تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868417131




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاپیتان پرسپولیس مرد اخلاق مازندران شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کاپیتان پرسپولیس مرد اخلاق مازندران شد




نهمین مراسم برترین‌های ورزش مازندران در حالی در ساری برگزار شد که در آن ضمن معرفی دو ورزشکار به عنوان قهرمان قهرمانان استان، از هادی نوروزی کاپیتان فقید تیم پیروزی نیز به عنوان مرد اخلاق قدردانی شد.





خبرگزاری ایسنا:‌ نهمین مراسم برترین‌های ورزش مازندران در حالی در ساری برگزار شد که در آن ضمن معرفی دو ورزشکار به عنوان قهرمان قهرمانان استان، از هادی نوروزی کاپیتان فقید تیم پیروزی نیز به عنوان مرد اخلاق قدردانی شد.

نهمین آیین برترین‌های ورزش مازندران شامگاه پنج‌شنبه در سالن دانشگاه پیامبر اعظم ساری با حضور استاندار مازندران برگزار شد.

استاندار مازندران از کسب ۱۷ مدال از ۵۷ مدال مسابقات بازی‌های اینچئون توسط ورزشکاران مازندران خبر داد و با اشاره به کسب مدال‌های بسیار در میادین مختلف بین‌المللی اظهار کرد: قهرمانان ورزش مازندران با افتخار آفرینی در عرصه‌های مختلف ملی و جهانی موجب عزت و سربلندی نام ایران اسلامی شدند.

ربیع فلاح از مجاهدت‌ها و تلاش های ارزشمند ورزشکاران مازندرانی در عرصه رقابتهای ورزشی جهان، آسیا و ایران تقدیر کرد و افزود: کسب 334 مدال رنگارنگ ورزشکاران عزیز مازندرانی در آوردگاه المپیک و مسابقات جهانی و بین المللی در سال 93 افتخاری ماندگار و افتخار آفرین است.

وی با اعلام اینکه هیچ محدودیتی برای واگذاری طرح‌ها به هیچ قشری نداریم، تصریح کرد: از اداره کل ورزش و جوانان انتظار داریم در زمینه‌های مختلف با توجه به رویکرد علمی و فرهنگی به زیرساخت‌های ورزشی توجه داشته باشد.

وی با بیان اینکه کارنامه ورزشی مازندران مایه مباهات و افتخار است و در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته است، افزود: مازندران جزو استان‌های پیشرو در کشور درزمینهٔ ورزش و واگذاری پروژه‌های عمرانی و نیمه‌تمام به بخش خصوصی است.

وی تشویق ورزشکاران و نخبگان را از وظایف مدیران اجرایی عنوان کرد و بابیان اینکه از کل اعتبارات استان بودجه‌ای برای حوزه ورزش در نظر گرفته‌ایم و این برای نخستین بار در استان انجام شد، اذعان داشت: حضور گسترده قهرمانان در رقابت‌های بین‌المللی آسیایی و جهانی گواه این است که تعداد قهرمانان مازندران در کشور بی‌نظیر است.

استاندار مازندران با اشاره به اینکه مازندران نگین ورزش کشور است، اذعان داشت: در مسابقات جهانی و بین‌المللی در کره جنوبی ورزشکاران مازندران به‌ عنوان پرچم‌دار کاروان ورزشی جمهوری اسلامی بوده اند که این‌ یک افتخار برای مازندران پرافتخار است.

وی با اعلام اینکه ورزش علاوه بر نشاط و شادی در جامعه موجب اعتماد به ‌نفس می‌شود، افزود: ورزش همگانی و قهرمانی را باید توسعه دهیم و این امر از سیاستهای جدی دولت تدبیر و امید است و برای رسیدن به جامعه سالم باید ورزش را توسعه دهیم.

مدیرکل ورزش و جوانان مازندران نیز در این مراسم با اعلام سهم 40 درصدی استان مازندران از مدال آوری در کشور عنوان کرد: مازندران به دنبال کسب مدال‌های بیشتر در حوزه ورزش است.

حبیب حسین زادگان با اشاره به اینکه مازندران دارای تنوع مدال آوری در رشته‌های ورزشی نیز هست، یادآور شد:ورزش مازندران در سال‌های اخیر رو به جلو حرکت کرده است.

وی گفت: ما دستگاه ورزش را دستگاه تعلیم و تربیت می دانیم و معتقدیم تجلیل از پیشکسوتان و قهرمانان امید را در این بخش افزایش می‌دهد.

در این مراسم از 110 ورزشکار مازندرانی قدردانی شد.







تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن