واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان: برند ملی گردشگری مطابق با ظرفیت های ایران بزرگ تدوین شود مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان گفت: در تدوین برند ملی گردشگری ایران باید ظرفیتهای عظیم ایران در حوزه ای فرهنگ وطبیعت در نظر گرفته شود .
۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي ساعت 13:39

به گزارش خبرگزاری پانا از اصفهان، فریدون در نشست مطبوعاتی کنفرانس بین المللی(برند ملی گردشگری ایران) که با حضور شهردار اصفهان،ریس اتاق بازرگانی استان، دبیر علمی ودبیر اجرایی کنفرانس بعد از ظهر امروز در اصفهان برگزار شد عنوان کرد: ما در آستانه رخداد مهمی در اصفهان هستیم وآن برگزاری کنفرانس بین المللی برند گردشگری برای تدوین (برند ملی گردشگری ایران) است .
وی افزود: این رخدادمهم توسط سازمان میراث فرهنگی کشور و اداره کل میراث فرهنگی استان و با همکاری شهرداری اصفهان، اتاق بازرگانی استان، شرکت رهیافت و فعالان عرصه گردشگری استان به ویژه مجمع گردشگری استان در شهر تاریخی اصفهان به مدت دو روز برگزار می شود.
اللهیاری در ادامه اظهاراتش با اشاره با روند روبه رشد گردشگری جهان در سه دهه گذشته بیان کرد: متاسفانه در این دوران گردشگری ایران به دلایل متعدد از جمله اجرای تحریم ها وایجاد برخی محدودیتهای بین المللی آنطور که شایسته است رشد نکرد با این وجود امروز همگی ما عزم راسخ داریم که با تدبیر مناسب به توسعه گردشگری ایران اندیشیده ومحدودیتهای گذشته رادر این زمینه جبران کنیم.
وی همچنین در این رابطه بیان کرد: ما با برگزاری این کنفرانس بین المللی به دنبال ارتقا جایگاه والای جمهوری اسلامی ایران در جهان هستیم .
مدیر کل میراث فرهنگی استان با اشاره به ظرفیت های عظیم ایران در راستای توسعه گردشگری عنوان کرد: بدون شک امروز در ماموریت های کلان خود در بحث گردشگری نیازمند ایجاد زیر ساختهای اساسی در گردشگری هستیم، با این وصف معتقدم ایجاد زیر ساختها صرفا معطوف به ساخت هتل نیست بلکه ما امروز همانگونه که باید به فکر ساخت هتل باشیم باید به دنبال تولید نرم افزارهای مناسب برای توسعه پایدار گردشگری ایران باشیم .
مدیر کل میراث فرهنگی استان در این رابطه افزود: امروز تدوین برند ملی گردشگری ایران برای رسیدن به توسعه پایدار یک نیازاست. لذا باید در تدوین برند ملی به ظرفیت های فراوان ایراندر این راستا توجه ویژه داشت.با این وصف معتقدم هرگونه اقدام در تدوین برند ملی باید در برگیرنده تمامی ظرفیتهای ایران باشد.
الهیاری تصریح کرد: امروز ایران دارای ظرفیت های عظیمی در حوزه های میراث فرهنگی، صنایع دستی، هنر، جاذبه های طبیعی و فرهنگهای بومی ومحلی است که به واسطه آنها می توان به تدوین برند ملی پرداخت .
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]