تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870841160




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هدف کمیته«حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری»حمایت از صنعت و تولید است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: رئیس کل دادگستری یزد:
هدف کمیته«حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری»حمایت از صنعت و تولید است

محمدرضا حبيبي، رئيس كل دادگستري استان يزد


شناسهٔ خبر: 3014784 - شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۷
استانها > یزد

یزد- رئیس کل دادگستری استان یزد هدف از تشکیل کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری استان را حمایت از صنعت و تولید استان عنوان کرد. محمدرضا حبیبی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: سرمایه‌گذاری، تولید و ایجاد اشتغالزایی از اولویت های مهم استان هستند که دادگستری یزد به کمک دستگاه های استان در این راستا با تشکیل کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری از این بخش حمایت خواهد کرد. وی با اشاره به اهمیت سرمایه‌ گذاری و تقویت واحد‌های تولیدی و اشتغالزایی در استان یزد گفت: سعی ما در کمیته حمایت قضایی سرمایه گذاری در استان رفع مشکلات و موانع پیش روی واحدها را در کمترین زمان ممکن داشته باشیم و به گونه ای باشد تا خللی در روند تولید و تجارت استان وارد نشود. این مقام مسئول عمده مشکلات واحدهای استان را مشکلات مالی و پولی برشمرد و تصریح کرد: عدم تامین سرمایه در گردش و بدهی معوقی که واحدهای صنعتی استان نسبت به بانک ها در بابر اخذ تسهیلات بانکی دارند در بیشتر پرونده‌ های ارجاعی به کمیته قضایی مطرح است. وی بیان داشت: مواردی نیز مربوط به اخذ تسهیلات برای تامین سرمایه در گردش و تکمیل پروژه سرمایه گذاری بوده است که در این کمیته بررسی و رفع مشکل شده است. رئیس کل دادگستری استان یزد اضافه کرد: برخی پرونده ها نیز مرتبط با بانک ها و تخلفاتی است که در رابطه با نادیده گرفتن بخشنامه های بانک مرکزی و اجرای آن در سطح استان بوده که ضمن رفع این مشکل با واحدهای متقاضی، پرونده بانک خاطی نیز به سازمان بازرسی برای بررسی تخلف ارجاع شده است. وی ادامه داد: البته بخش زیادی از مشکلات هم به خاطر شرایط کلان اقتصادی و مشکلات فراروی سرمایه گذاری است اما تا جایی که امکان دارد و با منع قانونی روبرو نباشیم سعی داریم با هماهنگی و هم افزایی بین دستگاه ها مشکلات را حل کنیم. حبیبی بیان داشت: خوشبختانه در استان یزد ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری و توسعه فعالیت داریم اما لازم است شرایط مطلوب را حفظ کنیم. وی تصریح کرد: در آخرین نشستی که در ابتدای همین ماه در محل اتاق یزد برگزار شد، با توجه به درک مشترک از مسائل و تعامل مطلوب بین مسئولان بخش های مختلف، اراده مشترک دستگاه های مسئول با رویکرد حل مشکلات حوزه صنعت، کارآفرینی و تعاونی ها تقویت شد و مصوبات خوبی هم داشتیم. حبیبی با اشاره به تشکیل چهار نشست کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون چهار جلسه اصلی و سه جلسه زیر مجموعه کمیته حمایت قضایی سرمایه ‌گذاری تشکیل شده و ۳۲ مورد رسیدگی قرار گرفته است. وی ادامه داد: فعالیت ‌های ما در این کمیته به صورت حمایتی و در کنار سایر دستگاه های استان است که در صدد هستیم بستر مناسب‌ تری برای افزایش سرمایه‌ گذاری ایجاد کنیم. رئیس کل دادگستری استان یزد بیان داشت: دستگاه قضایی استان با توجه به جایگاهی که دارد به ویژه در سال های اخیر با تمام توان و در حیطه وظایف و اختیارات قانونی خود، از سرمایه گذاری های سالم و قانونمند و تولیدکنندگان و صنعتگران و کارآفرینان قاطعانه حمایت خواهد کرد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن