تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 16 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه که روزه مى ‏گیرى باید چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه ‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821279257




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انفجارنانوحباب حاوی دارو درون تومورسرطان کبد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
انفجارنانوحباب حاوی دارو درون تومورسرطان کبد
انفجارنانوحباب حاوی دارو درون تومورسرطان کبد محققان شرکت اکوستیک مدی‌سیستم (Acoustic MedSystemm) با همکاری پژوهشگران دانشگاه ایلینویز موفق به ارائه روشی جدید برای درمان سرطان کبد شدند.


به گزارش فرهنگ نیوز ، در این روش، داروی شیمی‌درمانی درون نانوحباب‌هایی قرار داده شده و پس از رسیدن نانوحباب به تومور، توسط امواج اولتراسونیک منفجر می‌شود که موجب رسیدن دارو به تومور به شکل مؤثری می‌ شود.

در همکاری اخیر دانشگاه با صنعت، پژوهشگران موفق به کار روی نوعی داروی ضدسرطان مورد تأیید سازمان غذا و داروی آمریکا شدند به گونه‌ای که به‌صورت ویژه برای درمان تومور سرطان کبد مورد استفاده قرار گیرد. این روش که به «ترفند سه گانه» شهرت یافته است ترکیبی از شیمی‌درمانی، روش گرمایی و رنگ‌بری گرمایی است که به‌صورت هدفمند بافت سرطانی را هدف قرار داده اما حالت تهاجمی بسیار کمی دارد.

این دارو که به «بکساروتنی» شهرت دارد به صورت نانوحباب‌هایی درآمده و به صورت مستقیم درون تومور وارد می‌‌شود. با اعمال امواج اولتراسونیک، حباب می‌ترکد و دارو رهاسازی می‌شود.

دیپانجان پن از محققان دانشگاه ایلینویز در این باره می‌گوید: «در این پژوهش، ما از داروی بکساروتنی که در حال حاضر به صورت محدود در درمان عفونت‌های لمفاوی سلول‌های T استفاده می‌شود، برای از بین بردن تومورهای صلب سرطانی استفاده کردیم که برای این کار نانوحباب‌ها خودآرایی داده و به شکل حامل در می‌آیند. این نانوحباب‌ها با استفاده از داروی شیمی‌درمانی پر شده و این دارو درون سلول‌های سرطان کبد رهاسازی می‌شود. از آنجایی که رهاسازی به‌صورت انتخابی انجام می‌شود، اثرات جانبی دارو به حداقل می‌رسد که این موضوع موجب امنیت سلول‌های سالم می‌شود.»

سانتوش میسرا از محققان این پروژه می‌گوید: «تقابل با سرطان کبد بسیار دشوار است و نیاز به جراحی دارد. در این پروژه ما با موفقیت این دارو را بسته‌بندی کرده و درون نانوحباب‌هایی قرار دادیم. سپس نانوحباب به صورت هدفمند به درون تومور وارد می‌شود که برای این کار از نوعی رشته‌های انعطاف‌پذیر استفاده شد. اعمال امواج اولتراسونیک موجب انفجار حباب‌ها و رهاسازی دارو می‌شود.»

در این پروژه محققان شرکت اکوستیک مدی‌سیستم (Acoustic MedSystemm) نیز شرکت داشتند و ادوات اولتراسونیک درمانی و تجهیزات تصویربرداری سه بعدی اولتراسونیکی خود را به اشتراک گذاشتند.

نتایج این پروژه در قالب مقاله‌ای با عنوان  «Trimodal Therapy: Combining Hyperthermia with Repurposed Bexarotene and Ultrasound for Treating Liver Cancer,» در نشریه ACS Nano منتشر شده‌است.
 

منبع: مهر


94/10/12 - 12:11 - 2016-1-2 12:11:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن