تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):عبادت هفتاد جزء است و بالاترین و بزرگترین جزء آن کسب حلال است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870719113




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات ساخت حسگر منعطف آدامسی در گفت و گوی ایسنا با محقق ایرانی


واضح آرشیو وب فارسی:هدانا: یک تیم تحقیقاتی چهار نفره متشکل از دو محقق ایرانی در دانشگاه مانیتوبا در کانادا موفق به ساخت نوعی حسگر قابل انعطاف و ارزان قیمت با استفاده از محلولی از نانولوله های کربنی و آدامس جویدنی شدند. محمد علی دارابی، پژوهشگر طرح در دانشگاه مانیتوبای کانادا در گفت و گو با خبرنگار علمی ایسنا، با اشاره به گسترش کاربرد حسگرها در حوزه های مختلف از مراکز درمانی گرفته تا ساخت ابزارهای اندازه گیری ضربان قلب یا تعداد قدمها و دوره های خواب و بیداری گفت: در این پژوهش ما راه را برای کاربردهای جدید و متنوع تری باز کردیم. مراحل ساخت حسگر آدامسی وی با بیان این که قابلیت انعطاف، مهمترین ویژگی حسگرهای آدامسی است افزود: اکثر حسگرهایی که امروزی استفاده می شوند از جنس فلزی هستند که تنش های حرکتی به تدریج موجب کاهش حساسیت، فرسودگی و در نهایت توقف کار آنها می شود. دارابی تصریح کرد: برای غلبه بر این ضعف برخی متخصصان اقدام به ساخت حسگرهایی از جنس پلاستیک های قابل انعطاف و سیلیکون کرده اند؛اما این کار حساسیت حسگرها را کم می کند. ما در این پژوهش از ماده ای فراوان و در دسترس استفاده کردیم که ضمن حفظ حساسیت بالای حسگرها، قابلیت انعطاف بالایی هم دارد. مراحل ساخت حسگر آدامسی وی درباره مراحل ساخت این حسگر آدامسی گفت: نمونه هایی از آدامس های معمولی موجود در بازار به مدت 30 دقیقه جویده و سپس با محلول اتانول شسته شدند. پژوهشگر طرح افزود: در مرحله بعدی محلولی از نانولوله های کربنی به آدامس اضافه و به شکل های مورد نظر تقسیم شد. دارابی تصریح کرد: این حسگرهای جدید که قابل شکل دهی با سرانگشتان هستند در مرحله آزمایش توانستند حتی کششی به اندازه 5 برابر طول اولیه خودشان (530 درصد) را بدون افت حساسیت بالا تحمل کنند. مراحل ساخت حسگر آدامسی وی قابلیت شکل دهی آسان و تطبیق با سطوح مختلف را از ویژگی های مهم این ماده برشمرد و گفت: حسگرهای آدامسی توانایی آشکارسازی تغییرات رطوبت محیط را هم دارند و می توانند در اندازه گیری ها و تشخیص های مرتبط با دستگاه تنفس استفاده شوند. دارابی درباره عملکرد حسگر ساخته شده گفت: در این حسگرهای جدید، با تغییرات کششی که در اثر حرکات بدن ایجاد می شود، تغییراتی در رسانایی شبکه لوله های کربنی موجود در حسگر به وجود آمده و توسط دستگاه های آشکارساز ردیابی می شوند.


شنبه ، ۱۲دی۱۳۹۴


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هدانا]
[مشاهده در: www.hodana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن