واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل آب منطقهای تهران خبر داد
طرح چندباره آلودگی منبع اصلی تأمین آب شرب تهران با محیطزیست/ اقدامات جلوگیری از ورود آلایندهها به سد ماملو پاسخگو نیست
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران از طرح چندباره آلودگی منبع اصلی تأمین آب شرب تهران با محیطزیست خبر داد و گفت: اقدامات جلوگیری از ورود آلایندهها به سد ماملو پاسخگو نیست.
خسرو ارتقایی امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شرق استان تهران، در خصوص احکام صادرشده برای ساختوسازهای غیرمجاز در حریم رودخانه جاجرود اظهار داشت: حدود یک هزار پرونده شکایت از متصرفانی که به حریم و بستر رودخانه تجاوز کردهاند، تشکیل شده است. وی تصریح کرد: این احکام از سرشاخههای رودخانه جاجرود تا پایان این رودخانه وجود دارد و در این خصوص، بیش از 70 مورد با اخذ دستور قضایی طی سال جاری اجرایی شده است؛ در مجموع هر سال بیش از 100 مورد را رفع تصرف یا تخریب میکنیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران افزود: این تجاوزها در رودخانههای جاجرود، سیاهرود در شهرستان پردیس و آه و تار در شهرستان دماوند صورت گرفته که به سد ماملو ختم میشوند و پروندههای زیادی در این خصوص تشکیل شده است.
وی ادامه داد: در مناطقی که جدیداً برخی قصد تجاوز دارند، بهصورت جدی و ویژه جلوگیری به عمل آمده و در مناطقی که آلایندگی بالایی دارند، هم برخورد قاطع با متخلفان انجام شده است. ارتقایی در خصوص آلوده شدن سد ماملو بهوسیله فاضلاب صنعتی و خانگی و افتتاح تصفیهخانه هفتم به دست رئیسجمهور نیز گفت: رودخانههای جاجرود، سیاهرود بومهن، آه در شهر آبعلی، تار در شهر دماوند و... به سد ماملو ختم میشوند؛ یکی از بحثهایی که در سفر رئیسجمهور در سفری که به استان تهران داشت، پیگیری شد و برای سفر وی به شرق استان دنبال میشود، پیگیری تخصیص اعتبار برای تصفیهخانه شهرهای پردیس، بومهن و رودهن است که فاضلاب این رودخانهها دیگر وارد سد نشود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران تصریح کرد: یکی از بحثهایی که باید محیطزیست به کمک بخش صنعت بهطور جدی دنبال کنند، لکههای صنعتی موجود در شهرستان پردیس در مناطق جاجرود و کمرد است که متأسفانه بخشی از این کارخانهها و کارگاهها فاقد پروانههای صنفی و صنعتی هستند.
وی ادامه داد: متأسفانه بخش قابل توجهی از پساب و فاضلاب این صنایع آلاینده وارد محدوده سد میشود که بهصورت مکرر، مسئله را با محیطزیست و سایر دستگاههای مرتبط در جلسات شورای تأمین استان و شورای برنامهریزی استان مطرح کردیم.
ارتقایی افزود: اقداماتی توسط محیطزیست و دستگاههای مرتبط صورت گرفته است؛ اما در جلوگیری از ورود آلایندهها به سد ماملو پاسخگو نیست.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای تهران در خصوص اجرای احکام در شهرستان دماوند نیز گفت: امسال حدود 40 مورد تخریب بناهایی که به حریم و بستر رودخانه تجاوز کردند، را داشتیم؛ این احکام در حاشیه رودخانه تار صورت گرفت و این اقدامات در همه رودخانههایی که به سد ماملو ختم میشوند و منبع آب شرب مناطق جنوبی شهر هستند، در اولویت کاری قرار دارد. ارتقایی ادامه داد: در رودخانههایی که تأمینکننده آب شرب نیستند، هم اگر تجاوز به حریم و بستر رودخانه صورت گیرد، برخورد خواهیم کرد.
94/10/12 - 00:01
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 132]