. دست‌نوشته شهید سجاد طاهرنیا: صدای گریه کودکان شیعیان سوریه را می‌شنوم پدر شهید سجاد طاهرنیا در دیدار مذکور به فرازهایی از نوشته‌های این شهید اشاره کرد و گفت: از شهید طاهرنیا چهار صفحه دست‌نوشته به غیر از وصیتنامه‌اش به ما رسیده که در هر چهار صفحه به نام رهبری و پیروی از ولایت تأکید شده است. وی افزود: شهید سجاد در بخشی از دست‌نوشته‌هایش آورده «صدای گریه کودکان شیعیان سوریه را می‌شنوم» و به فاطمه دختر کوچکش وصیت کرد در رعایت حجاب نمونه باشد. پدر شهید طاهرنیا در ادامه اظهار کرد: امروز بحث حمایت از انقلاب اسلامی از مرزها فراتر رفته و فرزندان ما با این نگاه برای دفاع از ارزش‌های اسلامی به جبهه می‌روند. وی با بیان اینکه شهید سجاد در وصیتنامه خود خطاب به دختر و پسر نادیده‌اش خواست تا حامی ولایت و نظام و مادرشان باشند. طاهرنیا، با اشاره به اینکه در روز حرکت سجاد را به خاطر داشتن فرزند تو‌راهی از هواپیمای اعزام‌شوندگان به سوریه پیاده کردند، تصریح کرد: سجاد گفت مشکلی نیست و با همسرش اتمام‌حجت کرده که مراقب فرزندانشان باشد و اگر پس از تولد فرزندش اعزام شود ممکن است حب فرزند مانع رفتنش شود. پدر شهید سجاد در حالی که بغض راه گلویش را بسته بود، گفت: سجاد در وصیتنامه خود نوشته که «صدای گریه کودکان شیعیان سوری را می‌شنوم» و این امر او را برای رفتن مصمم می‌کند. سجاد عاشق و مطیع رهبرش بود/نصب تندیس شهید طاهرنیا در قم همسر شهید طاهرنیا نیز در دیدار مذکور با بیان اینکه سجاد عاشق رهبرش و مطیع ولی امر مسلمین بود، اظهار کرد: همه باید برای حمایت از ارزش‌ها و آرمان‌های امام راحل و شهدا حامی نظام باشیم. مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز با موافقت پدر شهید طاهر‌نیا، از احداث یادمان این شهید در قم خبر داد و گفت: احداث یادمان شهید سجاد طاهرنیا در قم را در دستور کار خود قرار می‌دهیم و تلاش می‌کنیم یادمان این شهید در محل اصلی زندگی‌اش در قم نصب شود. مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان نیز در دیدار مذکور با اشاره به پیوند قلم و شهادت، تصریح کرد: شهیدان با نثار جان خود راهی را معنا‌دار می‌کنند و اصحاب قلم با قلم خود موجب پویایی و ماندگاری آن راه می‌شوند. فیروز فاضلی با بیان اینکه راهی را که شهید با نثار جان خود روشن می‌کند نوری است که موجب شناخت راه از بی‌راهه می‌شود، خاطرنشان کرد: از خداوند می‌خواهیم‌ نور را بر دل ما بتاباند تا راه را از بی‌راهه بشناسیم. به گزارش فارس، کاروان فجر خبری گیلان امروز با خانواده شهید امین‌اصغری نیز دیدار کردند.



فرزند شهید سجاد طاهرنیا که فرصت دیدارش را پیدا نکرد.

پدر شهید سجاد طاهرنیا در کنار مدیران کل بنیاد شهید و فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان

94/10/13 - 15:26





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن